>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
Mike 6000? Alebo 6006? Pouzi radsej tech. benzin, alebo brusno lestacia pasta TEMPO, dostat v mototechne
--
Posted: 2007-07-05 23:10:00
Edit :
jo aceton rozpousti i barvy
dnes se nezadarilo.hodne vystrelu
a ulovek zadnej.
k tomu sem jeste trafil jedneho mujho bulla do zadni nohy,jak bezel po strake.vet mu diabolu vybral za 5 set,a pak abych toho psa drzal hodne vod lidi.
ze jak von zna bullterrieri tak ten toho strelce sni.
vono nic by na tom nebylo,kdy bych ten strelec nebyl ja.
mam pocit,ze ten pes to vi a ted ceka na vodplatu.
jo a jeste sem choti prostrelil naky
pradlo,co tam mela povesano.
pak sem jeste attilovi rozbil,jenom jemne vokno,ale ten vo tom nevi,pac lezel napitej na hnoji.
sama smula dnes
--
Posted: 2007-07-05 23:17:00
Edit :
probuh jen ne aceton,lebo mas zarobene

,ani brusne pasty,ziadne rozpustadla,ani benzin by som moc nedoporucoval,zober teplu mydlovu vodu,handricku a drhnut,drhnut a drhnut
jo braki 6000 je naterovy aceton a 6006 je striekaci,ty si asi myslel rozdiel medzi S a C ,cize medzi syntetikou a acetonom
BOTO,dobra skazka

sice noreal,ale dobra,ti to Hubertovo remeslo zaskodilo asi
ozaj dobru noc,dnes som videl zrazenu srnu na ceste,skoro som ju presiel druhy krat....
--
Posted: 2007-07-06 08:45:00
Edit :
6000 tomu neublizi, a tempo pasta duplom, pouzivam ju na skrabance a na take tie asvaltove bodky po bokoch
--
Posted: 2007-07-06 09:22:00
Edit :
na ja by som to neriskoval,zmatne mu lak v prinajlepsom
ps ja som sa tesil ze pojdem spat normalne a hla,nende to

bol som na Royalmaile,lebo vcera som bol reklamovat moj nedoruceny pas z Home Office,nemohli najst zasielku,tak dnes poslali sms,zesa nasiel

bol som ho zobrat,obalka zatecena od vody,dokrkvany obal,ale nastastie pas jev poriadku a este mi hovori,ze zajtra uz mala ist zasielka na vratenie k odosielatelovi ako nedorucena

a najlepsi paradox je,ze osvedcenie o registraci prislo normalne a to malo skomoleny postcode a pas s dobrou adresou nedosiel.Hold mailman mal asi blby den

tak dobru.....a aceton neeeee
--
Posted: 2007-07-06 10:20:00
Edit :
C6000 je to. Ide o to, ze som zhodil bocne listy, kvoli tomu, ze sa odliepali. Problem je, ze mi ostala paska aj na aute. Aceton to cisti v pohode, toluen horsie. Este tu mam nejake ine riedidlo a technicky benzin. Techn. benzin necisti nic, co som sa cudoval. Predny blatnik som zhodil acetonom a nevyzera to, ze by bol lak matny. Skusim ale asi tu vodu, ak to pojde tou tak to urobim tou. Ak nie, tak aceton. Dalsi problem ale je, ze na prednych dverach mam kusok, ktory odlepena lista doskrabala az na plech

Fotky dam neskor. Tu mam tak GPRS na chate
--
Posted: 2007-07-06 10:41:21
Edit :
6006 neeee
idem aj ja driemat
btw citko myslis na mna s tou foliou ?
--
Posted: 2007-07-06 10:42:00
Edit :
mike skus smirgel este, ten to dlolu da
...
--
Posted: 2007-07-06 10:45:00
Edit :
Quote:
On 2007-07-06 10:42:00, brakin wrote:
6006 neeee
idem aj ja driemat
btw citko myslis na mna s tou foliou ?
jasne,kade chodim od Leicsteru az po Norwich

mas folii a folii,brano zatial neobjednavam z branda nic,lebo som zmenil plany ohladom note,postupnost bude,najprv doma kupa a nahrada pokazenych veci(chladnicka,mraznicka,auto pre muca,sporak pre SS,potom naky i-mate 7150 ,oprava a udrzbaBrcka c15)a az potom note a potom bude aj brando a folia,ale nemboj do dvoch mesiacov by som to mal postihat takymto tempom

tak a definitivne dobruuuu.
Ozaj majkle mozno by so mal zaujem o chatu okol 12.8. nevies ako je obsadena? lebo more asi nestiham v lete.......
--
Posted: 2007-07-06 10:51:00
Edit :
Citko napis kolko dni a kolko osob. Zistim v pondelok

Kua zacalo prsat tak necistim
--
Posted: 2007-07-06 11:32:00
Edit :
New Topic
Reply