>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Baieti ,am mare nevoie de ajutor!
Are cineva setarile pt M600 pt Orange (wap unlimited).
aia de la Orange nu le au si habar nu au ce setari trebuie.
Va multumesc anticipat !
--
Posted: 2006-10-19 18:31:35
Edit :
fratilor sunt si eu dezamagit de p990 !!!! e LEEEEEEEEEEEENT ! in poze arata bine....in realitate nu imi place asa mult... il am de 2 zile si ma dispera softu...da macar l-am luat la pret bun
. Camera e ok, ecranu e superb. Tastatura complet inutila. Buguri la greu... lent ca un nokia s60 v3. Windows mobile nu iau ca e si mai naspa.- am avut spv m3000 si mio a701 in teste cateva zile. So... nu stiu ce sa zic. Daca sunteti persoane rabdatoare, luati p990 ca are touchscreen, ecran mare, cam buna, sist de operare are potential dar trebuie retusat la greu. Bafta
. Ma bag la invatat, mai am o luna pana la rezidentiat !
--
Posted: 2006-10-19 19:36:49
Edit :
Mai oameni buni,
Salutare.
Cand apare W950i si la noi?Am vazut ca a intrat in magazine si cei de la gsmarena.com au scris un review f. fain la adresa lui. vreau si io ca imi place ca nu are camera si e walkman. dedicat muzicii. plus 4 giga.
aveti idee cand apare si pe unde?
--
Posted: 2006-10-19 21:10:37
Edit :
am ajuns la exasperare!.
mi-am luat un sim Orange ca sa pot folosi cu 4 dolari /luna wap unlimited.
am intrat pe situl Orange,unde ,desi la telefoane compatibile cu portalul lor apare W950 ,M600 nu e pe lista. asta nu m-ar deranja ,dar la setari pt gprs in functie de modelul de tel nici macar W950 nu e(si nici P990)-presupun ca pt toate 3 setarile sunt la fel.
am vb la Orange ieri de 4-5 ori cate jum de ora si trebuie sa va spun ca aia de la Vodafone sint 'doctori' pe langa astia.
m-au dus la exasperare.
nu am ajuns la nici un rezultat,nici o setare care sa mearga.
foloseste cineva Orange pe M600,W950 sau P990?
imi trebuie setarile pt gprs.
cred ca sunteti ultima speranta inainte sa arunca gunoi cartela aia de Orange!
--
Posted: 2006-10-20 05:17:00
Edit :
f**k. si eu chiar imi doream P990. macar pt wireless. dar raman la Win Mobile, sau ma intorc la P910. sau mai astept p990, pana apare ori o varianta de soft capabila sa ma multumeasca, ori pana il gasesc la un pret bun. oricum ,mi-ar placea un al doilea telefe P910. acum sunt multumit de mpx220. mic, destept, camera Ok ziua, chiar spre binek dar seara e deep sh*t.
acum mi-am luat .....8210!! mamamam ce amintiri..ce vremuri... mi-as fi dorit 8850, dar nu am agsit decat cazaturi...
as fi vrut t28 sau y68, dar la fel. numai obosituri. pai cum intretineam eu telef alea...t68 si t28..si acum ar fi noi.
am avut ceva prob cu carcasa de la mpx. trimisa la Buc la Voda pt schimb, ca nu am gasit nicaieri. stiti cat mi la-u tinut? aproape 3 sapt.!! mu*e! ca sa schimbe o carcasa! dupa aia tot ei cica: a fost vine ema, ca ei m-au sunat daca sa mai fac reparataia, ca nu mai costa cat mi-au zis initial 700 000, ci 1200000. si nu am avut telef deschis (legic, daca stai sa te gandetsi ca era la ei, nu?), dar de fapt am avut un siemens (care still e de kkt) si toata lumea ma gasea doar aia de la voda nu m-au gasit. si dupa 3 sapt, am apucat si eu sa iau inapoi mpx. ce jegosi!
legat de setari Orange..donno!
ahhh..si petruts: BAFTA! sa faci super bine! si sa dai o bere cand vin in CJ
.
ps: vin acolo sa imi refac softul la masina..asa ca daca ai nevoie de remapare/chiptuning, sa ma anunti. aveti in Cj un baiat de nota 20! nu e nevoie sa vi la Buc.
[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2006-10-20 06:07 ]
--
Posted: 2006-10-20 07:04:46
Edit :
Legat de P990, pe langa faptul ca este lent ca dracu, are si meniul ala gen S60 de la Nokia, nu consider ca mai este la fel de logic cum era la P910.
Mai baieti, eu o sa incerc sa trec pe Win Mobile, pt ca are deja sute si mii de softuri available si cracuite.
HTC P3600 (trinity) apare la inceputul lui noiembrie si am citit pe forum-uri ca ar avea si GPS in el, numai ca este disabled initial, la lansare, iar cu un update de soft ulterior o sa il activeze
--
Posted: 2006-10-20 08:08:44
Edit :
Setari pt Orange Wap (M600):
Control Panel -> Connections ->Internet Accounts:
More->New account->Data:
Name: orice (eg Orange wap)
Address: wap
Salveaza, apoi selecteaza More->Proxy:
Use proxy server: YES
Proxy server address: 62.217.247.252
Proxy server port: 8799
[Save]
[Save]
Nu uita sa faci si un Group account, si pui "Orange wap"-ul in contul group.
Phew... un pic cam complicat
Daca tot nu merge, trimit screenshoturi
--
Posted: 2006-10-20 09:02:49
Edit :
Mersi mult! Daca era asa simplu de ce idiotii aia de la Orange in primul rand nu le-au pus pe site sau de ce aia de la rel clienti-date,gprs,edge,3g,etc- nu stiau de capul lor ?!!?!!!!. Inca o data MERSI ! Sper ca merg ....
--
Posted: 2006-10-20 17:03:00
Edit :
Nici eu nu le inteleg, le-am telefonat de mai multe ori, am si trimis email, tot orange video inca nu suporta pe SE W900. Si nu inteleg de ce! Au zis ca inca n-au testat... dar sigur merge, caci e OS ca si la celelate SE... Si e un telefon 3G... Si chiar e ciudat, ca W950 e listat ca si suportat inca din mai...
--
Posted: 2006-10-20 18:00:03
Edit :
Dar asta>
http://www.orange.ro/services/wap-ro.html oare ce-o fi?
Inainte sa ii consideri pe altii idioti, n-ar fi indicat sa te verifici mai intai pe tine? Asa, in general...
--
Posted: 2006-10-20 22:47:00
Edit :
New Topic
Reply