>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
pt. Stalina...
downloadul e limitat la 3Mb, dar doar pe fisier... poti sa descarci cate fisiere vrei daca sant de maxim 2999Kb... k???
--
Posted: 2006-12-11 13:51:52
Edit :
it's not ocheeeeeeeeeeeeeeeeeeiiii !!!!!!!!!!!!!!
sfaturile tale sunt sublime, parca lucri la tampitii astia de la Orange!
"-am citit undeva la voi pe forum k astia de la orange au limitat dl la maxim 3MB filesize",
asta am scris deci... FILESIZZZZE!!!!
btw... daca tot ai spus k tel asta tau SE W810i
"stie multe, face multe, mai putin ca nu stie sa-mi gateasca SE W810i... TARE FRATE..."
cecdisaut:
Impressions
"Helene (W810i) doesn’t support 3G"
"In fact, I see no reason in replacing the K750i/W800i with the new model, if only you need EDGE or the fourth band – GSM850. Other characteristics are comparable and my advice is to wait for the next model. It will provide more improvements including hardware ones. If you like carrying out experiments with software, know that software for the W810i is impossible to install on the K750i/W800i for handsets are physically different. Nevertheless, you can exchange the bodies."
(http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w810-en.shtml)
asa ca se pare ca sunt multe pe care nu le stie face, so...mai ceteshte si tu pe review-uri, ok... ???
--
Posted: 2006-12-12 22:41:53
Edit :
nu va mai certati ca nu e frumos....
--
Posted: 2006-12-13 06:59:05
Edit :
pai nu vezi cum imi raspunde, k la prosti, cu "...ok???" ?
idiotul!
naiba a avut de gand sa se certe cu cineva dar cand vad chestii din astea normal sa ma enervez
eu intreb frumos niste chestii si hop si John Doe!cum a vazut un nickname "suspect" cum "gata!", incepe sa te categoriseasca!
chiar ma incomodeaza grozav limita de 3MB, pt mine asta inseamna aproape totul sau nimic in folosirea IT-ului, majoritatea fisierelor (patchuri, mici programele) sunt de 5-10 uneori 20 MB
ma uit la demouri de quake gramada (dp esreality.com), demourile de q3 sunt de maxim 2 MB, dar la q4 sunt mai mari (5-6 MB)
hartile de quake also au 5-10 MB la quake4
nici nu are rost sa mai vb k nu pot juca nici un fps online!asta din cauza tehnologiei, well done (ceea ce nu ridica insa calitatea serviciului wap)!
cum i-am spus si unui amic, noi folosim tehnologie descoperita acum 20 de ani, si ne laudam cu "noutatile" pe care le detinem, si mai facem galagie daca unul cere mai mult "destul si 3MB pe filesize, nu ti-e indeajuns?"
dupa mine si "marea" favoare pe care ne-o fac astia de la orange k ne lasa sa intram pe nr ala d port nu imi demonstreaza ca ce buni ar fi ei la suflet!
wap sux bigtime oricum! cu sau fara limita de 3MB!
oricum se pare k oamenii la care stau au facut cerere sa le bage IT prin cablu, nu stiam, in cateva zile am scapat de beleaua asta de wap!
btw daca aveti careva conexiune asemanatoare si nu va mere netu, se tot deconecteaza, folositi Netscape in loc de Opera sau IE. Firefox merge mai bine ca Opera, dar face anumite fitze, Netscape-ul insa mie imi merge cel mai bine. Opera asta ultimul (si cred ca si ver. anterioare) are ceva pb ca dupa ce transfera cativa KB se blocheaza (am dezactivat firewall-ul, nu am antivirus in memorie si totusi...dar bine nici nu am "purecat" toate setarile din browser ca sa pot spune ca neaparat Opera asta nu ii bun in cazul meu)
nu cred sa mai intru degraba p-aicea!
Sarbatori fericite la toate lumea!
--
Posted: 2006-12-13 20:33:46
Edit :
pt za_stalina
In general acest forum este un colt linistit unde romanii cu SE in general stau de vb, nu se jignesc.
Daca esti mai nou pe aici, si ai obiceiuri de pe alte forumuri unde toti se jugnesc intre ei (gen softpedia), iti recomandam sa ramai acolo, pe alte forumuri.
Sunt mai multe persoane pe aici care scriu de ceva timp pe esato si au destule cunostiinte sa iti raspunda, doar poate au considerat ca nu merita sa se agite prea mult
--
Posted: 2006-12-14 10:27:04
Edit :
Mi-e rau.
Am condus azi ca un nebun 13 ore si nu mai pot de oboseala.
Ma seaca Bucurestiul asta...
Nu are rost sa punem toate astea la suflet, au fost caterinci, intr-un fel parca e klumea sa mai vorbeasca si lumea cu kind of si alte d-astea, doar ca-ti cam baleiaza ochii sa deslusesti mesajele, ma-ntelegi dc? Si eu la randul meu glumesc asa ca nu trebuie sa ma luati in seama.
Locul asta linistit numit oaza, este pentru a veni si a mai schimba o parere despre viata in general, observ in ultima vreme, ca, cu tehnica am lasat-o mai moarta cu totii; cred ca ne-am maturizat ?!??
Parca imi aduc aminte ca am facut mai demult shto de cineva pe un forum, nu mai stiu daca asta sau pe altu', dar chiar as vrea sa revad topicurile alea
Poate-si aduce cineva aminte si ma ajuta-n rezolvarea dilemei.
Kudos pentru baietii mei
--
Posted: 2006-12-14 22:28:29
Edit :
true BGD.
btw: nu stiu posturile alea. dar Kudos mie imi trezeste amintiri frumoase...
) 90-60-90. poate chiar 105-60-90...
oricum eu intru aici doar asa sa mai schimb o vorba cu cineva. sa mai vad ce mai zice lumea. nu am mai postat pe alte topicuri, am 200 de posturi din iarna trecuta cred. nu cred ca e vorba de maturozare. am mai aflat destule, am schimbat telefoane, si desi nu mai am
, si ma bate gandul la un P990, intru aici doar sa mai vb cu voi, un fel de socializare..
e un forum, sau mai bine zis un topic retars al nostru. ascuns aa, parca, de ciudatii de pa alte forumuri.
dar, asta nu inseamna ca nu putem ajuta in caz de nevoie.
am invatat destule de la userii de aici, incat
e deja super cunoscut pt mine.
dar nu prea ne plac scandalurile. crd ca fiecare dintre noi mai e activ pe alte 2 forumuri depinzand de pasiuni si interese... si eu cel putin sunt satul de ciudati, copii, si alte specimene de pe alte forumuri.
poate ar fi frumos sa spunem si pe ce alt forumuri mai suntem prezenti, poate asa ne dam seama si de alte pasiuni si interese comune.
Bogdane, mai tii minte ca incepusem noi o discutie cu masini si tuning mai demult.
sunt si pe 4tuning, desi acolo sunt copii si prosti cat curpinde, dar stau pt userii adevarati si pt ca mai prind bucati din "viata de noapte" a maisnilor tari din Buc.
si forumul meu "de casa", unde sunt mai nou decat aici, dar unde sunt mai activ e cel pt marca VW. acolo sunt o multime de oameni care merita tot respectul, cu o gramada de cunostiinte si un caracter d einvidiat, si care te-ar ajuta cum nici macar nu iti poti inchipui. mi-am fcut multi prieteni adevarti acolo ! dar si acolo userii adevarati au intrat intr-o stare de plictiseala, si deja au fost "acaparati" de acei "stie-tot" care ar merita bannati.
mai am cont pe inca 2 forumuri straine, pt aplicatii pt tele: gsmhosting.com si iphone-forum.org. dar acolo nu cred ca am mmai mult de 5 posturi
)
bai, cat am scris.....
)
astept sa vad voi pe unde mai umblati cand aveti netul deschis
ideea e ca nu prea ne certam pe aici si incercam sa ajutam cat putem, dar deja ne ajutam mai mult cred ca in alte prob, ca la
deja ne stim toti destul de bine. sau macar daca avem intrebari, sigur gasim aici rapsunul.
dar de la
la orange e diferenta. plus ca nu e nimeni obligat sa raspunda...
asa ca va salut si d-abia astept sa citesc reply-urile voastre...
--
Posted: 2006-12-15 07:08:10
Edit :
probabil ca dupa ultimile posturi za_stalina o sa isi caute un alt coltisor unde sa se agite si sa jigneasca
)
--
Posted: 2006-12-15 10:48:44
Edit :
Ce va mai plisctisiti si voi p'aci.. of, of!!
--
Posted: 2006-12-15 16:51:55
Edit :
Quote:
On 2006-12-09 20:44:46, bogdan1978buc wrote:
La M600 cum se scrie la tastatura? Apesi de mai multe ori pe buton ca sa-ti faca litera necesara? Oricum la p990 este un pic cam complicat din cauza dimensiunilor, dar imi place telu'.
nu, apesi stanga-dreapta pe butoane k sati scrie caracterele de jos. daca vrei caracterele de sus apesi alt+tasta.
ps: cum se face ca ScorpiONe103 are 0 posts? a postat ceva pe pagina 208 si are 0 posts
)
--
Posted: 2006-12-16 00:15:09
Edit :
New Topic
Reply