Regional : Europe, Middle East and Africa : Finally. Bulgarian thread - Çà âñè÷êè áúëãà ðè!
>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Finally. Bulgarian thread - Çà âñè÷êè áúëãà ðè!
Bookmark topic
@TPOXATA
Ïúðâî - äîáðå äîøúë â áúëãàðñêàòà ÷àñò íà íàé-ãîëåìèÿ ôîðóì çà ñîíè åðèêñîí!
Âòîðî - ïîçäðàâëåíèÿ çà õóáàâèÿ ñàéò! Ñàìî, àêî ìè ïîçâîëèø, äà òè íàïðàâÿ åäíî ïðåäëîæåíèå: çà èãðèòå è ïðèëîæåíèÿòà áè áèëî ÷óäåñíî àêî èìà íÿêàêâî, ìàêàð è åëåìåíòàðíî, îïèñàíèå. Çàùî íå è ñíèì÷èöà? (êàêòî òóê:
http://maestro.intramail.ru/files/java/index.php?page=1&sort=date ) Çíàì, ïðåäïîëàãàì òîâà áè îòíåëî ìíîãî âðåìå. Âúïðåêè òîâà - áðàâî! äàíî ïðîäúëæàâàø âñå ïîâå÷å íåùà äà êà÷âàø.
Áîáè
--
Posted: 2006-02-07 16:09:38
Edit :
@orfo26
ßâíî ñè êúñìåòëèÿ, èìàì 4-ìà ïîçíàòè, äâàìà ñ W800 äâàìà ñ K750 è âñè÷êè ñå îïëàêâàò îò íåùî. Òåëåôîíà íå ñå çàðåæäà äî êðàÿ, êàòî êà÷âàò 3 äèñêà ìóçèêà íàêðàÿ èìà ñàìî 3 ïåñíè íà òåëåôîíà (òî òîâà ìàé å íîðìàëíî çà R1035) äæîéñòèêà ñå ïîâðåæäà ïîíÿêîãà, äîðè è ñ úïãðåéä íà FW ìîæåø äà îñòðàíèø 1 ïðîáëåì, âåäíàãà èäâà äðóã. À àç íå èñêàì áúãàâ òåëåôîí, èñêàì äà ìîãà äà ãî èçöåäÿ îòâñÿêúäå, äà ïîëçâàì âñè÷êî êîåòî ìè ïðåäîñòàâÿ è áåç äà ñå èçíåðâÿì çà íÿêîè (ìàêàð è ïîíÿêîãà äðåáíè) áúãîâå
--
Posted: 2006-02-07 17:46:05
Edit :
ßâíî ñúì êúñìåòëèÿ ñ äâåòå ìè Ê750öè , ïúðâèÿò ïðåäè äà ãî îòêðàäíàò íÿìàøå íèêàêâè ãðèæè , âòîðèÿò è òîé äà ÷óêíà íà äúðâî íå ìè ïðàâè íèêàêâè ïðîáëåìè (õåì è íà äâàòà ñúì ñ Áà ìåíþ îò êîåòî âñè÷êè ñå îïëàêâàò)
--
Posted: 2006-02-07 21:01:25
Edit :
@keranov
Разбирам те напълно какво имаш предвид. Явно че аз просто имам късмет с моя телефон (най-накрая нещо в тоя живот да е както трябва

). Аз лично имах доста повече проблеми с моя К700. Имаше си собствено мнение нашия и въобще мен не ме бръснеше за пет пари. С К750 обаче успяхме да си паснем един на друг. Научихме си болните места, и смея да заявя, че някой ден тоя телефон ще ми липсва (ей, все едно че съм се оженил за него).
Ако трябва да съм честен, в личния си опит, за най-стабилен намирам софтуера S40 на Nokia. Имах една 6230, която работеше като пушка. Ама пък беше някак скучна, пък и с нищо не превъзхождаше К750 като характеристики.
Иначе за К750 какво мога да кажа? Не знам откъде да почна. Харесва ми от начина, по който ми седи в ръката (компактен и солиден дизайн, много удобен) до капачето на камерата, което само по себе си освен функционално е и доста стилно. Софтуера макар и леко нестабилен е наистина прекрасен - логичен, свеж, и сравнително атрактивен. Ми не знам, аз лично намирам тоя телефон за явление сам по себе си. Откакто Т610 се подвизаваше по световните пазари преди няколко години едва ли има друг телефон, който да е получил такава известност като К750 (е може би Motorola RAZR, която обаче всички знаем е доста тъп телефон сам по себе си). Даже и тук в САЩ, където телефона не се продава официално хора често ме питат дали това е истински К750 и дали могат да си поиграят с него. Мисля, че това само по себе си говори за култовия статут, в който се издига този модел.
--
Posted: 2006-02-08 08:36:04
Edit :
abe hora nali nqkoi tuk se zanimavat s mobilna tehnika ta iskam samo da popitam v BG vyzmojno li e da se nameri displei za SGH-D600?
--
Posted: 2006-02-08 16:00:06
Edit :
Orfo ïðè òåá íå ñàìî òåëåôîíà àìè è ìíîãî íåùà ñà òè íàðåä ùîì ñè â Êàëèôîðíèÿ
--
Posted: 2006-02-09 10:02:05
Edit :
Някой може ли да каже кои са последните версии на софтуера за К500,К700,К750,W800 и т.н. ,на тези по-често срещаните сонита.Рових в sonyericsson.com ама там нищо не намерих по този въпрос.Вие ако знаете ще е хубаво
--
Posted: 2006-02-09 18:31:20
Edit :
@Vlado
Ще ми се да се съглася с теб, но мисля че не е така. Живота в по-голямата си част е такъв какъвто си го направиш. И тук постигането на това, поне за мен, се оказа по-трудно. Не че е лошо, съвсем не. Но Лос Анджелес е много различен от това, което показват по филмите. Иначе кво да ти кажа? Работя в Т-Мobile и от ден на ден тая компания почва да прилича на комунистическата партия в България. То са разни събрания, промиване на мозъци, разни такива простотии. До гуша ми е дошло. Пък и самите американци са далеч от брилянтни в главата. А, и хубави жени няма, мойта е българка. Бе, не е за мъже. За мен лично най-голямото предимство е, че можеш да караш мотор цяла година без да се притесняваш за сняг, дъжд или поледица.
--
Posted: 2006-02-09 20:52:54
Edit :
Íÿêîé ùå ìè êàæå ëè êàê äà ñè êà÷à ïðîãðàìè íà W800 ? Íà ïðåäèøíèÿ ñè Ê500 ãî ïðàâèõ ñ Phone Manager-a, íî ñåãà íå èñêà äà ìè ãî îòâàðÿ, èìàì äîñòúï ñàìî äî êàðòàòà íà òåëåôîíà, ïðåç Windows Explorer (Removable Storage). Any Help ? Èíñòàëèðàõ âñè÷êè äðàéâúðè îò äèñêà íî íå èñêà äà òðúãíå.
--
Posted: 2006-02-10 00:05:15
Edit :
@keranov
Батка, две неща пробвай като за начало. Първо пробвай без карта. Ако това не стане, се замисли за инсталиране на Service Pack 2 за Windows.
--
Posted: 2006-02-10 08:28:56
Edit :
New Topic
Reply