>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Quote:
On 2006-07-29 18:47:36, petrutms wrote:
series 60 sucks. series 60 v3 sucks bigtime, un n80 e KK fatza de p990... nokia sucks
. asta e adevarul... si p990 are doar 150g... si e kiar mic si incape calumea in buzunar. face fiecare banutz, dar mai mult de 500 nu o sa dau pe el... in vreo 2 luni o sa fie la banii astia. pt k800 tot respectul, ca si pt orice tel din ultimu an de la SE.
ura ura ura =))
acum serios pe buna dreptate SE sunt cei mai tari in domeniu.se pricep sa combine divertismentul si tehnologia adik mai pe romaneste utilul cu placutul...cea c multe alte mari companii inca se straduie sa-i ajunga din urma cu tot felul d inovatii care pana la urma nu-si au rostul, deocamdata, sau nu ne putem permite sa cumparam produsul.
k si toata lumea d p pamantul assta si d p alte pamanturi
) , noi romanasii, cautam ceva "ieftin si bun". este?....deci va recomand un SE
P.S.
am avut motorola, se, nokia, si acum iar se.deci sa nu-mi zica mie careva k dk nu am avut nokia sa tac...k'l injur
)
"Sony Ericsson FOREVER"
[ This Message was edited by: ozzyboy on 2006-07-31 23:51 ]
--
Posted: 2006-08-01 00:48:34
Edit :
eu nu am avut niciodata nokia, dar am tinut in mana asa ceva... si modele mai noi! meniul este prea ciudat! la motorola.... te ia ameteala daca intrii in meniu... si cand ma gandesc ca m-am dus sa-mi iau samsung si am luat se t610... acum 2 ani... super telu'... acum am k700i si vreau (trebuie!) sa-mi iau w810i... imi aduc aminte ca anul trecut un amic a luat nokia 6230... ce tare era el (amicul)... la 2 saptamani am aparut cu k700.... hahaha... ca fata a facut!!! ii parea rau ca a dat banii pe nokia... km atat! pa
[ This Message was edited by: ScorpiONe103 on 2006-08-01 13:41 ]
--
Posted: 2006-08-01 14:40:42
Edit :
eu il iau astazi sau maine ( w810 ) , sper sa nu ma dezamageasca !! , eu fiind utilizator de nokia pana acuma (am avut si un Siemens CX65, cand a aparut).
Ce sa zic fain telefon , numca ca unii se plang ca ba li se aude prea incet muzica , ba "scartaie" , sau cum ca display e cu probleme. Stiti ce cred eu ? Ca depinde unde sunt facute telefoanele ,daca sunt pe vapor nu ma mir.
PS:
@ScorpiONe103
Nokia 6230 a fost un megatelefon prin 2004 , cine si-l lua atunci era "ceva" , l-am avut si eu , nou noutz (made in HUNGARY) si daca puneam cap la cap muzica cu telefonul (tot 6230,dar made in GERMANY) unei colege imi dadea fum . a meu distorsiona , baraia ca dracii , si aveam aceleasi melodii . .. Na asta e smecherie de fabricatie zic eu .. Hungurii aia smecher ce or zis : Ia hai sa luam noi speakeru asta original de Nokia si sa ii punem un dif partzonic aici. Si uite asa s-au facut de rahat NOKIA . ( pt mine ) Cand ma gandesc ca am dat 400 euro pe ele mai bine nu ma gandesc
:D .. dar ce pot sa zic , atunci cand l-am luat eram foarte multumit de el , si pot sa zic ca am ascultat muuulllta muzica
) ok cius
[ This Message was edited by: maryus51 on 2006-08-01 16:21 ]
--
Posted: 2006-08-01 17:15:28
Edit :
@maryus51 >>> te felicit dk iti tragi un 810
uite link n-ai avut ocazia sa-l cunosti mai bine dai click la sectiunea "W810i interactiv"
si n-ai sa regreti niciodata alegerea asta...
http://www.sonyericsson.com/s[....]10376&zone=pp&lm=pp1&pid=10376
auzi uite si un link ff util dk inca nu ai cumparat telu
http://alex-gsm.ro/view.php?id=317
e la super pret si poti lua legatura si pe mess cu gagiu
defapt toate tel-urile sunt la super pret dk te uiti bine
--
Posted: 2006-08-02 00:21:41
Edit :
@ozzyboy
Mc de link-uri , da stiu multe despre el , il studiez de o luna
, pur si simplu imi place si ca e negru mult .
Pai nu e "prea scump" la in Ro tel .. eu voi da cam 400 (si ceva) dolari (canadieni) pe el , pe un contract de doi ani
.
Ce mai pot sa zic , doamne ajuta , abia astept sa il iau
, bafta , revin cu "noutati"
--
Posted: 2006-08-02 05:06:18
Edit :
Doar ce l-am cumparat acuma 2-3 ore
, e kalumea , exact ce cautam .
--
Posted: 2006-08-02 22:00:57
Edit :
Ca sa nu zica lumea ca omu' nu s-a gandit la noi
Abia ce si-a luat telu' si el intra pe esato sa ne scrie. Respect!
Sa-l stapanesti sanatos.
--
Posted: 2006-08-03 20:14:23
Edit :
@maryus51
pai u ai bani mai frateeee...
cat draq vine 400 d CND?!?
[ This Message was edited by: ozzyboy on 2006-08-04 00:01 ]
--
Posted: 2006-08-04 00:57:57
Edit :
Nu e asa scump ... man , n-am bani
, pai nu stiu cat este dolarul canadian in Ro .... Stiu ca e vreo 80 centi americani ...
Dar spre fericirea mea , au facut o reducere de 100$
. Iar cu tot cu taxele lor am dat ~360$ .
Asa incet incet imi place tot mai mult ( e primul SE pt mine ) , e finutz , e stilat . Te satisface
. Deci nu e cel mai bun telefon de pe Pamant , dar are tot ce iti trebuie de obicei la un telefon . Si e al naibii de mic
Fratilor , merita investitia.
Numa ca .... din pacate in Romania sunt preturile Europei si salariile Romaniei...
Numa bine ,ceau!
--
Posted: 2006-08-04 07:11:56
Edit :
offfff slab stau romanasi in forumu asta....
mai spuneti si voi cate ceva din "secretele" voaste legate d cunostintele voastre in telefonia mobila upgrade-are, resoftare, flashuire...bla bla
haida' ma ROMANI c draq ne-au luat-o altii inainte?
--
Posted: 2006-08-05 23:10:43
Edit :
New Topic
Reply