>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
@701
Sal. Asa e, cere user\\parola de fiecare data. treaba e ca pana acu nu am avut problema asta. de obicei intru pe forum de pe mobil (counteru de net zice ca am cateva sute de ore, marea parte pe Esato) si e cam enervant sa scrii us\\pass de fiecare data cand faci ceva chiar daca fol T9. problemele au inceput de cand mi-am platit Wap Unlimited. Si mai e o treaba : browserul telefonului imparte pagina web in 2 sau 3 parti. in special pag Esato. tre sa apas MORE si apoi din meniu More... ca sa vad si partea de jos a paginii (pana acu o sapt era afisata normal); nu se intampla tot timpul. vreo idee? multzam
--
Posted: 2007-02-19 09:13:26
Edit :
Quote:
On 2007-02-18 04:11:02, 701 wrote:
Adica poti intra, dar iti cere sa scrii userul si parola de fiecare data, nu? K mie asa mi se intampla de ani de zile (numai cand intru de pe mobil) si nu stie nimeni de ce si care este rezolvarea.
pai daca selectezi de pe telefon sati tina minte parola si useru, atunci cand intri pe calculator, o sa ai acceasi problema ca si la tel:trebuie sa bagi parola si useru de fiecare data cand postezi ceva.
in concluzie, nu poti avea si pe tel si pe calc activata simultan optiunea sati memoreze datele.simplu, nu?
inca ceva: castile HPM-82 merg pe un m600?
[ This Message was edited by: antichrist on 2007-02-19 09:49 ]
--
Posted: 2007-02-19 10:42:15
Edit :
salut! am si eu o problema pe k600i - nu pot downloada fisiere mai mari de cca 500 kb DE CE??? is pe vodafone si am abo de net de 3$
--
Posted: 2007-02-19 11:49:55
Edit :
si inca ceva
am folosit ceva program ca sa imi folosesc camera de la tel ca webcam...nu a prea mers - problema de atunci m-i se tot stinge lumina la display
( nu stiu ce sa fac pt ca in meniu e numai brightness nu fi on sau off la lumina...ma poate ajuta cneva???
--
Posted: 2007-02-19 11:55:38
Edit :
sal!
@ antichrist
de pe comp intru f rar, doar cat am dat mesajele (sapt asta de cand cu problema) iar apoi ii dau logout, deci nu am si tel si compu pe acelasi user. asa ca ar trebui sa mearga...
@erwin007ro
eu am aceeasi problema cu cei de la Orange cu Wap Unlimited : nu pot sa iau fisiere mai mari de 311k. tot pe K600i. Stiu ca OrangeRo a pus o limitare de download si cam atat. E posibil ca acelasi lucru sa fie si la Voda. cred ca depinde si de tipul abonamentului.
--
Posted: 2007-02-19 14:11:07
Edit :
aa...ok
si castile hpm-82 merg pe un m600?
ma refer la telecomanda aia de pe cablu ca am gasit pe sonyericsson.ro scris mic de tot
Step to next/previous preset channel via remote control is not supported on the HPM-82/HPM-85 when used in FM radio mode with W810, W800, W700, W200, K750.
si ma gandesc sa nu fie si la m600 ceva de genu ca nu se stie niciodata ca la cat de bine is informati unii romani.....
--
Posted: 2007-02-19 15:38:03
Edit :
@ bogdan
Persoanale cunoscute mie care au cumparat ETEN au evitat sa il achizitioneze din RO tocmai pentru ca sunt preturi nejustificat de mari. Totusi, chiar si in U.S - unde se gasesc mai avantajos - preturile nu sunt mai mici de 500$. Deci, ar fi bine daca ai avea pe cineva sa ti-l aduca/trimita de acolo.
--
Posted: 2007-02-20 10:35:41
Edit :
as avea pe cineva, dar nu pot apela mereu. si cu shipping e destul de riscant. am vazut multe lucruri nu asa fragile distruse sau sparte la trasnport. deci...imi este teama si de asta. plus ca si asta costa destul. inca nu sunt decis ce sa fac. sa iau telef ala sau turbo si intercooler la masina si sa cresc puterea, aceasta fiind o alta pasiune a mea..
merci oricum de sfaturi. chiar este ceea ce cautam !! pacat ca pretul este peste p990 si se pare apropiat de N95...
--
Posted: 2007-02-21 08:17:27
Edit :
Telefon ai deci ia-ti chestii la masina. Asa as face si eu...
Eu am trimis si am primit de multe ori, fara deteriorari. Mai mult de 30$ nu costa. Si exista asigurare. O impachetare buna si mentiunea Fragil sunt suficiente.
--
Posted: 2007-02-22 19:13:00
Edit :
da, telef am..si sunt multumit de el. motorola mpx220. winmobile... si e ok pt mine..dar stii cum e...vrei mereu mai mult...
da, cred ca pana la urma imi upgradez puterea la masina... e muuult mai complicat, dar proiectul e de nota 20.
merci oricum. in caz ca fac rost de bani si de telef, stiu ce sa iau..
--
Posted: 2007-02-23 07:03:39
Edit :
New Topic
Reply