Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum (archive)
> New Topic
> Topic Locked
Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum (archive) Bookmark topic
Page <  123 ... 296297298 ... 900590069007>

boto43 Posts: > 500

To mas pravdu lebo PDA je az telefonovanie lepsie ako smart pre vyuzitie ako PC. Boha jak to ti Cesi bavia ten futbal. :-l This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-07-01 22:28:38
Edit : Quote

Elrond Posts: > 500

Uz skoncil? Kto vyhral? Inac pozeral som video o P800 a bolo tam aj nacitavanie stranok a bola rychla, takze aj P9 by mala byt. Smart je pre mna vyhodnejsi. Ja chcem mat viac funkcii telefonu ako PDA. PDA funkcie su pre mna plusko (take vacsie).
--
Posted: 2004-07-01 22:33:58

@boto Presne ako hovoris. "A ste v ..."
--
Posted: 2004-07-01 23:12:20

To s tym ze Cesi prehraju nikto nepocital. A este golom v poslednej minute. JA IM KLUKOM nieco zarecitujem. VSICHNI JSME TO VIDELI CESI JSOU JIZ V PRDELI ! This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-07-01 23:31:43

Futbal ma nezaujima, ale tiez som nepocital, ze prehraju. Ani som to nepozeral. Zistil som to tu na Esate, ze prehrali. Co si myslis, ze kto vyhra? Grecko, alebo Portugalsko? Ty to sledujes. Ja len viem, ze prvy zapas Greci nad nimi vyhrali.
--
Posted: 2004-07-01 23:35:57

Atlis Posts: > 500

No jo hosi jsou v prdeli. Ale aspon tam boli! Narozdiel od od chlapcov spod Tatier... Takze asi tak. This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-07-01 23:45:23

Nasi su dementi vo futbale. Mna to aj tak nebavi a nikdy ma to nebavilo, tak sa nad tim nevzrusujem. Futbal som hraval len na konci zakladky a celu strednu skolu na telesnej. Boze to bola nuda. Furt som bol v brane, sem-tam v obrane, utoku ak sa to tak da nazvat. Boli len dve miesta. Brana alebo pole. Hrali sme na styl chaosu. Kto ma loptu, ten si ju chvilu necha, ale ozaj len chvilu a prihra alebo odkopne. Dal som zopar golov, zopar som ich dostal. Ved si to predstavte hrat v telocvicni futbal. Bol to zabijak. Lopta lietala vsade. Zopar razy ju niekto (hlavne ten v brane) dostal do rozkroku a do konca nehral. Mne sa to nastasie nestalo. Jeden, ked bol v brane, tak mu dost caso lopta trafila hlavu. Sme sa smiali, ze ju ma namiesto magnetu a pritahuje nou lopty. Ahhh, bolo sranda niekedy. Raz som dal taky gol, ani neviem ako. Hrali sme vtedy vonku na betonovom ihrisku, take polovicne s normalneho a z polovice na kraji som kopol dopredu a nejak sa ta lopta zacala tocit a letela na uplnom okraji branky do opacneho rohu. Vlastne som ju kopol z lavej strany rovno a ked bola asi pri polovici, tak sa zvrtla do praveho horneho rohu branky. V zivote som taky gol nedal. Ani som nechapal. Tako akciu clovek ani na EURO2004 neuvidi. Ani Ronaldo alebo Beckham take goly nedavaju. Mal by sa zo mna stat profik. My sme hravali 2 triedy proti sebe a raz mala druha trieda malo hracov. Ja som vela golov nedaval, tak som siel ja a vyhrali sme. Dal som 2 goly. Tiez boli pekne. Potom mi spoluziaci hovorili preco tak nehram aj s nimi. Ja som mal proste stastie. Ale aj tak som bol viac v brane. Tam tiez nikto nechcel byt, kvoli spominanym "urazom". Kazdy sa zacal jaksi bat, tak sme sa zacali striedat asi po 5min. Chudak chalan tam dostal tri razy do hlavy a odvtedy nechcel branu ani vidiet, tak sme boli uz len traja brankari. Ja, brat a este jeden. Ten treti dostaval dost casto do toho najcitlivejsieho miesta. Tiez sa mu tam nechcelo chodit. Nakoniec sme sa zacali sismat, aby sme nesli ako prvy do brany, bo ked tam uz niekto bol, tak ho nechcel nikto vymenit. Boze, jak ja neznasam futbal. Aspon viete preco ho tak nenavidim.

A co ty Atlis? Ty ho preco nemas rad? Ci len tak?

[ This Message was edited by: Elrond on 2004-07-01 23:21 ]
--
Posted: 2004-07-02 00:19:24

Atlis Posts: > 500

Si sa rozpisal. Jednoducho tam treba behat a to ja nerad. Ale v skole so mal skutocne rad nohejbal. To bola pecka! This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-07-02 00:25:29

No jo. Ale len troska . V skole sme si uzili vela srandy na futbale. Tiez som tam nerad behal a tak som bol radsej v brane "bombardovany". Niektori chumaji aj v telocvicni kopali najsilnejsie ako vedeli. Niekedy by si radsej zdrhol, ked si videl ako sa jeden debil snazi co najsilnejsie kopnut z dvoch metrov rovno do malej branky. Branka bola totiz koza. Niekedy som si tam aj lahol a vtedy nemali sancu dat gol. Proste som sa nadvihol a bolo. Vsak vtedy aj poriadne brblali. Len sme nemohli pouzivat v telocvicni ruky. Spatne sa na tom smejem, ale vlastne aj vtedy sme sa dost smiali.
--
Posted: 2004-07-02 00:34:48

Boha a to je ako mozne ze ma Atlis tak hrozne prebehol? Podam protest. :-( This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-07-02 06:44:48
Page <  123 ... 296297298 ... 900590069007>

New Topic   Topic Locked
Forum Index

Esato home