>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
@Elrond - napisal si to bozsky,rozumela som Ti, ani ja nemam bohvie jak dobru madarcinu...Ale nadavat vies poriadne....
To viem aj ja po anglicky,nic viac sa na mna nenalepilo...
@Atlis - ja som ta kedy doma ohovarala po madarsky?Hm...?:)
@Boto - Hallo,ako sa mame?:)
--
Posted: 2004-04-09 21:25:16
Edit :
Skusal. Toto sa mi zda sviznejsie. Formatoval som tak, ze som baterku nabil na plno a odpojil - vybil do tla a zase nabil - klasika. Nech sa ale neboji, baterka potrebuje minimalne dvadsat nabiti aby bola v plnej forme. Ak bola nejaky cas uskladnena.
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-04-09 21:26:19
Edit :
@Atlis Male basnicka od Mirka:
Svieti slnko
fúka vetrík
od čoho mám mokrý svetrík?
Žeby dáž´dik
lebo rosa ?
Do prdele
obšťal som sa.
Dufam, ze si Ti pacila
@Afrodite A ja ze si nam uz odisla. No viem len tie dve nadavky po madarsky. Ake jazyky este vies? Ja okrem SK a CZ, co je myslim prirodzene este anglicky (musim, ked chodim na Esato) a este nemecky, co som sa ucil 8 rokov.
--
Posted: 2004-04-09 21:32:08
Edit :
@Elrond - okrem Sk,viem trochu po cesky,madarsky a anglicky len rozumiem,tu som sa ja ucila 8 rokov a nic z nej neviem.No,este nemecky.Canst du mit mir deutsch schrieben, wenn du willst!! Nie neodisla,len som bola robit taxikarku pre sestru...ale uz sa ti plne venujem...
--
Posted: 2004-04-09 21:38:08
Edit :
@Elrond - A co povies na toto :

Pred svadbou : ceresnicka moja,hrusticka moja,jablcko
moje!

Po svadbe : milacik neser ma,lebo z teba narobim
kompot!!
--
Posted: 2004-04-09 21:44:33
Edit :
@ Afrodite Ich schreibte nicht Deutsch shon Ewigkeit. Was willst du, das ich dier schreibe? Manchmal ich taushe mir die worde mit English. Mein erstes Wort, dass ich gelernte war Hilfe, als ich die Schlumpfe sah, und sie immer wenn in die Not war Hilfe schreien.
--
Posted: 2004-04-09 21:48:36
Edit :
@Elrond - Das wundert mich,dass du so gut Deutsch spriechts.Ich habe so lange nicht gesprochen,darum ist das fur mich bischen schwer...
A uz dost,lebo ma tu vyzenu do nemeckeho fora....
--
Posted: 2004-04-09 21:58:48
Edit :
@Afrodite Neboj sa. Nikdo ta tu do ziadneho nemeckeho fora nepozenie, lebo tusim ani neexistuje

. Ale vazne, my si ta nedame. Aj ty vies dobre nemecky. Este ta stale boli brusko?
--
Posted: 2004-04-09 22:07:06
Edit :
@Elrond - to je mile,dakujem.

Nehovorila som po nemecky ani nepameta, asi 1 rok. Uz nie, dnes mi je vynimocne skvele... rano ma sice vyhnali z postelky... ale teraz je to uz super.
Uz som si myslela, ze si utiekol, citala som si predchadzaju prispevky, tak trochu som sa na nich smiala...
A ty ako sa citis?Nechystas nic na dnesny vecer?Myslim dakde sa zabavit?
--
Posted: 2004-04-09 22:13:18
Edit :
@Afrodite Nikam som neodisiel, len si stahujem jeden program a spomalilo mi to net. Este mi to ma stahovat 25min, takze asi tak. Zabavit sa nejdem, marodim a s tymi bolestami by som si to ani neuzil, to mi ver. Som rad, ze aspon Tebe je lepsie. A ty co? Ides niekam von, ked si uz zaviezla sestru. Ake stare prispevky si si citala?
--
Posted: 2004-04-09 22:28:48
Edit :
New Topic
Topic Locked