>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Caw Atlis. V3 je dobry fon ale je velmi "hrubz"

DD
--
Posted: 2004-07-27 16:24:54
Edit :
Dobre soplosi obveselujte sa sami.
--
Posted: 2004-07-27 16:45:00
Edit :
Dve hodiny tu nie som a vy sa namate o com bavit.A aj ked ste sa bavili o niecom tak to nemalo hlavu patu.Vy ste mlady a tvarny material vas treba len organizovat.A ta Zemplencina tu pofici dalej,to si nemyslite ze s tym len tak lahko skoncim. A kde v p*c* ste?

Inak opat sa mi nepaci ako vy mlady sa vyjadrujete o svojich slovanskych bratoch z vychodu a mate radsej tu americtinu alebo anglictinu.Nedokazete si vazit vlastne etnikom vo vlastnej krajine.To sa za nasich mladych casov nemohlo stat,boli zhovievavy ku vsetkemu co bolo domace nech to bolo z Chebu a ci z Asu.To vsak uz vy nedokazete a ked vam chce clovek ukazat co mate za dverami zatvarate oci a ochrnate.Btw ani ja tym z vychodu moc nerozumiem ale nikdy by som s nimi nerozpraval po anglicky.Povazoval by som to za urazku vlastneho naroda a citil by som sa pri tom asi tak ako by Vam niekto povedal to co sa hovoritu v tejto oblast,ze Europa konci 30 m za Nitrou.

&

hope they dont destroy my life

[ This Message was edited by: boto43 on 2004-07-27 18:05 ]
--
Posted: 2004-07-27 18:05:00
Edit :
@Niesom doma,potom Ti poslem.. @boto nestresuj,tvarni,tvaruj,modeluj :D .Mne ta Tvoja hatlanina nevadi,je to len na Tvojich presvedcovacich schopnostiach a zatial vidim,ze sa Ti nedari :-) Nerob zlost a pis lovenski ;)
This message was posted from a WAP device
--
Posted: 2004-07-27 18:58:20
Edit :
Cafte hosi. Dostal som sa k netu a odidem az ked budem mat bolesti.
--
Posted: 2004-07-27 19:03:13
Edit :
Snurko a je ta moja vychonarcina ozaj tak zla?Ja myslim ze nie ked mi nerozumia.Su to mlady capi ,oni tomu nem tudom,tu uz mas aspon 30.
--
Posted: 2004-07-27 19:10:00
Edit :
@Elrond dufam,ze uz nebudes mat ziadne bolesti,ale potom nemusis ostavat...lebo zlata zila je neprijemna :D
--
Posted: 2004-07-27 19:11:38
Edit :
Ja lezim na posteli. Pri najmansom naznaku bolesti si davam tabletku a koncim s netom. Klavesnicu, mys a monitor mam dole na zemi, tak dufam, ze mi to nejaky cas vydrzi. Uz mi poriadne zacal chybat net. Kukol som nejake obrazky.
--
Posted: 2004-07-27 19:14:38
Edit :
@boto vsak Ti pisem,ze premna je gut :D . Hoci musim tie Tvoje zemplenske posty citat 2krat 8)
--
Posted: 2004-07-27 19:18:00
Edit :
@boto Then write so, that everybody can understand you.
--
Posted: 2004-07-27 19:20:26
Edit :
New Topic
Topic Locked