>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Quote:
2. WLAN-ul - .dar din pacate la noi nu ai unde sa-l folosesti
de ce sa nu il poti folosi? e vreo dif intre wlan asta si cel pt laptop? sunt sute de retele in tara, daca un mii! aproape fiecare Mall, sau bar , retsaurant mai rasarit, fiecare dealer VW, BMW, Merc au asa ceva. eu am folost la dealer VW, si la diferite baruri. la mall in Buc cica merge chiar bine.
2000 RON? nu tiu. daca sunt asa prob cum se plang majoritatea...eu zic sa mai astepti. daca crezi ca te poti descurca cu el, ia-l si il updatezi mai tarziu.
--
Posted: 2006-10-25 06:58:50
Edit :
nu e nici o diferenta intre cel de pe tel si cel de pe laptop (din cate stiu eu).
eu lucrez la Otopeni ,la aeroport,si nu e nici o retea wlan aici.Pasagerii cu laptop-uri au carduri Voda sau modemuri Zapp
Habar nu aveam ca sunt locuri la noi unde au WLAN(si inteleg ca sunt destul de multicele).
Am presupus(se pare gresit) ca daca aeroportul nostru international nu are nici nu prea gasesti in rest.
In cazul asta devine tentant P990
--
Posted: 2006-10-25 07:33:00
Edit :
Dupa cum stiu aeroporturile din Cluj si Timisoara au... e ciudat ca Otopeni nu are ...
--
Posted: 2006-10-25 09:03:35
Edit :
eu nu am avut ocazia sa vad daca are sau nu dar stiu de la pasagerii straini care au laptopuri si cautau disperati degeaba. cei care mai fusesera si au nevoie de net au 2 variante : carduri sau modemuri. uite chiar m-ai facut curios sa vad daca au bagat si aici sau nu. eu sint la munca acum. o sa intreb sa vad daca s-a schimbat ceva
--
Posted: 2006-10-25 09:25:00
Edit :
daca nu au, zi ca vand eu un router w-lan
.
dar ar trebuia sa aiba. pai normal ca e buna wlan la p990, nu vezi ca si eu tot la aia ma uitam frumos cand ma gandeam pe paginile trecute sa iau unu'?
stiu si eu pe cineva -2-3- care lucreaza la aeroport...ce mica e lumea...
--
Posted: 2006-10-25 11:41:07
Edit :
acum m-am interesat si din pacate stiam bine : nu e !
unde in aeroport lucreaza conostinta ta? la ce firma?
--
Posted: 2006-10-25 11:55:00
Edit :
in cluj e plin de wlan free. de la mai multe firme... the best is...
www.cfree.ro. Ii fac reclama lui Dan
.
--
Posted: 2006-10-25 20:25:08
Edit :
revenind la problema cu cartele Orange : stie cineva ceva ?
Astazi aveam cartela asta in tel si tel in 'gsm si 3g' si am primit un telefon(asta e prima oara cand mi se intampla). imediat dupa ce am terminat de vorbit am incercat eu sa sun si aceeasi problema : apelul se termina singur inainte sa se intample ceva(cam 3 secunde apare 'conecting' si dupa aia nimic,se intrerupe si revine in stand-by singur(sau in agenda daca de acolo am ales un nr). Nici partea cu primitul apelurilor nu e constanta (e prima oara cand am primit un apel).
Are cineva vreo idee ?
--
Posted: 2006-10-25 23:43:00
Edit :
daca ai pus 3G de la portocalii..asa meriti
.
nu stiu sa te ajut. mai cearta-te cu ei
lucreaza la KLM..parca..sau Lufthansa. dar nu mai stiu exact, ca nu ma mai iubeste
--
Posted: 2006-10-26 06:57:53
Edit :
pai cum sa nu ma mut cu netul pe Orange : 4 dolari pe luna nelimitat. La vodafone am cu 3 dolari 10 mega. Ca sa nu mai spun ca la Voda nu pot sa intru pe Voda Live! sub nici o forma.
Unul din multele motive pt care am luat tel asta e ecranul mare si video streaming. Pe portalul Orange world merge tv live binisor. Asa ca am ajuns fortat de imprejurari la Orange (3g)
--
Posted: 2006-10-26 09:00:00
Edit :
New Topic
Reply