>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
A kua a to sa ti kde stalo?

inac vsetko naj k vcerajsim narodkam
--
Posted: 2007-07-20 06:51:00
Edit :
happy birhtday pre oslavencov(b1 sa prizal a b2.....vraj
mne zasa vytrhlo hadicku z AC pumpy aj hlinikovym natrubkom na oltcite,ale tam sa viacmenej s takymi vecami pocita

ale na fabke

to je na povazeniea roztrhnut? hmm take cosi
--
Posted: 2007-07-20 08:25:00
Edit :
No je to haluz vazne. Take veci by mali prezit cele auto.. nie po par rokoch prasknut..
--
Posted: 2007-07-20 08:46:21
Edit :
brano na dekloch je vidiet ako su este mokre (v cervenom) a dekel motoru co je zdroj tepla je chuchy (v zltom)
a tu mas detail na tie hadicky
detail tej trhliny dam neskor
--
Posted: 2007-07-20 09:46:15
Edit :
--
Posted: 2007-07-20 09:54:00
Edit :
Citko, nie B2 nemal narodky, ja len ze sa 2. krat narodil

B2 a to sa ti niekde na ceste stalo? Len nechapem ze ti tolko benzinu vystriekalo, motor nesiel, ani pal. cerpadlo tym padom, ni?
--
Posted: 2007-07-20 13:08:00
Edit :
brakin s tym benzinom neprijemne...
--
Posted: 2007-07-20 14:34:36
Edit :
B1 .. pocas jazdy, sak ako inak by som zohrial motor ...
som bol dolu u nasich, a ked som sa vecer vracal, tak cca za Bzenicou som pocitil stratu na vykone, siel som predbiehat a auto zacalo sekat, som si myslel ze daky bordel, alebo zanesena sviecka, tak som siel cca 80-90 ustalene, no potom som chcel zas predbiehat a sa to zopakovalo .. kuknem na budik paliva a benzin ocividne klesal, a to som mal cca 3/4 nadrze, dajak som sa dostal do ZH, ze natankujem, otvaram prednu kapotu a a tam len para (obrazne povedane) benzin striekalo na motor a vyfuk, to ako ked vedro vody vylejes na rozpalene kachle, kamarade maleho som vybral z auta ani neviem ako, na vsetko ostatne som kaslal ..
DPC (este aj teraz mam dost)
@Atlis cav (no blba skusenost)
a najhorsie je ze nespravim nic, zaplatim si za opravu a ides dalej, a to som mohol zblknut, nikoho to netankuje, vraj auto uz nieje v zaruke a tu hadicku mohlo aj daco ohlodat, a ked som mu ju prasol na stol ze nech mi ukaze kde je ohlodana, a co za KKTa bude hlodat smradlavu benzinovu hadicku, tak chlap zmlkol ....
ach jaj .. idem si zapalit
dpc toto je ale pravny stat
--
Posted: 2007-07-20 15:34:32
Edit :
b2 a to si necitil smrad z benzinu? ved to po chvilke musis citit,a nie aby ti pol nadrze vytieklo,to je naka blbost,ci myslel si ze zostatok v nadrzi bol 30 litr. ? v tomto je vyhoda naftakov,tam mozes hoci aj strielat d nadrze a nic sa nedeje...
ps nechcem ale samozrejme zlahcovat prezitu traumu

[ This Message was edited by: oltcit on 2007-07-20 16:23 ]
--
Posted: 2007-07-20 17:05:00
Edit :
milan, ale ved medzi motorom a priestorom pre pasazierov mame prepazku, kurenie je nad kapotou, resp. za stieracmi a vzduch v kabine nema nic spolocne s motorovim priestorom, nic som necitil, napor vzduchu, mi vsetku tu benzinovu zmes tlacil popod auto do zadu za auto, jedine keby som mal otvorene okno, ale to som mal zavrene. zacitil som az ked som zastal a vystupil z auta.
a tych 30 litrov mi vystriekalo za cca 5 minut, normalne rucicku som videl ako pada, jedine stastie, ze mi motom uz nevrcal ked som zastal, a ta najvacsia zmes bola odvetrana.
comu nerozumies ?
edit:
tankoval som plnu, a presiel som cca 250 km, tak odhadujem ze mi ostalo asi 30 litrov, resp uz mi neostalo nic, musel som znovu tankovat (samo po nudzovej oprave)

The power Fujitsu Siemens LOOX

[ This Message was edited by: brakin on 2007-07-20 16:49 ]
--
Posted: 2007-07-20 17:42:00
Edit :
New Topic
Reply