>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
@Atlis -

neklam uz si bol davno hore,ked som ti volala.A povedz,nebolo prijemne pocut tak skoro rano moj hlasok?
--
Posted: 2004-04-10 10:27:08
Edit :
@Afrodite Tak chod no Nemecka (ja ta nevyhanam

), lebo tam ziadne oblievanie nemaju. Chodia tam cela rodina do lesa, kde rodicia poschovavaju sladkosti a deti ich potom hladaju. Ked som sa to dozvedel, tak som im trocha zavidel, boha jeho. Kamoska, ta chodieva o takomto case sa zasit aj s celou rodinnou na chatu, ale aj tak jej to nepomoze, bo tam ju obleju otec s bratom.
--
Posted: 2004-04-10 10:27:25
Edit :
@Elrond - tak im zavidim, v Rakusku je to podobne,len tam chodia polievat... Takze ani tam uz nejdem... Viem zbalim svestky a zaleziem do pivnece cely den

alebo nikoho nepustim,nech zvadnem
A potom kazdy vravi : Veselu Velku noc. Co je na nej vesele?
--
Posted: 2004-04-10 10:34:44
Edit :
@Afrodite Ked som bol mladsi, tak prachy, prachy a prachy

. Bola to taka praca a ako chlapci sme sa pretekali, kdo kde bol a kolko "Zhrabol". Cim viac, tym lepsie.
--
Posted: 2004-04-10 10:39:04
Edit :
@afrodite Pre chlapcov je to vesele tyrat baby a este im aj po vajci daju;-)
This message was posted from a Z600
--
Posted: 2004-04-10 11:11:03
Edit :
Materialisticko-sadisticky zalozene burzuisticke deti. Vraj prachy a tyranie! Fuj! Hanba! Kazite ducha kulturno-nabozenskej tradicie! Boha jeho dobre som to napisal nie? Najlepsie bolo ked sme vymlatili a vyoblievali baby, dali nam za to prachy a este sme sa aj nadrbali. Tak tomu hovorim sviatok. Bohuzial puberta uz je prec... ;-) alebo...
--
Posted: 2004-04-10 11:38:55
Edit :
@Atlis Dobre si to napisal, boha jeho. Zial ja som uz z toho vonku. A ani som nepotreboval ziadne liecenie v nejakom ustave, aby som sa dostal z tej hnusej sadistickej krizy, ktoru preziva kazdy chlapec, lebo jeho vzor ho to uci, aby tyral nevinne baby a este aby si za to pytal aj peniaze a sladkosti. No fuj.
--
Posted: 2004-04-10 12:09:48
Edit :
Amen. Ja uz to mam tiez za sebou. Aj ked niekedy mam pocit, ze baby nadavaju, ale ked ich niekto neoleje tak nadavaju dvakrat tak. Mne sa fakticky nechce behat a nahanat bezbranne devy. Radsej sa dobre najem. :-D
--
Posted: 2004-04-10 12:37:04
Edit :
Hi SK Thread Roomers
--
Posted: 2004-04-10 12:48:06
Edit :
Pravda. Pekne zostat doma, kde mas kopu dobrot a ked chces, tak sa najes. Uz ked si to len predstavim, tak sa mi zbiehaju slinky

. Mnam.
--
Posted: 2004-04-10 12:48:47
Edit :
New Topic
Topic Locked