Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Romanian Forum
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Romanian Forum Bookmark topic
Page <  123 ... 300301302 ... 340341342>

mike_k7 Posts: 82

Inainte sa fii mai idot ca ei (credeam ca nu se poate ) ar trebui sa verifici daca merg setarile alea pt M600 daca vrei sa-mi dai peste nas !
Exact ca si aia : habar nu ai despre ce e vorba.
Macar tu ai o scuza : nu lucrezi pt Orange la departamentul relatii cu clientii - internet si date (de fapt nu stiu poate lucrezi acolo si atunci se explica 2 lucruri : de ce le iei apararea si al doilea : partea cu prostia )
--
Posted: 2006-10-21 00:06:44
Edit : Quote

ScorpiONe103 Posts: 0

hopa! cred ca vom vedea o "mica" confruntare aici! cine are w810i, poate sa imi spuna si mie daca merita?
--
Posted: 2006-10-21 06:44:37

petrutms Posts: > 500

merita w810... max 200 euro . daca il iei la mai mult... nu merita.
--
Posted: 2006-10-21 09:49:34

space2 Posts: 218

@mike_k7; care-i problema? Nu merg setaruile pe care le-am scris??
--
Posted: 2006-10-21 19:31:21

nu e nici o problema. s-a bagat ala ca musca-n lapte. nu l-a bagat nimeni in seama si hop si el !
setarile sunt bune doar ca m-am chinuit sa gasesc ce trebuia pus la 'adress' -era 'wap' nu' wap.orange.ro' cum incercasem pina atunci.
mersi,l-am facut sa mearga
--
Posted: 2006-10-21 20:02:00

PIANOSSO Posts: 62

Nu va fi nici o confruntare. Mike, nu te-am considerat idiot. E un forum public deci nu astept sa fiu bagat in seama.
Macar ti-ai dat seama ca "wap" nu e o adresa. Setarile de pe site-ul Orange functioneaza insa nu ai stiut unde sa le introduci. Stii ce deosebire este intre wap.orange-gsm.ro si 62.217.247.252? Pentru ca nu esti idiot (sunt sigur) astept un raspuns bun. Iar daca nu mi-l dai, asta e.
Altfel, pentru binele tau, te sfatuiesc prieteneste sa eviti a desconsidera oamenii incapabili sa-ti fie de folos cand crezi ca ti se cuvine sa fii ajutat.
A numi pe altii idioti nu te ridica mai presus de ei.

[ This Message was edited by: pianosso on 2006-10-22 11:20 ]
--
Posted: 2006-10-21 23:48:00

Schimbul de idei ,ca sa-i spun asa,nu l-am initiat eu ci tu cand ,dupa cum am mai spus, te-ai bagat ca "musca-n lapte"
In al doilea rand ,daca citeai cu atentie, am scris ca la "adress" trebuie trecut wap nu wap.etc -de forma unei "adrese". Singura concluzie la care am ajuns e ca "adress" e de fapt APN (in consecinta:wap), deci remarca referitoare la capacitatea redusa de a-mi da seama ca adress e de fapt o adresa wap.etc.. si nu doar wap nu-si are rostul.
Legat de diferenta dintre wap.orange-gsm.ro si 62.etc..... :
62.etc... este adresa serverului orange
wap.orange-gsm.ro e proxy folosit (doar anumite modele de telefoane il cer) pentru a se conecta la server.
Multumit?

PS:"Oamenii incapabili sa ma ajute cand vreau eu" sunt platiti sa faca asta si se presupune ca ar trebui sa stie ce fac acolo (de aia lucreaza la rel cu clientii - internet si date ) Mai mult : eu platesc niste servicii in care e inclus suportul pe care e normal sa-l primesc atunci cand am nevoie sau cand vreau eu . De aia cheltui niste bani ca sa beneficiez daca si cand vreau de niste informatii(daca ma descurcam singur nu mai sunam,nu???) pe care niste oameni angajati sa le stie ridica din umeri si imi dau replica de 8-9 in 2 zile : ne pare rau dar nu putem sa va ajutam......

[ This Message was edited by: mike_k7 on 2006-10-22 20:15 ]
--
Posted: 2006-10-22 21:01:15

PIANOSSO Posts: 62

Remarca despre "capacitatea mea redusa..." ??? Ai inteles ce ai vrut. Ata ete... neajunsurile exprimarii prin scris.

Nu cred ca exista vre-un roman de pe-aici care sa nu fii avut o nedumerire care sa ii bage in ceata pe operatorii de la relatii cu clienti. Eu am sunat timp de doua saptamani sa mi se rezolve o problema si i-am pus in situatia ingrata de a spune "nu stiu, mai avem nevoie de timp". Si tu ai dreptate pentru ca platesti dar nici ei nu sunt roboti programati sa caute raspunsuri la orice intrebare. Probabil consideri ca problema ta era simpla. Dar telefoanele nu se aseamana la modul de introducere al setarilor iar operatorii de la Relatii Clienti nu au acces la enorma gama de variante de configurare a telefoanelor. Chiar tu ai admis ca ti-ai dat seama singur despre o parte din setari. Asta este si subiectul post-ului meu.
De-alungul celor cativa ani de abonat GSM am tot avut probleme pe care uneori le-am rezolvat singur, macar in parte. Satisfactia e mai mare...
Eu inchei discutia pe tema asta. Imi pare rau ca situatia a devenit tensionata dar asta nu a fost nicicand intentia mea.

Succese.
--
Posted: 2006-10-23 07:26:16

bogdan_wrc Posts: 206

wow, stati calmi colegi forumisti. de 200 de pagini nu se cearta nimeni, si nu incepeti nici voi!
oricum, aia de la Relatii cu clientii Voda, Orange sau altii, mai ales Romtelecom ) ) sunt angajati pe "oki frumosi" si se asteapta sa invete ei prin training, experienta..etc. dar nu invata , nu au "tragere de inima pt asa ceva" asa ca daca ii scoti cu capu' din calc lor cu baza de date sunt terminati. nu toti, ci 80%! toti am patit-o!
--
Posted: 2006-10-23 07:34:04

bine,pace!
nici eu nu am avut intentia sa ma cert doar mi-am exprimat o parere (e adevarat nu in modul cel mai diplomatic existent).
legat de operatorii de la Oranage,Vodafone,etc pe de o parte ii inteleg ca nu au 'tragere de inima' (cum bine a zis Bogdan) cand sint platiti probabil la fel de mizerabil ca marea parte a angajatilor din Romania-dar asta e alta discutie ce nu-si are rostul aici. Daca sint angajati pe pile atunci vina e a companiilor care nu-si cunosc interesul.
In ambele cazuri cel care are de suferit e clientul,consumatorul,cum vrei sa-i zici care ar trebui sa beneficieze de niste servicii macar decente pentru care de cele mai multe ori plateste bani grei.
Asta e ! Sincer nu stiu cum e in alte tari dar tare sunt curios sa aflu !

[ This Message was edited by: mike_k7 on 2006-10-23 09:46 ]
--
Posted: 2006-10-23 10:33:00
Page <  123 ... 300301302 ... 340341342>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home