Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Romanian Forum
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Romanian Forum Bookmark topic
Page <  123 ... 301302303 ... 340341342>

PIANOSSO Posts: 62

@b_wrc
Au mai fost certuri...
--
Posted: 2006-10-23 15:09:00
Edit : Quote

bogdan_wrc Posts: 206

la Voda castiga cam 7-8 mil. deci macar din pctdv ar putea fi mai interesati un pic. sau macar controlati putin mai de SUS?
cand s-a lansat 3g la CNX, am fost sa vad si cu cum se vede. si s evedea prost, greu, si interlocutorul unde sunase aia de la CNX era din CJ, eu fiind in PL. si cand i-am zis fetei ca nu imi place, s evede prost, greoi..merge cu lag. mi-a raspuns foarte clar:
e si departe cel cu care vorbim! WTF???
plus ca de 5 ori am sunat la ei sa vad daca merge streaming pe S700. unii ca da, altii ca nu....asa ca sunt mari nepregatiti! *ca sa nu zic altfel
--
Posted: 2006-10-23 15:14:55

mike_k7 Posts: 82

asta cu distanta mare le depaseste pe toate !
--
Posted: 2006-10-23 15:59:00

raduth Posts: 14

bogdan, iti dai seama ca tipa aia care ti-a zis ca e departe era o promoterita sau de la marketing sau de la PR, deci era varza la cunostiinte tehnice.
Legat de streamingul pe K700, pt a sti daca K700 suporta streaming trebuia sa suni la SE Romania 9au si un nr de call center), pt ca este o specificatie a telefonului. Cei de la Vodafone de la internet si date nu au cum sa stie acest lucru, decat daca acea persoana care iti raspunde la telefon a folosit un astfel de telefon si a avut curiozitatea sa vada daca merge streaming pe el.
E greu sa iti dai seama unde se face diferenta intre serviciile operatorului si specificatiile telefonului
--
Posted: 2006-10-23 19:56:04

space2 Posts: 218

eu asa am auzit, ca ei au o baza de date despre telefoanele populare, si au toate informatiile de acolo. Maca asa mi-a zis cineva, care a vazut cum e la orange. Si macar acest lucru trebuie sa stie operatorul, ca el trebuie sa specifice setarile pt streaming. (cateodata e diferit decat cel de wap).
--
Posted: 2006-10-23 20:11:27

Pianosso. eu nu mai stiu de certuri asa "puternice"

raduth. era promoterita, dar las-o in plm de treaba! la telef mobil cand VB se aude mai naspa ca e ala la Cluj sau la Bucuresti? sau depinde de retea! de ce draq au angajat-o sa stea acolo, ca niic bine nu arata, era si proasta, si nici habar nu avea de telefonie? vezi, asta reprezinta firma.
era vorba de s700i, care e peste k700! am dat si mail la SE, si mi-au zis ca telef suporta, da depinde de retea. pana la urma am aflat ca merge, dar doar daca ai abomnament de 3G. asa ca am vizionat streaming dar de pe serverul unui cunoscut care si-a facut asa ceva.

space, asa e!

dar sa va mai zic, ca am sute cred de faze naspa de la Rel CLienti? sapt asta sun sa ii zic lu nenea ala ca de 3 sapt am telef la reparat, doar de schimbat o carcasa, si nu mi-e venit. si imi zice, pai e trimis de 2 zile, tre sa ajunga... dar cat draq face de la Buc la Pl? 8 ani? si cand ma iau de el si ii zic ca nu e posibil...etc...etc, imi zice: Dar degeaba imi spuneti mie astea, ca nu am ce face!! sa scap telef din mana! de parca eu il sunasem personal pe el. retardatul nu cred ca intelege ca el reprezinta Voda in relatia cu mine, si ca eu vb de fapt cu Voda nu cu handicapatul de "Vasile.... Popescu".
dar asa...sunt multi retarzi pe acolo.
iar la faza cu streamingul, cautati cateva zeci de pagini inapoi ca tot discutam cu petruts despre asta!

petrus, frumos cluj, am fost uichendul asta! dar cam slaba muzica in Obsession. prea comerciala, si prea mult dance. cam ca la disco asa...

de bogdan1978 stiti ceva? ca a cam disparut in ceata!
--
Posted: 2006-10-24 07:08:47

petrutms Posts: > 500

da da, e misto obsession... de femei ce sa mai zic. io nu voi fi in cj pana la sf lui nov, da daca mai ai drum pe acolo in perioada aia mergem la o bere .

--
Posted: 2006-10-24 09:15:12

chiar ca femei..multe si dragutze. dar si multe an I . eu eram cu fosta prietena..asa ca nu m-am putut destrabala
dar revin in CJ...
la fel de frumos e si in Fashion, pacat ca vine frigul..
--
Posted: 2006-10-24 11:45:08

Ce ziceti baieti : merita P990 20 milioane ? (nou nout, in cutie cu tipla pe el)
Va intreb din curiozitate ,pentru ca nu mi-as da M600 -le pentru nimic.
Singurele 2 lucruri care ma atrag la P990 sunt
1. camera
2. WLAN-ul - .dar din pacate la noi nu ai unde sa-l folosesti
Diferenta dintre preturile din magazin e cam de 8 mil. Merita? Voi ce ziceti?
[ This Message was edited by: mike_k7 on 2006-10-24 15:56 ]

[ This Message was edited by: mike_k7 on 2006-10-24 16:02 ]
--
Posted: 2006-10-24 16:39:00

Mai am o problema :
E vorba de cartela Orange pe care mi-am luat-o pt net. O folosesc in M600.
Cand mut reteaua de pe gsm pe gsm si 3g sau doar pe 3g traficul de date merge perfect(mult mai bine ca pe gprs) dar nu pot sa primesc sau sa dau apeluri sau sms-uri. Parca tel este inchis. I-am intrebat pe cei de la Orange si vreo 2-3 au zis ca nu se poate si ca trebuie sa mearga si unul mi-a zis totusi ca din cauza ca sunt la inceput cu 3g au inca probleme cu reteaua si ca asta s-ar putea sa fie una din consecinte.
Dupa cum am stabilit de comun acord ca nu prea te poti baza pe informatiile date de ei va intreb pe voi : a mai patit cineve asa ceva ? Sau dimpotriva ,are cineva o cartela gsm (2g) care sa mearga atunci cand selectezi 3g?
Va intreb pt ca la Vodafone merge fara nici o problema (dar acolo am abonament si nu stiu daca asta influenteaza cu ceva sau nu).
Multumesc anticipat
--
Posted: 2006-10-24 20:58:00
Page <  123 ... 301302303 ... 340341342>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home