Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : When will K700 be out in Turkey
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > When will K700 be out in Turkey Bookmark topic
Page <  1234

aydahm Posts: 218

I bought it 5 days ago for 900 million TL, and except for the real short battery life issue, there is no other serious problem, and I love the phone, it is truly great.
--
Posted: 2004-09-05 02:33:38
Edit : Quote

Melik Posts: 249

Aydaham, ya Çok merak ettimde, Bu forumu nasıl buldun ???
--
Posted: 2004-09-05 14:28:47

Hangi forumu kastediyorsun, genel olarak esato'yu mu, yoksa esato icindeki specific bir forumu mu?

Sorun esato'yla ilgiliyse internetten SE telefonlariyla ilgili sayfalara bakarken buldum.

Bir de neden merak ettin???
--
Posted: 2004-09-05 15:01:30

WizardOz Posts: 3

@aydahm,

Turkiye'den satin aldigin K700'un yazilim versiyonunu biliyor musun?

Yazilimi gormek icin Esato'dan takip ettigim kadariyle su tuslara basman yeterliymis: >* joystick ile sag, * normal yildiz). Gerci bir kac yerdende bu islemler sonrasi Servis Menusune ulasildigi, o yuzden buradan da sirasyila Servis Bilgisi (Servis info) ve SW bilgisi (SW Information) secmeniz gerektigi de yaziyor.

K700'u 3-4 aydir Esato'dan takip ediyorum ancak nihayet Turkiye'ye gelince firmware versiyonuna aklim takildi. Aksi bu ya iki gun once Cebit'teyken firmware'u nasil ulasacagimi ogrenmeden gitmisim dolayisiyla ogrenemedim (oradaki SE temsilcilerinin firmware konusunda hicbir fikri yoktu!).
--
Posted: 2004-09-06 19:53:33

Yazilim: R2L001

Yani en son yazilimla (sanirim R2L'den sonra daha cikmadi yeni yazilim) girdi K700i Turkiye'ye.
--
Posted: 2004-09-06 21:28:16

flawless Posts: 39

Quote:
On 2004-09-06 19:53:33, WizardOz wrote:
@aydahm,

Turkiye'den satin aldigin K700'un yazilim versiyonunu biliyor musun?

Yazilimi gormek icin Esato'dan takip ettigim kadariyle su tuslara basman yeterliymis: >* joystick ile sag, * normal yildiz). Gerci bir kac yerdende bu islemler sonrasi Servis Menusune ulasildigi, o yuzden buradan da sirasyila Servis Bilgisi (Servis info) ve SW bilgisi (SW Information) secmeniz gerektigi de yaziyor.

K700'u 3-4 aydir Esato'dan takip ediyorum ancak nihayet Turkiye'ye gelince firmware versiyonuna aklim takildi. Aksi bu ya iki gun once Cebit'teyken firmware'u nasil ulasacagimi ogrenmeden gitmisim dolayisiyla ogrenemedim (oradaki SE temsilcilerinin firmware konusunda hicbir fikri yoktu!).

Sayın Oz büyücüsü,

Demek ki doğru kişiye sormamışsınız.
Gerçi bi arkadaşımız yanıtlamış ancak teyid etmek isterim. R2L001

--
Posted: 2004-09-06 23:23:12

WizardOz Posts: 3

Sayin flawless,
Nereden biliyorsun dogru kisiye sormadigimi? SE'nin standinda en az 1 saat gecirdim ve yazilim konunu en az 20 dk konustum, en az 3 kisi birbirine pas etti ve sonunda en yetkili adam bu dediler, o bile bilmiyordu yazilimini yada nasil bulunacagini!! Demek ki sen dogru adama cevap yazmamissin...!
--
Posted: 2004-10-24 02:00:39
Page <  1234

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home