>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Mersi ca mi-ai adus aminte
Uitasem ca te-am sunat!Nu este nici o problema,doar ca nu stiam de unde este
Abia astept sa plec la munte!
--
Posted: 2003-12-26 23:35:00
Edit :
ok atunci...Eu acum plec la bunici la munte la Gorj,pe langa Polovragi,e zona de munte super si de rev ma duc in cj la iubita si mergem la o cabana!Dar asa mi-e de soooomn....
--
Posted: 2003-12-27 03:36:00
Edit :
petrut,am un proiect imens!Vreau sa fac pe site o sectiune de upload via wap!!!Am tot cautat si nu am gasit asa ceva.Sper sa reusesc.Pt.inceput vreau sa vad daca merge pe p800,apoi sa fac pt.toti.Ar fi o chestie sa mearga,nu?Am incarcat in telefon pagina care se ocupa de browse,adica cautarea fisierelor si apare pick,apoi tipul attach-ului,imagine,sunet,etc.,iar apoi selectezi fisierul.Deocamdata sunt in stare alfa,sper sa ajung mai repede la faza beta.Iti dai seama ce inseamna asta?Faci poze ca nebunul,si le pui pe net!Sa speram ca va trece de restrictiile orange.
This message was posted from a P800
--
Posted: 2003-12-27 13:20:34
Edit :
Bogdane ideea e geniala,limitarea de la orange nu ar trebui sa fie o problema.Singura chestie e ca nu stiam ca upload se poate prin wap! Cu un p800 care vede html si apoi faci upload cred ca e posibil....dar...sa ma tii la curent,e f interesanta ideea!Hai sa facem un concurs cu poze maine ca e gratis netu...sa punem pe forum cele mai frumoase poze facute cu tel! Tu le primesti pe mail si le pui pe site,io sunt la munte

! Ce zici?
--
Posted: 2003-12-27 13:40:00
Edit :
Maine plec din bucuresti,poate reusesc pe drum cu ftp800.Vedem.
Oricum,ar fi beton sa reusesc treaba aia cu uploadul!Via wap insemnand ca folosind apn wap,dar pagina,pt.inceput va fi html,ca daca nu reusesc asa,e clar ca in pagina wap,si pe telefoane wap nu o sa mearga.Daca reusesc,o sa strig in gura mare,ok?
--
Posted: 2003-12-27 13:59:00
Edit :
ok man,astept noutati! Bafta si distractie placuta in Piatra Neamt

! Tinem legatura cu chestiile astea misto numite p800
--
Posted: 2003-12-27 16:41:00
Edit :
Sunt suparat!
Am reusit sa uploadez de pe calculator niste fisiere,dar nu unde vroiam eu,ci le-a pus intr-un temporar,ma rog,e bine si asa.Deci le pus undeva.In schimb de pe telefon imi urca 0.2 k,sta putin si zice error in gateway.Cred ca este o alta restrictie orange.Nu stiu,sa ma intresez daca se poate face ceva in wml,sau xhtml (wap 2.0),ca daca se poate,o sa-i iau la bataie pe astia de la orange.Daca gasesc cea mai mica portita,ca s-ar putea face iar ei au pus restrictia ca si cu dimensiunea fisierului,mama mama ce o sa-i ard
Am reusit odata 2,4 k,dar s-a oprit.Madmilk ziceai ca stii sa faci site-uri.Baga niste ajutor aici,daca le ai cu php,html,wml!
[ This Message was edited by: bogdan1978buc on 2003-12-27 16:49 ]
--
Posted: 2003-12-27 17:17:58
Edit :
hehe,ma asteptam la asa ceva! Cred ca e de la Orange...magarii!!! Eu nu prea ma pricep la site-uri...Bafta!
Ai primit mesajul meu legat de ftp800? Ai codul de inreg?Thanks
Update: Bogdane fii atent:La noi Wap Unlimited presupune acces nelimitat gprs prin apn wap!Ca cei cu p800 pot accesa html e alta treaba! Nu zice nicaieri de vreo limitare sau ce servicii nu merg cu apn wap!Acum uite ce zice in Anglia: Wap unlimited pt 4£ pe luna,acces nelimitat gprs prin apn orangewap(echiv wap la noi) cu mentiunea(imp) ca serviciile pop3 si de tip messenger nu functioneaza,pt asta trebuie internet gprs account!Eu am facut dwl in Anglia prin apn orangewap la un fisier de 2mb...la 1-2 kbs,ceea ce e normal.Le-am zis celor de la date si au dat din colt in colt! Ii putem lua tare pt ca nu specifica limitarile unui serviciu cu val adugata,mai ales pt ca ei nu recunosc aceste limitari! Daca e nevoie ne ducem gramada peste ei
Keep in touch(screen)

[ This Message was edited by: petrutms on 2003-12-27 17:45 ]
--
Posted: 2003-12-27 18:01:00
Edit :
http://www.atlastelecom.ro/users/p800/upload.php
asta e adresa unde m-am chinuit sa fac upload,una din ele,ca am incercat si la 3x,am zis sa nu fie de la server.Ti-am trimis mail.Unul pe softpedia cu 7650 a luat 298k,cum o fi reusit,nu stiu,cert e ca a incercat si cu vreo 340k,si a dat gateway error.Dupa sarbatori,ii strangem de gat!
This message was posted from a P800
La prima incercare,merge pana la 2.4k,apoi numai pana la 0.2k.Daca te deconectezi si te legi iar,merge la fel,intai 2.4k apoi 0.2k.
O alta buba:am redenumit o poza in .txt,dar nu pot sa citesc poza ca text,ci o arata ca atare,jpeg.
[ This Message was edited by: bogdan1978buc on 2003-12-27 18:57 ]
--
Posted: 2003-12-27 19:48:02
Edit :
Bogdaneeeee,avem video recorder beton cu sunet pt P800! Dar nu e trial deloc,tre cumparat! Philips s-a tinut de cuvant! Acum astept sa vad daca il pirateaza careva!
Acum, am reusit sa fac upload cu 10kbs !!! apoi a a scazut la 2! Prin wap nu am incercat! Unde vedem pozele pe net???
Io astept p900....desi designul imi place mai mult la p800,acum il am fara clapeta si e super cool!
--
Posted: 2003-12-28 06:58:00
Edit :
New Topic
Reply