>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Bogdan, Connex are sigur GPRS insa tarifele sunt super mari si in plus te taxeaza si pt deschiderea fiecarei sesiuni. Petrut, la RADCOM nu va fi gratuit pt ca nu ai garantia pt Romania, insa va fi ieftin. Iti dau nr de tel: 0212321026. Suna-i si vezi cat iti cer.
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2003-10-14 22:37:38
Edit :
thanks man!
--
Posted: 2003-10-14 22:44:33
Edit :
@petrutms: daca judge spune k nu e gratis pt ca nu e luat de aici, poate ca asa este.Imi dadeam cu parerea pt k stiam ca exista worldwide garantia SE si ca poti face update ORIUNDE in lume la un centru SE daca ai factura ca e nou..etc.Pe asta ma bazam.Double check it anyway.
@judge: Asta am facut vreo 2 sapt, dar pt ca sunt pe drumuri mereu, nu am abonament ...am deschis pt o luna cat stau aici un abo GPRs la connex, de-ala de 2$ dar a trebuit sa `predau` abonamentul:-( Connex are un prepiad de 25$ pt gprs exclusiv, ceea ce ins ca tre sa `baga sim/scoate sim` iar eu sunt acrit de asa ceva...cred ca imi voi deschide un nou abo la Orange daca o `mai ard` pe aici o luna...ideea e ca m-am saturat de atatea complicatii, imi doresc un ABO UNIVERSAL
Btw, ca tot tipam dupa un laptop pt exchange de themes.O sa imi iau un bluetooth port sapt viitoare la 1,6 milioane.Stie careva unu` mai ieftin dar sa aiba si adaptor pt serial/PS2 ..si sa fie de-ala mobil, nu infipt in motherboard?
--
Posted: 2003-10-14 22:46:42
Edit :
Bogdan, ai dreptate pt ca asa a fost o perioada, insa au renuntat la garantia globala, asta fiind acum exclusiv locala. Merita insa macar sa sune pt ca cei de la RADCOM sunt super de treaba. Pai chiar ca ai dat o caruta de bani aiurea daca ai folosit GPRS de la CNX. Si macar pe T39 puteai sa nu inchizi sesiunea niciodata, pe cand la astea noi ti-o inchide automat.
--
Posted: 2003-10-14 22:57:06
Edit :
Eh, a meritat pana la urma ca imi stransesem o gramada d foto p care nu le puteam pune p mail ca nu am bluetooth sau irda la pc.Asa ca pt 10$ am facut toate astea+browsing.A meritat ca experienta
N-o mai repet, fii sigur hahah
--
Posted: 2003-10-14 23:19:38
Edit :
Tocmai m-am decis sa renunt la orice activitate care ma distrage de la invatat, implicit si la esato. Ne vedem intr-o luna si ceva. Take care!
--
Posted: 2003-10-15 00:52:12
Edit :
Pana acum am reusit sa bag cateva minute de video pe T300.
Care stie despre GPRS prepaid la Connex? // vreau sa tiu si eu de asta.
Eu am abonamentul cu 15Mb inclus de la Orange.
--
Posted: 2003-10-15 07:59:26
Edit :
@701 Am scris un mail la SE si mi-au zis deocamdata care sunt dealerii autorizati. I-am mai intrebat daca e gratuit si mi-au raspuns ca o sa ma informeze mai tarziu in mod oficial. Si dupa aia daca raspunsul e pozitiv, nu viata mea o sa se complice, ci a tipului de la Germanos
.
Va mai tin la curent
--
Posted: 2003-10-15 08:52:00
Edit :
Inca unul pe lista romanilor.
Nu stiu daca altii au observat, dar Romania a fost puternic acuzata in acest forum de inselaciune pe ebay (OK, nu Romania, dar f multi romani care erau scammeri).Deaorece eu ii urasc de moarte pe cei ce vor sa insele (prin ebay sau alte metode) cred ca ar trebui sa le spunem oamenilor astora de pe esato ca nu toti romanii sunt la fel.Daca as putea demasca un scammer din asta de pe ebay,as face-o cu placere deaorece nimeni nu-si doreste sa fie inselat.
--
Posted: 2003-10-15 09:16:32
Edit :
Pai mi-a venit o idee geniala.Imi reactivez Wap unlimited si stau pe net,prin calculator,binenteles pe apn "wap",daca tipu' poate sa stea pe html prin wap
@ exo..... Cum ai reusit sa bagi cateva minute de film pe T300,ca eu chiar aseara am incercat sa bag un gif animat de vreo 200-300 frameuri dar nu mi le-a aratat decat pe primele ~60,dupa care o lua de la inceput ? T300 are cumva vreo limitare la gif-urile astea animate?Mentionez ca am sters tot din telefon,iar memoria disponibila era de 610k,tocmai ca sa-i las spatiu sa-si puna fisierele temporare,iar gif-ul avea cam 200k.
Deci tu vrei sa faci un player video in mophun?Cum vei reusi sa-l folosesti,pt. ca am inteles ca daca faci o aplicatie in mophun trebuie sa o trimiti la ei sa o certifice si abia dupa aceea va merge si pe mobil?Sau poate nu am inteles eu bine!Vreau sa pricep care e treaba cu mophun-ul asta ca vreau sa fac si eu ceva aplicatii,dar daca este asa (sa-l trimiti la ei ca sa il certifice),atunci e de tot xxx
Legat de Germanos:parerea mea personala - e nashpa rau de tot firma asta!!!Am avut un T65 si daca nu m-au frecat cu el aproape 2 luni,in service.Pana la urma am facut plangere la OPC si am reusit sa-mi recuperez banii care i-am dat pe el acum un an
See YA
--
Posted: 2003-10-15 15:27:32
Edit :
New Topic
Reply