>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Ta ja dostal pixely na vyse. Alebo je to zle tam napisane. @ Andrej ides za bratom? @ Elrond spis. Tak sa ozvi zajtra. Idem na Portugalcov. ;-)
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-07-16 16:35:20
Edit :
Kuknem este na inom webe, ale pixely naviac si urcite nedostal... ;-)
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-07-16 16:56:24
Edit :
Diki. Spat budem v noci. Ted kukam telku. Infuziu som mal len jednu na pooperacke. Mam na lavej ruke pichnutu taku ohyblivu ihlu. To lebo mi sem-tam daju injekciu a nemusia ma stale pichat. Je tam taky stupel na hadicke, to otvoria, daju mi striekacku do tej hadicky a je to. Keby som tu mal fotak, tak to odfotim a niekomu by som to poslal. 2 dni budem este lezat a v nedelu by som mal zacat chodit. Je to povinne. Majte sa.
This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-07-16 17:35:46
Edit :
Vola sa to kanila (cannilla?). Mal som nejake doma. Je to haluz. Tak oddychuj. Btw: kedy Ta budu pustat?
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-07-16 19:01:08
Edit :
Co to je canila,nemylis si to z latinskym psom canin - t.j. rod psovitych seliem.
Ci boha Elrond su tam nejake baby v tej
Ne@mocnici.Myslim jako na izbe.

Ta prcackova gula chyba,musim to oznamit lafnutemu.
Ci boha Atlis a dze
Affro@dzita, kamarat nam stune a ona dze. Koniec koncov aj rodina budete ked to vide s
Affro@dzitou youngest.
Ta vidis bohaci ci ty tych psov nemas s toho foto tam boli.
No ale musim robit,musim este nejaky ten melon dneska otocit.
Ci boha setci,ta ja dneska zohnal noveho clena.Ta tez stbak jak ja,len sa sebe hanby tu ozvat ale uz ma aj heslo.Tak jak budzeme dvaja proci

ta vecka Elrond zavre forum. Ta zberajte sily na buduci tyzden,bo velka ofenziva blokii zacne.
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-07-16 18:42 ]
--
Posted: 2004-07-16 19:34:42
Edit :
Boha ten s vachalek alebo jak mu meno mi poslal mail kedy si dojedem
pretu K 700. Vsak ja ju nechcem.
Ta euro Z 500 i nebude mat

, to je bohovsaka chyba
--
Posted: 2004-07-16 20:04:22
Edit :
Buduci tyzden. Ked som sem isiel, tak mi povedali, ze na 90% v stredu, ale kedze ma operovali o den neskor, tak aj pocitam, ze sa to o den predlzi. Nedavajte sem dlhe prisveky alebo vela gul. Potom to nevidim. Ted je slnce, seno a par facek tak pozeram. Pozdravujem
--
Posted: 2004-07-16 20:18:36
Edit :
Prilis domov neutekaj.Mas cas. Ta uspali ked ta operovali alebo len lokalna anestezia to bola.
--
Posted: 2004-07-16 20:27:33
Edit :
Domov sa neponahlam. Uspali ma. Dali mi taku injekciu, chvilu som lezal a potom si uz len pamatam ako som sa zobudil na pooperacke a boleli ma krize, mal som tu ihlu v ruke a bol rad, ze mam po tom.
--
Posted: 2004-07-16 22:27:40
Edit :
Pojdem za nim v nedelu, uz sa tesim, konecne pojdem na aute nejaku dlhsiu trasu. Zajtra idem na turu na bicykli do PD si zahrat minigolf a mozno si zajazdit aj na "formulkach" (su to len motokary) strasne ma to bavi a uz som tam velmi davno nebol. Ani bownling som uz dlho nehral naposledy ked bol este Elrond "zdravi".
Dnes som videl nazivo Peugeot 407. Firma jeden kupila taky s striebornou metalizou. Velmo pekno auticko. Vyzera sportovo.
@atlis ta 407 stoji vedla 607 a viac sa mi lubi ta 407 a je aj "cheaper".
--
Posted: 2004-07-16 23:03:58
Edit :
New Topic
Topic Locked