>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> SErbian forum- Srpski forum
Bookmark topic
1. K700 jos uvek ne moze da se unbranduje zbog RSA protection
2. Darko je bio aktivan dok je taj forum licio na nesto, sad samo svratim da bih podjebavao vodnika(pedja)
3. Na 063 forumu mozes da budes moderator samo ako radis u Mobtelu
4. Ima i mobiklik forum na
www.mobiklik.co.yu/forum5. Zaboravio sta je pod 5 dok sam kucao
--
Posted: 2004-09-18 22:25:00
Edit :
Hello.
I am looking for a yugoslavian Serb that can answer my questions. I my grandmothers family is from Kula, and I was wondering if anyone knows anything about that town. I also am hoping that i can have a reccommendation of a good unbiased book about yugoslavia and its history. Thank you.
--
Posted: 2004-09-18 22:25:56
Edit :
Evo vidite sta biva sa nasim ljudima koji odu u svet, dobro doduse ovaj je i rodjen u USA, ali sta da vam kazem da je rekao barem 2 dvije reci na srpskom ja bi mu objsnio sve sto ga interesuje o Kulu
This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-09-18 22:39:22
Edit :
Try: www.krstarica.co.yu ; it s Serbian Google - ask the same question; welcome back to the roots !!!
This message was posted from a T630
--
Posted: 2004-09-18 23:16:53
Edit :
Pa ja znam da su u Kuli bile crvene beretke.... hehehe.... Mozda mu je baba bila clan... hehehe.....
Hy! You should really try
www.krstarica.com, coz we here don't know anything about Kula. Good luck with shearching!!!
This message was posted from a P900
--
Posted: 2004-09-18 23:46:35
Edit :
Uvek kada probam da napisem nesto pametno i dugacko preko wapa napise mi Page not found, pa mrzi me opet da kucam :)
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2004-09-19 01:02:20
Edit :
moze li da se video na k700 gleda u full screen-u? i postoji li neki video player da moze sa neta da se skine za k700?
jel neko update-ovao ovaj sofware za k700, mora da je djordje
... ako ga update-ujes samo javi koliko traje bat posto pricaju da traje duze pa mi to nije bas jasno
i hajde dajte neke zanimljive sajtove, neki software ili jos uvijek ima malo ljudi koji koriste k700...
--
Posted: 2004-09-19 01:19:09
Edit :
Nemoze video da se gleda u full screen modu i nema nikakvog playera za njega, ali to su sitna 'zadovoljstva' koja ga cine srednjom klasom, a ne visokom... ;-) Nisam upgradeovao firmware, ali planiram-ne mogu da stignem... Pa ako oces softver za komp idi na: developers.sonyericsson.com-tu imas sve od theme creatora, pa do programa za pravljenje igrica(moze da pravi i 3d igrice, ali treba da skines 35MB, a za nase konekcije, to je samo nedostizan san...)...
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-09-19 08:41:37
Edit :
Ajmo ljudi na glasanje!
This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-09-19 10:43:03
Edit :
U jebo teeee, danas glasanje, hehehe... Danas idem na porodicni rucak, ujni mojoj rodjendan, pa cu usput da glasam. Pa ljudi, aj da prekrsimo izbornu 'shutnju', pa da vas pitam za koga cete glasati i sta mislite, ko ce biti novi gradonacelnik BG-a?
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-09-19 12:12:33
Edit :
New Topic
Reply