>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Na akom si kurze? Da sa tam niekoho bluejacknut? :-D ;-)
This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-04-06 12:42:14
Edit :
@Elrond
taq sa skoro vyliec..
@Afrodite
Vitam Ta u nas..
--
Posted: 2004-04-06 12:48:50
Edit :
@jacque Dik, ale mam taky pocit, ze to vyriesi len ta operacia.
This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-04-06 12:55:50
Edit :
@Elrond thanks....

Som poctená,budem Vaša bohyňa....Nooo,tak to je tak,že poznám osobne jedneho esaťaka
@Atlis
Možes hadať kto to je.....
--
Posted: 2004-04-06 19:21:42
Edit :
@Afrodite... no vobec neviem o koho sa moze jednat...
Prezrad viac...
@Elrond... clovece neblazni s tou operaciou... oni ta nejak daju dokopy
To fma musim este trosku poskusat, len som skusil testnut ako to bezi... poslanie sms, volanie... hovory atd. Skusim este sync. s Outlookom, prip. priamo s fma.
Co sa tyka kurzu: som na jazykovom kurze v Nitre - jedna fasa - trva do 30.6. :bt:jacknut by sa tam dal akorat jeden typek s S55, ale ten ho ma vypnuty, a podla jeho vyrazu na tvari asi ani nevie co to je :bt:, na dovazok pracuje nieco ako ochrana ustavnych cinitelov, takze po hube za par pismenok sa neoplati... ci co...
Nechce sa mi tam byt - esteze mam pri sebe svoju kocku...
PS: 19.4. mi dojde notebooooooooooooook!!!!!!

:ta::ta:

- our way of life...
--
Posted: 2004-04-06 19:32:37
Edit :
@Afrodite Takze Ti tu budem nosit kvety @--))-- a co si nasa bohyna este vyziada
@Atlis Ked mne sa to nejak nezlepsuje odkedy ma pustili z nemocnice a niekedy mam hrozne bolesti. Dnes som si ani stat nemohol, musel som lezat na posteli, a aj tak ma to bolelo. Teraz mi je trochu lepsie a tak som si sadol za komp a siel som na net.
Asi som nahovoril brata na

, lebo si dnes objednal Z600. Zajtra by si mal ist pren, tak si ho asi od neho na chvilu zicam a skusim si ho aj ja. Bol som aj ja krocik od toho aby som si ho kupil, ale odhovoril ma od toho, ze aby som si radsej kupil P800. Chceli sme tu MW a tak som rozmyslal o zruseni ICM, ale ze uz nechce MW a tak zostavam u povedneho planu.
--
Posted: 2004-04-06 19:58:45
Edit :
@Elrond ...Oooo,ta ty si fasa chlap...ale ja radsej tulipan,nez ruzu...Hi,hi... A k tej nehybnosti iba tolko,ze by ti bodla maserka...Vsak?? @Atlis chlape,chlape...To ta skleroza,vsak?Na narodeniny dostanes vagon celaskonu...Pomoze ti slovo liska??
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2004-04-06 20:46:28
Edit :
@Elrond - chlape to nie je sranda. To Ti fakt nevedia pomoct? Fma som prebehol - file exchange, sync je super, ale nikde som nenasiel odosielanie mms - to ma zarmucuje... Bratovi povedz, ze urobil jedno perfektne rozhodnutie!
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-04-06 20:46:51
Edit :
@Afrodite Som pocteny

. Dnes som bol na rehabilitacii, takze maserku mam, ale zisla by sa mi ina a mam taky pocit, ze ty si tiez nemala na mysli taku maserku

.
@Atlis Ja viem, ze to neni ziadna sranda. S tou operaciou sa budem musiet asi zmierit ak nechcem krivat a mat bolesti po cely zivot

, ale aj tak by som bol radsej keby sa to dalo este normalne vyliecit. Vsak hovoria, ze to vyjde, ze som este mlady a mam teda vacsiu sancu na klasicku liecbu.

[ This Message was edited by: Elrond on 2004-04-06 21:06 ]
--
Posted: 2004-04-06 21:24:50
Edit :
Urcite to bude ok ;-) K tomu tvojmu webu - mame s kamaratom web, programuje ho on, ale urcite by nebol problem, ak by si nieco potreboval, poradit sa. Just let me know pal ;-)
:se: forever
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-04-07 13:18:51
Edit :
New Topic
Topic Locked