Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Jugoslovenski forum
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Jugoslovenski forum Bookmark topic
Page <  123 ... 464748 ... 128129130>

BlackAdder III Posts: 4

Dosta je i bilo :-( Bez lazne skromnosti, za ovih oko 4 mjeseca mislim da sam poslao oko 500 mms-ova, a mozda i vise, kazem odprilike :-) Bilo je to lijepo vrijeme, slikanja svega zivog :-) i slanja istog :-D Trebamo slaviti sto je ovoliko trajalo, a ne da placemo sto je zavrsilo... Sta ja to pricam gluposti, mogli su nam pustiti jos koji mjesec, ako ista bar ljeto da prodje :-D :-x :-D :-) @croatia kod nas je mms nesto oko 0.35-0.40 eura! Pozdrav i uzivajte u slanju mms-ova, od sad, pa na dalje i u buduce This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-03-25 19:47:38
Edit : Quote

Vojo Posts: 26

Cena mms-a je 21.9dinara sa porezom a nije toliko ni strasno sto su poceli da naplacuju mms, a uskoro bi i telekom mogao da pocne sa naplacivanjem mms-a, sve dok je gprs besplatan dobro je, gprs je gprs This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-03-25 20:07:09

carera Posts: 2

--
Posted: 2004-03-26 00:23:00

carera Posts: 2

Dali neko od vas zna koji wap browser ima k700?
--
Posted: 2004-03-26 00:36:00

milohas Posts: 0

pozdav svima, ja sam novi clan ...pravi partizanski nastup ... dobro posto smo zavrsili sa upoznavanjem drugovi i drugarice da predjemo na problem naime... posle pretrage postova, u kojima nisam nasao pravi odgovor, zeleo bih da pitam sledece: zasto preko 064 mreze ne mogu da proverim email? gprs,wap i mms rade bez problema ali email nikako...pop3, smtp i ostale parametre sam podesavao po nekoliko puta i nista... na kraju, posle svega, sam preko wap-a skinuo i "instalirao" trial verziju EmailViewer-a. posle samo 2-3 minuta osnovnih podsavnja (koja su potpuno ista kao i za osnovni T610 email client u telefonu) stvar je bez greske proradila!! da li neko mozda zna o cemu se radi? trial verzija EmailViewer-a svakako nije trajno resenje. ako neko od vas ima odgovor ili uputstvo za podesavanje neka se javi jer ja sigurno nisam jedini sa ovim problemom.. hvala unapred i izvinite ako sam nekog smorio ovim malo duzim postom
--
Posted: 2004-03-26 00:46:00

stewie Posts: > 500

Pozdrav novim clanovima. Kao prvo,u vezi mms i njegovog naplacivanja,i ja mislim da je bilo dosta slanja za dz,i treba da naplacuju ali sad bi bio red da mms radi savrseno,a ne da dobijamo poruke tipa Network communication error ili ne znam sta. I bilo bi dobro kad bi mobtel i telekom sklopili ugovor o medjusobnoj razmeni mms-a. Sto se tice gprs-a,posto mobtel sigurno ne bi smislio neku razumnu cenu,gprs bolje da se ne naplacuje. Za telekom ne znam. Sto se tice browsera na k700 sigurno ima wap2 i html. This message was posted from a T68i
--
Posted: 2004-03-26 05:50:59

A sto se tice emaila ja na telefonu imam dva email naloga, dobro jedan ne koristim bas nesto mnogo,ali nikad nisam imao problema sa proveravanjem i slanjem emaila. Jedino mozda malo sporo radi slanje i primanje kada je gprs konekcija spora a to je cesto... This message was posted from a T68i
--
Posted: 2004-03-26 08:41:46

Posto nisam provjeravao od juce, zna li neko jesu li poceli naplacivati slanje maila? Ovo mi je znacajno, jer stalno saljem neke slike... This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-03-26 09:39:42

Pa kako mogu da naplacuju samo slanje maila? Onda bi trebalo da naplacuju i sami upload,a posto svaki put kad se konektujes posaljes koji bajtic... Dakle ne bi trebalo da se naplacuje :-) This message was posted from a T68i
--
Posted: 2004-03-26 09:47:07

Pa isto kao sto naplacuju mms! U cemu se razlikuje, koristim pop3, njihov server, ako hoce mogu naplacivati svaki pojedinacno isto kao i mms, ma, u ostalom sto se cimam, probacu i vidjeti! This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-03-26 10:50:01
Page <  123 ... 464748 ... 128129130>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home