>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Petrut,poti sa pui ce vrei pe site,doar sa nu incalce regulile lor,ca sa nu pierdem accesul la el!
Aplicatia este beton frate.Abia astept un serial pentru camcoder pro.E marfa ca are si sunet!
--
Posted: 2003-12-28 21:05:00
Edit :
hehe,eu astept versiunea hacked pt versiunea mea de soft! De restul se ocupa altii....
--
Posted: 2003-12-28 21:19:00
Edit :
Configurare de POP3 pe R520
Salut din nou! E posibil sa-mi verific un mail de POP3 pe mobil, ca are optiunea asta telefonul, da? Dar cum? C-am incercat in mai multe feluri sa setez porturile, serverele de POP si SMTP si nu prea vrea s-o ia din loc. Nu tu send, nu tu receive. Clar nu-mi e nici care din conturi sa le folosesc, ala de GPRS sau ala de WAP?
Apropo: spuneti-mi si mie cum v-ati setat wap-ul si cum v-ati setat gprs-ul pt compuzder...sa vad daca le-am configurat bine...de mers merg ele, dar la fel cum e cu modem-ul, daca-l setezi intr-un fel anume, merge la capacitate maxima....
O jumatate de saptamana de final de 2003 placuta!
--
Posted: 2003-12-29 10:12:47
Edit :
@r520m:scuza-ma dar nu am vrut sa te sperii cu upgradul de soft!du-te pt chestia asta la connex!upgradul la ei costa 10 dolari!e un pic mai mult decat la tzapari,dar e sigur!parerea mea!cat despre pop3:daca esti pe connex,trebuie sa ai activat internet gprs.cu numai cont de wap simplu nu merge.setarile sunt:inc server:pop31.xnet.ro,port 110 out serv:smtp1.xnet.ro port 25,cont:adresa de mail,parola:connex
This message was posted from a T68i
--
Posted: 2003-12-29 12:18:10
Edit :
Bogdane man ai murit,ai ramas inzapezit sau esti sechestrat in pat?

! Io maine plec in cj pt rev...de abia astept! Fa si tu un filmulet cu noul camcoder si pune-l pe site sa vad cum inreg,poate fac upgrade...pana imi iau p900...Sper totusi ca pana la sfarsitul lui ian. sa il am...
--
Posted: 2003-12-30 09:58:00
Edit :
Omu' sunt f.multumit de aplicatie:ii setez tipul compresiei,mp4 sau h263,nr.de fps 5,7.5,10,15,sunet da sau nu,dimensiunea imaginii 160*120,128*96,calitatea compresiei low,medium,high si pro,dar pro doar la varianta cu bani,si dimensiunea maxima a fisierului 50k,100k,150k,fara limita doar varianta cu bani.Filmele au iesit calumea.Dupa sarbatori,o sa pun acele filme pe site!
--
Posted: 2003-12-30 12:44:00
Edit :
sosojerk>mersi mult pentru setarile de connex,le voi da unui amic,dar mie-mi trebuie setarile de POP3 pentru orange
Nu m-ai speriat la faza cu upgrade-ul,dar aveam banuielile mele negative.In orice caz,cei de la connex imi garanteaza functionarea buna?
This message was posted from a R520
--
Posted: 2003-12-30 13:57:23
Edit :
Petrut,am neaparat nevoie de un serial pt. camcoder pro,ca sa folosesc calitatea maxima si fara limita de timp.Daca auzi ceva,da-mi un mail neaparat.S-a cam incalcat regula de baza,ca sa nu se vb. despre crack-uri si alte chestii d-astea.Imi cer scuze pentry treaba asta,dar chiar am nevoie de asa ceva! Numai bine tuturor!
This message was posted from a P800
--
Posted: 2003-12-30 17:10:29
Edit :
@Bogdan:
Ma rog, ideea este ca o faci in limba romana, asa ca nu ar fi o prob prea mare,mai ales ca noi, romanii, suntem obisnuiti de 60 de ani incoa` sa tot fentam p unu` si pe altu`
Da-i si tu un PM data viitoare sau un mail:-) LaMulti Ani si ai grija p-acolo pe la Piatra Neamt, bea un vin si pt mine, ca tare mi-ar fi placut sa vin cu voi:-)
Si pt nebuni:
http://www.phoenix-gsm.ro/magazin/docs/pd-1230632277.htm[ This Message was edited by: 701 on 2003-12-31 05:25 ]
--
Posted: 2003-12-31 06:17:51
Edit :
Bogdane antenele mele au zis ca e f greu sa se faca un crack la camcoder,nici macar sa mearga pe versiunea veche de soft nu pot...deocamdata! Sper sa se poata face ceva...
Daaaaa...acum am camcoder nou pe tel,pt versiunea mea de soft.E mai bun decat cealalta vers.,dar inca nu am sunet ca am soft vechi.Se lucreza la asta! De crack nimic nou,se pare ca e f greu...

P800

[ This Message was edited by: petrutms on 2003-12-31 18:44 ]
--
Posted: 2003-12-31 08:04:00
Edit :
New Topic
Reply