>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
nj,je problem zohnat 2.5 s externym napajanim,vsetk risia cez druhy usb port,ale to je nepouzitellne pre Looxa
tiez mi dnes prisla ponuka na 120GB,54ooot. zn.Lacie za 45 pounds,tiez bez extern.nap.len dva USB porty ,hmm
@boto ja sa skladat nebudem,nemam preco a ta basnicka,zasa naky plagiat,ci konecne vlastna tvorba ?
--
Posted: 2007-07-30 19:30:00
Edit :
Braki cena bola okolo 2900Sk bez DPH. S KK je to. Chcel som 7200ot disk, ale ma len 5400, ale to mi je jedno, ako externy to staci. DVD to nacitalo super, divxy z toho sa pozerat daju, DVD trhaju. Nevadi. Konektor je tam len jeden, aj napajanie je len z jedneho USB portu. Osobne si myslim, ze by toto zvladol potiahnut aj Loox.. ale nemam ako vyskusat.

Inak, mozno budem mat T.Mobile MDA Compact 3.. sice to je bez wifi, ale cena je fajn.. len este neviem v akom je to stave. Zajtra, ak pojdem do BB tak by som ho mal vidiet. Rano idem riesit konecne tu poistku. Potom napisem co a ako som dopadol. Uz nech to mam z krku.. Jo a potrebujem kupit mriezku, kovovu, dam ju do predneho naraznika aby mi kamienky nedrbali do chladica, je tam dost velky otvor a chladic uz je trochu dotrieskany..
--
Posted: 2007-07-30 20:19:30
Edit :
hmm,dokonca len jeden port
toz ked su dva malo by to ist vyriesit cez napajany hub,ale tamto urcite loox nepotiahne,ved nech braki vyskusa,ozaj viete o lacnom servise v BB,ci ZV kde by mi vymenili na N6230 mikrofon a sluchatko? kapanek nefunguju a chyba je urcite len v tych komponentoch,nerozchodili kupel v motorovom oleji

alebo naka lacna N6230i ?
--
Posted: 2007-07-30 20:42:00
Edit :
Citko mam dvorneho technika na telefony, staci povedat
Preco si myslis, ze by to cez jeden USB nepotiahlo?
--
Posted: 2007-07-30 20:54:16
Edit :
ok,urcite pojdem do BB kupovat jeden drziak na looxa,tak sa zastavim aj s nokiou.Nuz to ssa uz x-krat skusalo,jednoducho loox nedokaze dodavat taky prud potrebny na rozbehnutie toho disku,jediny co som zatial nasiel je jeden 40gb toshiba 1,8" ktory vraj ide aj bez exter.napajania,len sa tazko zhanaju.Ja mam exter.200GB,ale v 5.25 krabici a je to strasne velke,tiez potrebujem nieco mensie,po dovolenke trosku popatram,mienim nake prachy obetovat na vylepsenie svojho techn.parku.Kua nemam stale auto,musim cakat

hlavna vec ze este o 11 rano bolo na dvore

zasa neskoro skoncim a to mi moc nevyhovuje,musim sa setrit na cestu,v sobou naobed yrazam,minimalne 4-5 hod mam do pristavu,vo francuzsku by som sa mal vylodit okolo polnoci a v nedelu v noci vari aj uz doma byt,ak sa nic nepritrafi po ceste.
--
Posted: 2007-07-30 21:12:00
Edit :
mike len mi nepovedz ze to je cez Pala, to ma fakt nasere ze aky je on potom kkt ....
@citko
ten moj je tiez 5400 a tiez ma len jeden kabel na USB. je to robene na USB2 ale pre pripad mam tam este taku redukciu a to zdvojnasobuje stavu na roztocenie, a nezaberia mi dve usb ale len jedno. btw loox to nepotiahol, slaba voltaz, mozno keby mal 4200 tak hej
edit
este mozem skusit roztocit cez book a zberne data do looxa
mike ten display na w200i ??? nic nic ? a aj na k510i

The power Fujitsu Siemens LOOX

[ This Message was edited by: brakin on 2007-07-30 20:17 ]
--
Posted: 2007-07-30 21:12:00
Edit :
Quote:
On 2007-07-30 15:30:00, boto43 wrote:
Jo woldcide mlady nepisu

mali by sme se zlozit a poslat na ne naky mafiani at je zmaluju, kdyz nepisu.

heh, mame tu nejake vyhrazanie

cafte
--
Posted: 2007-07-30 21:35:00
Edit :
Brakin to mam "sluzobny" disk

Palo je na dovolenke.. ale podwebem ho zas..
No.. tak uz je aj book objednany, mal by dojst do 30. augusta

Dell su parchanti..
edit: displej zistim zajtra.. sice.. zajtra asi nebudem v robote.. ale priebezne skusim zistit.
jo a Braki, nevies o nejakom tuningshope v BB, resp. v ZV? Resp. to je jedno aky shop, kde by mohli mat ten tahokov (mriezku). Je to cca 20cm x 1m.. ciernu potrebujem.. hladam po nete a to sa mi nechce objednavat..
[ This Message was edited by: Sip on 2007-07-30 21:00 ]
--
Posted: 2007-07-30 21:57:46
Edit :
sak vo ZV je RS Tuning ... a skus baranka autotechnu pod strazami, a aj belickovu, lebo dakto to tam videl, ved ti je pletivo, aj ja som take zhanal ..
--
Posted: 2007-07-30 22:19:00
Edit :
Skusim zajtra u Belickovej, to je hned pri poistovni. Ak nebudu mat tak skusim inde. Len neviem ako to prichytim kedze mi pri nacuvani zlomil tie tycky male. Asi skusim nejake samorezky alebo co. Pozeram K19, idem asi spat
--
Posted: 2007-07-30 22:28:00
Edit :
New Topic
Reply