>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
@7 S cim pomoct?
--
Posted: 2004-08-05 23:54:00
Edit :
tie tablety su sialene drahe,aspon ten HP
--
Posted: 2004-08-05 23:54:21
Edit :
Kolko ze stoja?
--
Posted: 2004-08-05 23:56:00
Edit :
@Elrond-dakujem,zaplatim 200sk+za dvd+postovne+co kto chce(ale s rozumom!) Su to projekty a dj sety-iba TECHNO a DRUM'N'BASS(d'n'b)-vsetky-na www.audionet.sk. Len seriozne!!!MOJ ODBER JE 100%!!! MYSLIM TO SMRTELNE VAZNE!!! Musim off,v nedelu som tu ako na koni! Inak som na tibik@e-zones.sk ,Elrond,ak mi to vybavis,tak asi zomriem od stastia a splnim ti vsetko v ramci mojich sil!!!:-)
Super Detska psychiatria je v MT,praxoval som tam cely letny semester a 8.7.som tam mal skusku. Adresu neviem.:-l *Tibor
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-08-05 23:56:47
Edit :
Vcera ma skoro slak trafil s tej mojej standy,Zobral som ju do Komarna a isli cez Trstice tam je bordel akoze.Zastavil som pred tym bordelom ze jej to ukazem a poucim ju.Tak aj bolo hovorim Klaudinka toto je semeniste chorob (myslel som aids,sifilis a filcky) a hriechu.10 min som jej tam drzal prednasku o skodlivosti bordelov tam pred tym bordelom.
Potom sme isli do Komarna a cely den bol OK az ked sme dosli do Nitri dcera isla za zenou a jej hovorila o tom bordely a ze by ma mala poslat na nejake vysetrenie.Sam neviem na ake ved som v podstate zdravy.
Zenu bordel nezaujimal ani moja prednaska ale ked zistila ze sme isli do Komarna cez Salu a Trstice tak nadavala jak besna.Ze nam ziaden mesiac nesedia cestovne vykazy.Bodaj by aj sedeli ked ja chodim z NR do komarna cez Salu miesto cez Nove Zamky. Minule ked to nesedelo tak so dodrbal celu firmu a hlavne soferov ale v podstate som vedel kto je za to zodpovedny.

No a dnes som dal klaudinke po hube a poslal ju za mamou.Myslim ze je v celku rad ze uz som nou nemusi jazdit. No povedzte co je to za svet ked si zodpovedny otec ani dceru nemoze poucit.
--
Posted: 2004-08-05 23:57:15
Edit :
No nech Ti to activesynchro posle..prd o tom viem
--
Posted: 2004-08-05 23:57:35
Edit :
Quote:
On 2004-08-05 23:50:00, Elrond wrote:
@boto Ty vidis uploadovane obrazky na PPC? Bo ja nie.
vidim ale len na web to go na tom ie pocket vidim ho...
--
Posted: 2004-08-05 23:59:15
Edit :
@boto Na tom web to go mas tiez len jedno okno?
EDIT: Ved aj ja. Preto sa pytam.
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-08-05 23:02 ]
--
Posted: 2004-08-05 23:59:00
Edit :
To-@Elrond-dakujem,zaplatim 200sk+za dvd+postovne+co kto chce(ale s rozumom!) Su to projekty a dj sety-iba TECHNO a DRUM'N'BASS(d'n'b)-vsetky-na www.audionet.sk. Len seriozne!!!MOJ ODBER JE 100%!!! MYSLIM TO SMRTELNE VAZNE!!! Musim off,v nedelu som tu ako na koni! Inak som na tibik@e-zones.sk ,Elrond,ak mi to vybavis,tak asi zomriem od stastia a splnim ti vsetko v ramci mojich sil!!!:-)
Super Detska psychiatria je v MT,praxoval som tam cely letny semester a 8.7.som tam mal skusku. Adresu neviem.:-l *Tibor
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-08-06 00:03:10
Edit :
Jake okno.Ja som maval okna po opici.
Obrazky vidim v nom a obcas vidim aj v ie.Jak im nabehol ten 2.2.2 nettgain tak uz nevidim v ie.Vo web to go mi nenabehne nettgain a vidim. Chapenzi.
--
Posted: 2004-08-06 00:05:34
Edit :
New Topic
Topic Locked