>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Symbian-ul are optiune de Back-up/Restore.Incearca asa cum s-a spus in postul de dinainte.
Daca nu, cauta un contact manager, sigur exista pentru P910.
--
Posted: 2007-05-28 11:20:22
Edit :
Dupa cum am mai scris, formatul agendei de contacte este incompatibil cu formatul de pe SIM. Daca ai un contact cu doua numere de telefon, email si alte informatii pe care P le suporta, nu poti transfera aceste date pe SIM. Totusi, cred ca ar fi fost posibil ca un contact cu numere multiple sa fie copiat pe SIM sub forma aceluiasi nume dar cu cate un numar de telefon.
Intr-adevar poti face ce vrei tu cu alte telefoane. Chiar si 3310 stie sa faca.
In P900, in agenda - open flip mode - poti filtra contactele astfel incat sa le vezi doar pe cele de pe SIM.
--
Posted: 2007-05-28 18:28:00
Edit :
am inteles, dar de ce draq e asa greu?
in fine, ideea e ca eu vroiam sa imi arate pe telef doar contcatle salvate in memo lui. ca sa fie cu ringtone, cu poza...editate cu toate nr de telef si adrese de email. acum am selectat ALL si imi arata cate 2 din fiecare, sau chiar mai multe pt ca au fost salvate cu telef dinainte, care asta facea, punea acelasi nume, dar daca uin contact avea 2 nr de telef le salva pe ambele sub acelasi nume dar de 2 ori un nume cu 2 nr deferite. macar asa era ok, si puteam selecta daca sa vad SIM sau NU. acum pot selecta daca sa vad telef sau nu. stupid. eu vreau sa vad contactele din telef fara sim, si sa le pot copa direct pe SIM. stiu ca un nume poate avea doar un nr, dar macara mai multe aceleasi nume cu nr diferite e ok. oricum, incerc asa cum a zis petruts. merci.
--
Posted: 2007-05-29 07:37:23
Edit :
Eu de obicei, la P910i am facut mereu asa: am avut numerele de care am fost interesat, le-am copiat de pe sim pe telefon lasand in sim numai cele cateva necesare. Am folosit numai agenda telefonului, nu SIM. Nu am facut back-up cu Outlook sau altceva ci le faceam VCF si mi le puneam pe mail. Daca se intampla ceva cu tel, copiam VCF-ul inapoi in tel. Si gata.
--
Posted: 2007-05-31 10:35:48
Edit :
ok, merci.
stie cineva d eunde pot lua un porg de navi cracked? tomtom ..ceva de genul pt p910?
merci..
--
Posted: 2007-05-31 21:19:08
Edit :
pana la urma am agsit tomtom, si acum ma chinui sa il instalez.
dar am o alta intrebare, in verichat se poate schimba statusul, sau macar s astau pe invizibil?
merci
--
Posted: 2007-06-05 13:34:06
Edit :
nu mai e nimeni pe aici??
--
Posted: 2007-06-08 06:59:11
Edit :
Mai sunt eu, dar nu stiu ce raspuns sa-ti dau pentru Verichat.Eu folosesc Agile si pot schimba status-ul, fara al personaliza (adica pot alege dintre clasicele..sunt, nu sunt, la birou ai alte cele).
Sunt foarte multumit de Agile, asa ca ti-l recomand din prima.
--
Posted: 2007-06-08 19:43:16
Edit :
am gasit la verichat cum se face.
am inceract si agile si atata timp cat nu e full...
--
Posted: 2007-06-11 06:58:59
Edit :
Bogdan ce parere ai de cei de la tuningchip?
--
Posted: 2007-06-11 17:31:07
Edit :
New Topic
Reply