>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
No figu sa starat. Windows je proste windows. Teraz som nainstaloval 98se a hned prvy krat ako som siel do windowsu, tak to vypisalo daco s ovladacmi 32bit ovladacmi a ze ho musim restartovat. Na druhy pokus som sa dostal do win a nemal som DVD, tak som chcel nainstalovat nForce a na konci to vypisalo chybu error move data, ci co, tak este raz a to iste a chcelo to restart. Restartoval som to a pri bootovani bola hned modra obrazovka so zavaznou chybou win, restartovat, potom som sa dostal a zase som nemal DVD. Restart a zase zavazna chyba. A to bola cista instalacia. Serem nanho. Asi tam dam obycajnu 98, bo volant mi nejde na 2k a XP a Longhorne koli ovladacom a ME je nejake pomale na hry. Boha jeho a to bol 98se moj oblubeny system, aj ked najlepsi je 2k+SP1+2+3+4 alebo XP. Blbe windowsy
--
Posted: 2004-07-04 12:17:31
Edit :
Ta bohaci elrond ty mal pravdu s tym nettgainom.Ta uz vidzim vsicko,
ani logovat nemusim.
--
Posted: 2004-07-04 12:59:35
Edit :
No vidis. Ved Ti hovorim, ze ja viem vsetko.

NettGain si potreboval.
--
Posted: 2004-07-04 13:01:45
Edit :
Ale si mi nepovedal ze ho mam instalovat s orangu.Ja som myslel ze to co sa zjavy pri napojeni staci.
Ta znas ty chuju ja od Uhu mne treba sicko po lopate.

&

hope they dont destroy my life

[ This Message was edited by: boto43 on 2004-07-04 12:09 ]
--
Posted: 2004-07-04 13:07:57
Edit :
Quote:
On 2004-07-03 22:54:48, Elrond wrote:
Ale vsak ja si pockam, co Ti oni na to povedia.
Obrazky idu.
Mas nettgain? Treba si nainstalovat a mas spusteny. To nie je chyba Esata, ale to ze Orange pouziva NettGain a ty musis mat nainstalovany ten klient. Mozes si tam nastavit aj zrychlenie netu a podobne sprostosti. Ja mam vsetko povolene a mam ho spusteny len preto, aby mi zobrazovalo obrazky, ktore su pridane na Esato cez Attach picture.
Toto nebolo po lopate a ze ho mas mat nainstalovany?
--
Posted: 2004-07-04 13:17:38
Edit :
Ta to ty musis povedat takto :
mas ty dole na liste (v kute display) taky sedy basmeg ktory ocervenie ked spustis internet.
Ta ja uz by znal ze nemam.
Kde su

:
--
Posted: 2004-07-04 13:21:46
Edit :
Bohvie a len jedna je

. Tak dobre, po lopate pre ostatnych. Treba si nainstalovat nettgain z CDcka od Orangu, co Vam doslo pri aktivovani OWMaxi. Po instalacii si nastavte kvalitu zobrazovanie obrazkov a co chcete blokovat. Tento program sa Vam bude spustat pri starte a zobrazuje sa pri hodinach take sede lezate S. Ked sa pripojite na internet a zadate adresu, tak sa to sede S zmeni na cervene a mala biela bodka zacne po nom pobehovat a to je dobre. Niekedy to nejde a zostane sede a na dolnom pravom rohu sa Vam zobrazi male cervene o, akoze je to blokovane. Treba dat vlastnosti na nettgain a zvolte Restart. Ak sa program znova nespusti, tak ho spustite manualne a dajte znovu adresu. Opakujte dovtedy, pokym to nescervenie a nezacne behat mala biela bodka. POZOR: Niekdy Vas nettgain odhlasi z Esata, hlavne ked dlho odpisujete, alebo dlho na nic nekliknete. Aj mna to teraz asi odpoji a preto ak to nechcem pisat odznova, tak si radsej oznacim tento text a dam copy a potom paste, ked sa znova prihlasim.
--
Posted: 2004-07-04 13:30:31
Edit :
ta co ty pises o cd ,nettgain treba stiahnut z ograne listu.
Ziadne CD som od tych chjov nedostal.
Ten web je aj tak pomaly oproti dratu.
Som s toho
Este raz navstivi orange a telecom. Funkcie budu vymenene.
len som uz pocul ze su strasne problemy s dsl -instalaciou modemu.
--
Posted: 2004-07-04 13:39:41
Edit :
Ja ma CDcko, take male cierne. Ty si blazen. Naco si si daval OW Maxi, ked xces DSL? No naco?
--
Posted: 2004-07-04 13:44:03
Edit :
Blazon si ty,lebo ty si ma na to nahovoril.
Vyskusam a co ?
Na rok to spravim inac tento rok pre seba takto vydrzim.
Ja verim ze aj orange sa bude len zlepsovat.
S DSL su v sucastnosti vacsie problemy ako s gprs.
Ako mas nastaveny nettgain- animacie,applety,video mam off
obrazky najhorsie

&

hope they dont destroy my life

[ This Message was edited by: boto43 on 2004-07-04 12:49 ]
--
Posted: 2004-07-04 13:47:49
Edit :
New Topic
Topic Locked