>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
curwa zeby som si dal aj RI? tyzden otestujem a uvidim. zatial som vybral ten wifi net, neobmedzene data ma lakaju
inak B2 ta cena je
zeby som mal vybraty darcek pod stromcek?
--
Posted: 2006-11-28 22:43:15
Edit :
hlavne + tej wifi je ze tam nie je viazanost. inak ze fici na 2,4GHz alebo na 5 GHz.. v com je rozdiel? to musim kupit daky wifi modem ci mi staci wifi karta? priznavam bez mucenia, som v tom lama
a kde je citko? docestoval zdravi?
--
Posted: 2006-11-28 22:57:48
Edit :
nazdaaar,ozivam sa,aby ste nemysleli,ze je po mne ......
tak poporiadku,vyrazili sme v nedelu o 9,30 este so spolujazdcom,cesta good,akurat v Belgicku som musel hladat s TT6 otvorenu pumpu,s\igo ma to nebavilo
,potom mi prdol kamen do predneho skla,tak mam prasknute:xx a dnes pre zmenu som utopil"brcka" vbehol som rychlo do takel polmetrovej mlaky a nasalo mi vodu az do valcov,samo ostal som stat v tej mlake,voda bola az pod nohami,no radost
strach ze som odfajcil motor az do doby,ked som sa dal vytiahnut z vody,vytiahol vstriky,vyfukove a sacie potrubia a pomalicky pretacal motor,az som ako tak odstranil vodu zo spalovacieho potrubia,potom som ho pretocil starterom bez nafty a potom aj s naftou a chytilo
hned sa zem zatriasla,ako mi kamen odpadol zo srdca... pokracovanie priste.....
--
Posted: 2006-11-28 23:04:00
Edit :
nazdaaar,ozivam sa,aby ste nemysleli,ze je po mne ......
tak poporiadku,vyrazili sme v nedelu o 9,30 este so spolujazdcom,cesta good,akurat v Belgicku som musel hladat s TT6 otvorenu pumpu,s\igo ma to nebavilo
,potom mi prdol kamen do predneho skla,tak mam prasknute:xx a dnes pre zmenu som utopil"brcka" vbehol som rychlo do takel polmetrovej mlaky a nasalo mi vodu az do valcov,samo ostal som stat v tej mlake,voda bola az pod nohami,no radost
strach ze som odfajcil motor az do doby,ked som sa dal vytiahnut z vody,vytiahol vstriky,vyfukove a sacie potrubia a pomalicky pretacal motor,az som ako tak odstranil vodu zo spalovacieho potrubia,potom som ho pretocil starterom bez nafty a potom aj s naftou a chytilo
hned sa zem zatriasla,ako mi kamen odpadol zo srdca... pokracovanie priste.....
--
Posted: 2006-11-28 23:07:00
Edit :
imho, je to licencne pasmo alebo frekvencia ktora je volna pre wifi, o 2.4 bol asi pred 2. rokmi spor, toto pasmo chcela zhabat vlada pre svoje interne zalezitosti
... hadam sa nemylim,
RI zober, a odskusaj, sak zbadas
--
Posted: 2006-11-28 23:08:00
Edit :
B1 to wifi chces k booku alebo k PC ?
EDIT:
citko nazdaaaar, a to v belgicku neodvodnuju?
posleme tam bota, at nakope kanale
btw: to si siel brckom ? a ja ze dakou TIR-kou :-D
UUUUU
[ This Message was edited by: brakin on 2006-11-28 22:16 ]
--
Posted: 2006-11-28 23:12:00
Edit :
Aj aj a aj k looxovi ne? Neviem kam tou otazkou mieris
citko fajn pribeh, taky cestopis
a este nam povedz kde si nasiel polmetrovu vodu, si brodil Temzu ?
--
Posted: 2006-11-28 23:17:00
Edit :
Quote:
Branimir wrote:
to musim kupit daky wifi modem ci mi staci wifi karta? priznavam bez mucenia,
som v tom lama
... sem mierim, potrebujes antenu,
a ak to chces do PC a aj do booka tak podla moznosti dake domace AP, resp daky router, samo PC wifi kartu a v booku hadam wifi mas, ak nie, tak PCMCIA
ale urcite sa najde aj ina moznost
--
Posted: 2006-11-28 23:27:00
Edit :
Quote:
On 2006-11-27 09:32:00, brakin wrote:
Citko fsecko najlepsie k meninam
dakujem pekne
edit: ale aka temza,rano poprsalo a bol som moc rychly,to sanie musim presunut vyssie,alebo dat dopredu vlnolam,joj chlopi taky som rad ze to brcko rozdychalo,lebo inac by ma jeblo v tejto fanglii,aj kamarati pomohli,musel som olej vymenit,filter......vari som uz vycerpal pridel smoly,potrebujem poriadny fotak,nech to mozem pofotit
nebude nudza o pribehy
idem spat,dobru,rano musim makat,dnes som len prerabal a nezarabal
bru
[ This Message was edited by: oltcit on 2006-11-28 22:53 ]
--
Posted: 2006-11-28 23:46:00
Edit :
@b1 kup si router s wifinou, na strechu das antenu s APckom, z AP pojde kabel do routra, z routra do PC a mozno aj do nb, to zalezi na tebe a loox bude pouzivat wifinu z routra.
ja osobne mam na streche 15dB antenu, z nej ide kabel do AP, z AP do routra s wifi, z routra ide LAN kabel do PC a dalsi do nb. wifinu v routri pouzivam ked chcem ist na net z pda alebo ked akurat bezi nb na baterku a nechcem aby mi zavadzali zbytocne kable. akonahle nabijam, tak chodim radsej cez LAN, ide to tak rychlejsie.
vitak citko. zaujimavu cestu si mal.
--
Posted: 2006-11-28 23:59:05
Edit :
New Topic
Reply