>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
toti o duceti bine numa eu nu
. asta e viata. las ca ma pun eu pe picioare... sper sa iau si rezidentiatu la toamna si o sa fie ok... pana atunci... numa de invatat... nu va doresc asa ceva never. Bafta !
--
Posted: 2006-07-12 19:25:26
Edit :
care sunt dezavantajele unui K750?
--
Posted: 2006-07-12 21:05:29
Edit :
salut all!! ce imi place cand reveniti si va aduceti aminte de esato... cand facem si noi o intalnire...
petrut, las man, ca nici la mine nu e roz. nici gri..dar ceva alb asa...
succes oricum!
--
Posted: 2006-07-13 07:22:17
Edit :
@raduth: stiu ca merge in general (eu am testat cu al meu si cun nokia 6233, desi parca din cate am vazut din forumul de symbian pe M600 nu merge asta), insa oricum am un k600 iar blonda un Z800 asa ca tot da de mine. Ma bucur ca v-am prins, poate reusesc sa va mai scriu un rand din cand in cand.
P.S. Ca sa vedeti ca nu sunt plin de bullshit, acum am venit de la munca.
--
Posted: 2006-07-14 01:14:27
Edit :
apropos, chestia aia cu "imi rupe blonda capu" nu se referea la faptul ca ar vedea blonda pe unde sunt (in general la munca), ci la faptul ca saraca s-a saturat sa ma tot vada dand bani pe telefoane - am o problema serioasa cu chestia asta. Ultima isprava e ca i-am luat lui frate-miu un N80 - nu am mai gasit w900. Mare nenorocire de telefon N80-ul...
@bogdan1978: evident ca tot cu ea! una da' buna.
@all: sunt sigur ca vom avea cu totii parte de vremuri mai bune (iar eu desigur ca va urez asta), asta daca nu distrug astia lumea intre timp (stupid americans, israelis and arabs - well, that covers pretty much everybody). Eu am ajuns insa in punctul in care blonda era in spital si eu ajungeam sa o vad 20 de minute maxim pe zi. Fiti atenti ce va doriti, ca s-ar putea sa se indeplineasca...
Cele bune,
Raul
--
Posted: 2006-07-14 01:24:54
Edit :
oooooooooooohooooo salutare romanasi....
sper k am sa gasesc oameni de baza aici pe forumul asta nu k prin alte parti.am vazut mai multe aici decat poti veddea pe 3 forumuri de kk romanesti."oricum treaca de la mine"...sigur o sa am nevoie de ajutorul vostru...
)
--
Posted: 2006-07-14 03:16:27
Edit :
ia sa vdm care este un baiat istet prin zona p'aici???
vreau sa-mi debokez telu K750 cu cablu care vine la paket,cred k e DCU-60,
da vreau MOKA
)....nu sa ma trimiteti pe siteuri sa descarc nu stiu c programel prin care se flashuieste telu online si contra cost...
)
nu asa....poate ceva programele crackate
Am gasit o modalitate aici pe forum, da imi mai tre inca un tip de cablu...si prea am de unde sa le gasesc...
astept idei, sfaturi
--
Posted: 2006-07-14 03:47:24
Edit :
dupa cum stiu nu poti sa faci unlocking cu DCU-60
--
Posted: 2006-07-14 15:28:47
Edit :
se poate iti zic yo ...da multe sunt online si cablul asta mi-l cere...ex DaVinci,
da imi trebuie credit sa finalizez operatiunea...el gaseste toate vs de firmware de pe serverul lor ptr toate modele de SE si generice si cu brand
e tare asta da nu e moca..
(
uite dk nu stiai ...aici gasesti tot
http://www.seuniverse.com/
--
Posted: 2006-07-15 10:13:18
Edit :
lol da cititi aia FAR manager,gasesti acolo tot ce-ti trebuie,folosesti davinci sa faci reflash,ii dai sa nu finalizeze,bagi FAR manager,folosesti fisierul de finalizare care il gasesti in thread si gata
--
Posted: 2006-07-15 10:26:39
Edit :
New Topic
Reply