>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Ta snurko ja na Kube jesto nebul.Ta ty neznas ze socializmus bul lepsi jak vecka hento toto.Ja vy sicky sa rodili tak vam voloviny ta tyto tu hotoreli.Ta ja reknu Ti to taka svoboda i nebyrokracia bula ze ty sebe predstavic neznas.

Ta ja dumam ty neznas zdelat eti "gule" tak popatri jak ci budes nasrany

jak budes sebe dumat ze my salenaci etu gulu zdelas

. Ta neznam ta to tu dzigacu gulu tak napis sebe :sex: a hotovo.A co nove v Presovu skadze matka Jezisova. @ Elrond are u at home at last?

&

hope they dont destroy my life

[ This Message was edited by: boto43 on 2004-07-23 15:00 ]
--
Posted: 2004-07-23 15:55:00
Edit :
@

boto,uz obraz ponimaju a na tu kubu sa vyber na dovolenku.
budes to mat 2v1om
--
Posted: 2004-07-23 16:07:29
Edit :

Niet tu nikoho...idem aj ja tam
--
Posted: 2004-07-23 16:51:59
Edit :
Veru ze nad tou Kubou rozmyslam. Ale zenu neberiem, ona je z kulackej rodiny. Ani by tam nesla kapitalistka jedna. Ved aj naco mulatky su pekne.

kdo nepije s nama vi o zivote hovno
This message was posted f**king a T610
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-07-23 17:13 ]
--
Posted: 2004-07-23 17:26:20
Edit :
Je tady Dgingischan,Rumcajs i Cipisek. Dva Rusi na pousti ja skocim za Aidov ,rano mne nenajdou.
Aby som Vam pravdu povedal nepaci sa mi aky mate vy mlady vztach k Sovietskemu zvazu. Nie ze ja by som ho miloval ale aspon na nho nenadavam.Ved aj naco uz ani nejestvuje a nic proti nemu nemam. Prezil som v skutku fantasticke sluzobne cesty a kludne Vam mozem povedat Vam mladym ze desat takych ciest do USA sa mozno vyrovna jednej do USSR. Velmi ma prekvapilo ako tu niekde jeden mlady brito-american nadaval na Esato,ze tu je demokracia ako v byvalom USSR. Tak to teda nie v Sov.zvaze bola velka demokracia.
Ked som mal ist prvy krat do USSR dosiel na atomke za mnou sef a tak mi povedal - vybrali sme Ta na vymennu pracovnu cestu do Moskvy jedneho vyskumneho ustavu a nie ze tam nieco vyvedies.Bolo to v r.1988 nemal som ani 30 a zivot som videl asi tak ako vy dnes. Nebojsa povedal som ved vies ze na mna sa mozes spolahnut. Ano na druhy den mi oznamil ze ide aj on. Zrejme vela obcanov CCCP si chcelo kupit v CSSR kupit koberce a lustre. Odchadzajuc z rodneho mesta TT som mal malu dusicku a slzy na krajicku. Po pristati na Seremeteve Franz moj sef prehlasil toto je Zeme kde vcera snad snedli to co meli na zitra.Pri kazdej restauracii bolsoj ocered stanul a my zirali na to kde sa najeme. Nakoniec ten mesiac co sme tam boli nebol az tak vzdy ma niekto pozval sa najest a o chvilu som poznal celu Moskvu od Arbatu po Zagorsk.Mal som uspech co hodnotim tym ze vzdy pri obede alebo uzine devuska sedela v uglu a davala pozor.Keby sme chceli tak sme si mohli tam vtaka zosuchat na triesku tak na nas leteli Masi,Natasi i Irini.
Citil som sa tam ako tichy american v Bangladesi. Z vetickov tavarsci ja inostranec vas slovjansky brat iz cechoslovakia som mal otvorene dvere vsade. Co som pil tam to snad vie len pan Boh a s.Uljanov Ti su mi aj svedkovia ze to je pravda. Do sauny som chodil v Olympijskom stredisku Krylacki. Ne unavovali ma ani neustale vecierke druzby po ktorych neostal ani schod neoblvany. Moja najlepsia spomienka je ale na Sergeja,Natasu a nejakeho Gruzinca.Niekto mal nejaky piatok narodeniny.Nie ze by ich mal ale oslavovat sa zacalo uz v piatok aby boli aspon do utorka triezvy. Zacali sme pit Kremelske zvony -vodka zo sampanskym,potom sme presli na vodku z pomidorov(rajcin),lemonuju vodku (citronovu) a asi o 20,00 uz oali mi kavu a vtedy som si spomenul kde byvam.Boha bolo to na druhej strane Moskvy. Nu sto pojedem esto raz - povedal rusnovodic metra a odviezol ma len tak asi 25 km k hotelu.Od radosti som im v tom metre rozpraval take blbosti ze mi kazali zajtra to zopakuj. Ked som vystupil kde som vystupit mal tak ma z krikov prepadol nejaky sovietsky zlodej a s nozom v rukach pytal odo mna 10 rublov.No ja som bol uz skuseny sovietcik a hned na nho ja inostranec brat slovjan iz cechoslovakii a zacal som ho celovat na lice.A to som nemal.Sovietsky zlodej sa totiz otocil o 100 % a noz zasunul a vytiahol flasu vodku.Boha to som nevedel ze sovietsky zlodeji nosia zo sebou vodku.najhorsie bolo ze som s nim tu vodku musel pit.Chcel som mu dat 100 rub ale on nechcel nic len aby som s nim tu vodku dopil.Tak sme si tam sadli na obrubnik cesty a pili tu vodku.Moja vykriky blbovin v rustine,slovencine v anglictine a neviem v este akom jazyku prilakali milicionarov,vojakov tajnych a tajne z polovicky Moskvy.Ale ja som len krical - tavarisci vso za rjadom v poriadku ja inostranec z dalnoj cechoslovakii.Potom ako som zacal spievat car nikolaj izdal manifest sto by vse devusky jebali fest.Ale to tam uz hrala garmoska,gitari a na ceste tancovalo asi 5O ludi. Medzi tym milicionari presmerovali premavku. Najhorhie na tom bolo ze kazdy mal vo vrecku butilku vodky a ja som si musel s kazdym pripit.
Skoncili sme o 5 nad ranom ja vlastne ani nie mna odviezli do nemocnice na vyplach zaludku.
Tak chodte do tej kolisky demokracii sadnite si tam na obrubnik cesty niekde na Madison square a opity s negrom vykrikujte Dear friends I am far away from Czechoslovakia but I am your best friend. Uvidime co sa vam stane ale viete kam vas nakopu - do prdely. Ba ani sa tam nedostanete lebo uz v Pozsonyi Vam nedaju vizum.Tak boha jeho o com je ta cela demokracia. My sme mali vlaky druzby nech vam spravia airplanes of friendship nech spoznate tu kolisku demokracie.
Ale spravia vam hovno kazdy sa na vas vyserie.A tak ...
Nataso bylo to choroso ty byla bez gati na mojej kravati!
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-07-23 22:55 ]
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-07-23 23:39 ]
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-07-24 07:17 ]
--
Posted: 2004-07-23 23:43:18
Edit :
Ahoj chlapi neviem spat, pisem Vam posledny krat z mojho milovaneho telefonu. Zajtra si uz prenho pridu. Bude mi zanim velmi smutno... Takze takto...
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2004-07-24 00:28:55
Edit :
Sa ti nedivim ze sa ti nechce spat.Ani mne ja este budujem imperial kapitalizmus. Ta dze mas Atliska
--
Posted: 2004-07-24 00:42:08
Edit :
@boto

To je krasny zazitok z detstva
A putavo napisany
To uz nezazijes....ani na cube BO-TO nem broder slovan
--
Posted: 2004-07-24 12:34:07
Edit :
@nemchapem,preco sa Ti stale odparuju posty
kua mne sa tote gule pacia