>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Quote:
boto43 wrote:
sip je obycajny foto debil a imbecil.
rad kritizuje fotky zde dane ale sam sem pre istotu neda nist.
hmmm a tie fotky z preteku do vrchu

potom letecka show air fest
sem tam daky rover a posledne punto
nielenze nevidis ale uz aj zabudas a to je zle, raz zabudnes kde si nahal Zuzu
... jo ale ako tak vspominam tak ty uz zabudas davnejsie
a mas recht som na 9-tke a asi este potiahnem 12 hodin stejnak tu figu robime
inac bre ranko
--
Posted: 2007-05-28 07:29:00
Edit :
aj ja prajem dobre rano

,uff nejak skoro vstavam,to nie dobre,bude sa mi driemat v noci.Co nove?
Nuz booto vcera vyprovokoval,mna,soraca.Sorac podnietil vstup A79,B1,B2,Haia,ti zasa zapricinili,ze booto tuziaci po uznani od fotograficky zdatnejsich uzivatelov,sem vycapil najprv tretotriednu fotku,potom ako mu B2 ukazal,ze v pripade spatnej kompozicie existuje aj dodatocne spracovanie,tzv.postprocessing sa polepšil,a až na tu malu chybicku s labkou,vycapil celokm peknu fotecku.Ale nasledna kritika ho rozculila tak,ze jej vysledky vidime v jeho dnesnom prispevku.Preto volam a tlieskam:Bravooo.Toto je ta cesta,konecne je co citat.Akurat je riziko,ze nas neunavny povokater a revolucionar nas opusti a my bez jeho podnetnych nazorov zakrnieme,utopime sa v bahne imperialistickej,konzumnej moralke.
Zaver: nuz ja osobne nevim,asi prdim na to,ved o nic nejde,budem si zit dalej bez ohladu na to ci nake slovak forum existuje.... Pekny zbytok dna vsetkym,aj tym postihnutym
--
Posted: 2007-05-28 12:04:00
Edit :
Mino a uvazaval si aj nad tym ake by to bolo keby dedes posel het zo SF?
Kto vsetko by sa vratil?
--
Posted: 2007-05-28 12:26:00
Edit :
Vies Bran ,ja stale nedokazem pochopit,preco sa spravate ,prepac za vyraz,tak detinsky? poviem si co chcem,bez ohladu ci tu je,alebo nie,ved aj tak nikdy nevies kto ta cita,a je uplne jedno,ci tu je nejaky provokater,co uraza,alebo nie.Myslim,ze to beriete vsetci moc osobne,a aj ti co odisli.Urcite cloveka sa to dokne,ked ho niekto ohovori,urazi,podrazi,ale myslm ,ze k tomu treba pristupovat nasledovne:zamysliet sa,moze ma taky clovek urazit,stoji mi za to?Je na mojej urovni(duchovnej,inteligencnej,moralnej?Nie,nie je.Tak to neriešim,občas sa sice človek pozabudne,ale to neva.To prejde,ale podstata ostava.Povedal som to viackrat,mne osobne nevadi a dokial sa niekto nechce so mnou "kamaradit" kvoli tomu,tak to nieje moj problem,ale dotycneho a jeho ega.To ze ja som mal urcity pracovny problem s niekym,s kym ini nemali,lebo ho nemohli mat,predsa nie je dovod aby sme nekomunikovali.Napr. Sorac je v inom prostredi,ako my,prinasal len svoj pohlad na dianie,tak ako aj my vsetci ostatni.Ale ved tak to ma byt,taky je zivot.Problem vznikol vlastne az po osobnych kontaktoch,keby to pokracovalo len vo virtualnej rovine,nic sa nedeje,nikto nikoho nepozna,tak je to sumafuk.Ale takto to berieme viac osobne,a preto aj tie reakcie.Lebo kazdemu slusnemu cloveku zalezi na jeho reputacii a mene,iba hajzlikom nie.Bota nepoznam osobne,ale mam nazor nanho na zaklade dotrajsej cinnosti a podla toho sa spravam,pre mna je len vitualna postavicka.Tebe som bol na svatbe,bol si u mna,spravam sa inac,v UK som robil pre soraca,spravil som si nazor,vysledok vidite.Jednoducho treba rozlisovat virtualitu od reality a urcit si rebrik hodnot.
--
Posted: 2007-05-28 12:52:00
Edit :
ako Citko teraz Ta moc nechapem, vcera si tu provokoval aj Ty a dnes pises o uplne niecom inom, comu bohuzial moc nechapem
--
Posted: 2007-05-28 12:58:16
Edit :
Quote:
On 2007-05-28 12:58:16, Sip wrote:
ako Citko teraz Ta moc nechapem, vcera si tu provokoval aj Ty a dnes pises o uplne niecom inom, comu bohuzial moc nechapem
no vidis,nazorny priklad si predviedol.
za prve neprovokoval som,len som napisal pravdu na zaklade momentalnej situacie a priznal som,ze som
bol vyprovokovany.Co som napisal,za tym si stojim.Mne boto nevadi,vam vadi,ale je to dovod aby sme nekomunikovali?Myslim,ze nie.Mne ani Lubos nevadi,vadi mi Lu
Boss ale kludne mozme komunikovat,dokonca sa stretnut a no problem,ALE nesmieme sa zacat bavit o tom,co bolo.Ja som sa poucil(teda dufam) rovnaku chybu nemienim spravit,ale ostatne veci co nas spajali nezatracujem a nevylievam vanicku aj s dietatom

.To mam skor pocit,ze to robite vy ostatni,hmm ?
--
Posted: 2007-05-28 13:39:00
Edit :
Hosi klid. A sa nebojte ja neodidem. Devitka a foto ship tu zostane taky. A to mi staci. 2 ks deti je dost. Dalsi ks szrcs by bol nadbytocnej.

dnes som kupil n95 a koupim nakej notas. At se jezi trocha naserou.

idzem delat,zas som zaspal po obede. Sem deda
--
Posted: 2007-05-28 13:52:00
Edit :
Tak to ma poser
N95 a puke fotky od bola, loool to je kombinacia.
uz sa tesim, a predpokladam ze aj sip
--
Posted: 2007-05-28 14:12:00
Edit :
boha zrusil som si rozpisany prispevok na siforju
--
Posted: 2007-05-28 14:13:00
Edit :
Citko... kedy som ja napisal, ze mi Boto vadi?
Boto: N95 si si kupil, ale kupil si si k tomu aj batoh plny bateriek?
--
Posted: 2007-05-28 14:59:52
Edit :
New Topic
Reply