>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Musim napisat aj v technickej sekcii 500 kusov?
--
Posted: 2004-08-11 11:51:24
Edit :
7wc - je to asi tak - ak postujes len vramci regionalnych for, posty Ti budu normalne narastat az po tvojich >500, ale ako nahle zapostujes mimo regional, o 0100 rano sa Ti odrataju vsetky posty, kt. neboli v hornych dvoch (?) skupinach for. Vid Zef, vzdy ma len par postov. Cize Elrond, Andrew, Jacque, ja a Boto mame svoje posty tazko vydrete v technickych forach v angline. Zef sa stal obatou. Ty a Af mate falosne posty. Keby sa zobrazovalo skutocne cislo, mame oproti tebe tisice...

Jovan?
--
Posted: 2004-08-11 12:00:00
Edit :
yovan

....ale....si mi neodpovedal:napisem na tech fore 1post,odrataju sa mi setky,musim tam pisat dalej aby mi opet pribudali,alebo to mozem aj na regione?
mi to nejde nako do hlavy,boto ma momentalne len posty z hornej sekcie a z regionu sa mu furt odrataju,tak?
--
Posted: 2004-08-11 12:17:29
Edit :

Aff a ja nemame ziadne falosne posty
my mame,nase...stredoeuropske
--
Posted: 2004-08-11 12:20:53
Edit :
Je to tak ako pises. U mna to bola tazka 10 mesacna drina v angline. Posty v reqionalnych, garbage, mobile free zone sa nam ostatnym odratavaju. Tebe a Af nie, lebo pisete iba tu. Akonahle napises nieco do hornych for, tak spadnes na 1 a budes newbie a budes si musiet tych 500 postov takzou pracou znova vydobit a uz to nebude trvat mesiac. Kapis?
--
Posted: 2004-08-11 12:28:00
Edit :
tazka praca

ale to sa nestane,lebo neviem po anj a po slovensky tam pisat nebudem
--
Posted: 2004-08-11 12:33:08
Edit :
Chod to themes sekcie, dat si vlammetje's temy, daj reply a napis: I like your themes vlam. Nice job out there.
Tak nebud lenivy a napis to tam.
--
Posted: 2004-08-11 12:36:00
Edit :
Musim ist off. Vratim sa asi za 3 hodiny.
--
Posted: 2004-08-11 12:42:00
Edit :
@Elrond nejdem do ziadnej vlametje riti,na esato som prisiel koli slovakia foru e nie pisat dakej holandskej zuze nieco,comu nerozumiem

OF
--
Posted: 2004-08-11 12:46:58
Edit :
O com sa to zas bavite.Ta hol Zuza je kocka!Je tam v cervenych bikinach.Preco ma Affro nezasluzene posty.Ked ich nechcete ja ich obe zoberiem. Mam pocit ze v dievcatach tlcu biologicke hodiny. Mali by rodit a rodit. Predstav si snurka,kolko plnohodnotnych malych botov by mohla ta hol Zuza porodit.

Affro vie po nemecky nech ide do Duetche theme a nech sa predstavi ako z Brandeburska a bude mat zasluzene posts v germancine.

Zenam sa nesmie ublizovat,lebo to co maju medzi nohami,to je ozajstny rissky poklad.
--
Posted: 2004-08-11 13:35:00
Edit :
New Topic
Topic Locked