>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Quote:
On 2007-06-27 07:37:00, boto43 wrote:
Dobre ... ,szlovacsi.
co tim chtel baasnik riici ? poslusne hlasim,uz som skoncil bez uhony na zdravi,dneska neprsalo,cesta bola fajna,masinka posluchala,sice vzdychala hore briezkami,bol som full,ale vydrzala.Tak teda dobru
--
Posted: 2007-06-27 10:46:00
Edit :
bol som pozriet ten shefield. . Nic moc. . Piky.im nezavidim. . Boha tyto uk soceri. . Sama zapcha. . Okolo bisminghamu sme len stali. . Fakeri. .
--
Posted: 2007-06-27 11:13:00
Edit :
hmm a urcite to pisal pri 150tke na dialnici

vzdy mam strach ze raz oproti mne zo zakruty vyleti takyto driver s mobilom v ruke
--
Posted: 2007-06-27 16:25:00
Edit :
milan neviem preco sa do mna stale obuvas...
skus sa pozriet na svoje chyby a potom kritizuj inych..
ja som sa s tebou bal sediet aj v aute a to si ani nepisal... a nie som sam...
neryp prosim ta... uz si dost stary na to aby si sa spraval ako pubertak alebo ohrdnuta milenka...
--
Posted: 2007-06-27 17:06:26
Edit :
To si zas nahral botovi na smec. Zas tu budu basnicky o 4 percentnom bejkovi
--
Posted: 2007-06-27 17:31:00
Edit :
a nepisal si? ak nie,tak beriem spat

nehovorim,si good driver,mas najazdene,ale v aute plnom ludi by som si nedovolil pisat na mobile pri 90tke na okreske(to vtedy ked ti odfajcil ten kamion v protismere spatne zrkadlo,to len aby si si spomenul

)
aaaae hlavne ze sme zivi a zdravi ......zatial
--
Posted: 2007-06-27 17:54:00
Edit :
milan isiel som po dilanici a siel som na sprinteri 45 v zapche...
a vtedy prsalo ako s krhly a sli sme cez prudke zakruty v tme ak si pametas..
ale neospravedlnujem sa tym... treba predvidat...
ale urcite som vtedy nepisal... hmm..
--
Posted: 2007-06-27 18:02:07
Edit :
oki,aspon si sa priznal

mna len vyprovokovala zmienka o fakeroch Uk driveroch,ja viem,jazdia niektori ako posrati,ale za to ich za posratych nepovazujem,len si vazia zivota....kazdy den na ceste vidim nehody a nechcem sa dozit aby som aj ja sedel niekde na krajnici a cakal sanitku

nie kazdy na to ma jazdit ako Alonso,ale tu je trosku rozdiel,nikdy nevies kto ide oproti,preto jazdim radsej v noci,podla svetiel mozem predvidat,i ked je to narocne na oci a sustredenie.Kazdemu sa moze nieco prihodit,nik nieje dokonaly,a hlavne ten co ide oproti.Moj otec hovoril,nikdy nevies ci oproti nejde taky isty blazon ako si ty.
PS peace pls
--
Posted: 2007-06-27 18:19:00
Edit :
MIlan ak si si vsimol uz davno som nereagoval na provokacie na mna... ja sa urcite nepotrebujem tu hadat...
a nemas pravdu s tou nocou... problem je ze v noci nevidno vsetko co je na ceste..
a jazdil som vo vela statoch aj v eu a aj mimo...
uk jazdi su najhorsi .. sami si robia zapchy... havarie co si robia su kvoli ich sposobu jazdci....
vzdy ked sa vyberiem na dlhsiu trasu ako dnes do manchestera tak sa len na dialnici rozculujem....
sorac..
ozaj, potrebujem radu... loox mi uz odchadza.. bude na nahradne diely...
potrebujem nahradu... co je najvhodnejsie??? velmi sa mi paci htx x7500 ale to je k*okotsky vela penazi.. asus n311??? alebo co...
[ This Message was edited by: sorac on 2007-06-27 17:34 ]
--
Posted: 2007-06-27 18:31:44
Edit :
nevim,kup della

mne sluzi dobre loox zatial,mozno by som uvazoval nad i-mate 7150 ked pride,ale HTC Athna ,co mysis mi prijde ako obrovska krava.zial za nasho looxa stale nieje adekvatna nahrada,ja rozmyslam kupit este jedneho na nahradne diely
--
Posted: 2007-06-27 18:52:00
Edit :
New Topic
Reply