>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Daca vreti va ajut eu cu gfx www.45deegrees.tk
This message was posted from a T65
--
Posted: 2003-12-08 16:21:13
Edit :
@Madk in ce stare sunt telefoanele? Am dat un master reset + '13sec trick' si am reusit sa ajung la 609k liberi. Tu cat ai avut maxim bogdan? Aropo cica mms template ocupa 111k dar cand intru acolo nu vad nici un template..
This message was posted from a T300
--
Posted: 2003-12-08 18:37:13
Edit :
Mai bine iti iei 3650 decat 7650.Da-l in kkt de design,ca nu stai in design.Oricum amandoua sunt aiurea,din punctul meu de vedere,dar 3650 are slot de memorie,iar de aici rezulta ce vrei tu,numai de rau nu este
Petrut nu stiu ce am pe acasa,dar am apucat sa iau ceva.Oricum in cateva saptamani,as vrea sa fie fully functional.E mai nasol cu facultatea,dar oricum facem un efort si se rezolva!
Iti multumesc pentru ca ne pui la dispozitie site-ul tau,am uitat cum te cheama,ca e un nick mai ciudat,dar as vrea cum am mai spus,sa facem ceva metropolitan,pentru a avea viteza mare de tranfer.Am pus acolo,cand am zis ca vreau sa facem site-ul,si geocities.Intradevar ala nu este metropolitan,my mistake.Oricum,daca nu rezolvam in totalitate pe metropolitan,mergem si pe extern!
@dsf:cu mms e poveste mai veche:La versiunea de soft Orange care am avut-o initial,R3B008,daca faceam un mms,si il stergeam,nemernicul ramanea in continuare in memorie.dar dupa ce am pus softul originial,aceeasi versiune R3B008,le stergea definitiv,din cate imi aduc bine aminte.Oricum nu va jucati cu creere de mms,ca sunt sanse sa ramana in memorie,decat daca e ceva klumea!
--
Posted: 2003-12-08 18:48:41
Edit :
@madmilk:dintre 2 rele,as merge p t68i clar.
@B: bagati si o sectiune d t610, da?;-)
This message was posted from a T610
--
Posted: 2003-12-08 19:06:31
Edit :
Ok 701.Am zis ca o sa bagam si o sectiune pt. t610
De fapt o sa punem pt. toate ericsson-urile,dar mare pondere o va avea P800
--
Posted: 2003-12-08 19:47:35
Edit :
metropolitan? nu inteleg!!
oricum ma pricep si la design corporate sau alte chestii vedeti voi acolo
www.45degrees.tk
www.ionutzp.home.ro
telefoanele sunt...nustiu cred ca sunt destul de uzate! ce ziceti sunt scumpe?
--
Posted: 2003-12-08 19:53:43
Edit :
Bogdane si eu sunt ocupat cu facult dar imi fac timp for my baby p800 :) .Sper sa fie un server bun,in nici un caz geocities.Atlastelecom e bun,mai intrebam pe aici sa vedem care are viteza mare!Pana la anu nou sa il punem in functiune.
This message was posted from a P800
--
Posted: 2003-12-08 20:05:47
Edit :
@bogdan@petrut
La ce fac sunteti? Eu sunt deabia la lic
This message was posted from a T65
--
Posted: 2003-12-08 20:32:31
Edit :
Bogdan mersi pt raspuns dar tot nu mi-ai raspuns la intrebarea cu memoria ta totala :-). Si madm nu merita atata telefoanele alea.. Eu am dat ap. 85euro si e in stare buna (a fost folosit 1-2 luni)! Doar pe ecran la culoArea negru se vad niste pete, da acum am vazut si pe sagem si pe nokia pete din astea:-) ..deci nu prea cred ca e vreo problema
This message was posted from a T300
--
Posted: 2003-12-08 20:38:25
Edit :
eu sunt la medicina an 4 in Cluj...plictisitor cateodata dar super!Si ma pricep la telefoane
destul de bine,am "colaborat" cu Euro Gsm.Acum ma gandesc la Orange Shop...Stiu mai multe despre tel decat toti aia la un loc.
@Bogdane,m-au sunat de la Serviciul clienti depart date si am discutat despre limitarea la dwl si faptul ca uneori nu se conect sau nu transfera.A facut proba live si a vazut ca nu icarca mai mult de 200kb si cica o sa remedieze problema.
--
Posted: 2003-12-08 21:00:00
Edit :
New Topic
Reply