Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Kimler Türkiye'den ????
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Kimler Türkiye'den ???? Bookmark topic
Page <  123, 45 ... 131415>

blumx Posts: 73

ping
--
Posted: 2002-03-09 11:18:00
Edit : Quote

SaDLoveR Posts: 4

pong

--
Posted: 2002-03-09 22:04:00

knight_of_magic Posts: 1

lan baktım alemde ben olmadan bi işler dönüyor, dedim oğlum knight_of_magic sen de selam de kardeşlere.

Bende bi t39m var. Bildiğim tek şey, kral telefon öyle t68 gibi karı telefonu diil )
( param yetmediği için kıskandığım yönünde spekülasyonlar var, walla yalan.)
İstanbul bostancıdanım, araştırma görevlisiym.

Bildiğim 3 şey var: U.S. sucks, Ericsson rules but HEAVY METAL RULEEESSS!!!
--
Posted: 2002-03-10 01:55:00

Selam, bir konuda haklisin, t68'in teknik ozelliklerinden haberi olmayan ve omru boyuncada olmayacak "kro"larda t68 gormek beni cildirtacak biran evvel t68i ciksinda t68m yayilmasin
--
Posted: 2002-03-10 12:04:00

SaDLoveR Posts: 4

bende bostancıdanım
evet haklısın kesinlikle t68 özel bir telefon ve ayılarda olması kötü olacak
--
Posted: 2002-03-10 19:42:00

knight_of_magic Posts: 1

eee arkadaşlar malumunuzdur ki yurdumuz kara para cenneti olarak genelde bu tarz arkadaşlarımızın faydalanabileceği imkannlara haiz. Yani hatırlar mısınız bilmem o nokianın bi telefonu vardı 8810 muydu neydi gümüş bişey. Ya fahişelerde vardı ya da ayılarda. ama ericssonun o ayağa düşeceğini tahmin etmiyorum. Ericcson da ayrı bişey var benim de tanımlayamadığım.

Bu arada bi arkadaş ionur nickiyle gelmiş aleme blumx de hemen " arkadaş ben türküm. bu da kesin aynurdur. bi yaziim şuna" hesabı yampış. Walla gurur duydum! Her yerde türküz alimallah istersek alim-ül alim olalım..

--
Posted: 2002-03-10 22:00:00

knight: Ben olsam biraz daha düsünerek konusurdum. Eger topige dikkatli bakarsan her mesaj atan yeni insana ayni sicaklikla yaklastigimi görürsün..
Hakkaten Turk heryerde Turk, birbirimizi baltalamaya calismaktan baska birsey yapmiyoruz..

--
Posted: 2002-03-10 22:49:00

surname Posts: 0

merhaba.. ben de istanbuldan nevri dönmüş bir kullanıcıyım, bi türlü şu kahrolası sol yada yahoo mail hesaplarınıı kuramadığım için kafayı çizicem yakında.. e-mail gprs vs ayarlarını yapıp da mesela superonline yada başka bi yerden mail alıp yollayanınız var mı?
--
Posted: 2002-03-10 23:08:00

twilight Posts: 205

Teknolojiyi kötüye kullanmakta üzerimize yoktur heralde. GPRSLand de chatmeydani adli uygulamada bir kere chat yapmış olanınız var mı bilmiyorum ama orası öyle insanlarla doluki elinizdeki telefona, kullandığınız teknolojiye lanet edersiniz. Adamlar hatun düşürmek için mekan bellemişler her gelene selam veriyorlar, hatta hatunları paylaşıyorlar kendi aralarında!bunların %99 u web üzerinden giriyorlar üstelik, neden mirc yada icq kullanmıyorlar?Çünkü burası onlara göre el değmemiş bir maden! İsterseniz bir deneyin kiz nickiyle kaydolmayı...
Bu konuda yöneticilerine mail yazmayı düşünüyorum, web üzerinden erişilmesini engellemeleri için fakat geriye kalan wap kullanıcılarından da pek umutlu diilim açıkçası.

...

--
Posted: 2002-03-10 23:40:00

ionur Posts: 103

Evet knight of magic gibi dusunen Turk kardeslerimiz oldugu muddetce teknolojiyi sadece hatunlara yazma araci olarak kullanan bir millet olup, binlerce yil sonra da bilim adina pek birsey yapmamis bir millet olarak kalacagiz.
Gelelim bir baska arkadasin email sorusuna. ben de yahoo'ya baglanamadim, ancak baska pop3 hesaplarini veezy mobil erisim no'larini kullanarak kontrol edebiliyorum. Hotmail zaten pop3 erisimine destek vermiyor
--
Posted: 2002-03-10 23:52:00
Page <  123, 45 ... 131415>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home