>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Co ma je po tvojom zraku. Teraz vidim ako tu klames a vymyslas, bola to finta ja mam oci ok ani okuliare nenosim. Ha,Ha, vymyselnik ukaz nokie a prestan kecat. ;-) Mas aj 6230 ta je na wml tak ju. Aspon vcera si to tvrdil el ze mas v kazdej ruke nokiu. ;-) na to som rano narazal. Ha, ha
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-08-12 14:33:09
Edit :
Chlapi balim do Chorvatska,resp.zena ja na nu pozeram.Ostrihala sa upravila sa vyzera jak vase 20 rocne.Len neviem boha jeho preco?Kvoli mne to nebude,ze.Na rok pojdem na Maledivi s nejakou 20 rocnou.

Hajecku kde je nokia 6820 a 6230,chcem ich vidiet a nasledne kupit.

Snuro vrat sa nam back,lebo budes pretiahnuty s latou po back. Atlis, to kupim radsej HP novy ipaq ako neznackovy Asus. V sobotu rano sa ozvem od mora.V piatok odpocivam.
--
Posted: 2004-08-12 15:37:00
Edit :
hai - ten druhy link je kompletny test, ma dve casti, cital si to? Mne sa pozdava... btw never botovi, stavim sa, ze ma v tej jeho znackovej Toshibe motherboard od Asusu... sice asi nie, lebo ma ten kriplacky chipset od Intelu...
--
Posted: 2004-08-12 15:52:00
Edit :
Quote:
On 2004-08-12 15:52:00, Atlis wrote:
hai - ten druhy link je kompletny test, ma dve casti, cital si to? Mne sa pozdava... btw never botovi, stavim sa, ze ma v tej jeho znackovej Toshibe motherboard od Asusu... sice asi nie, lebo ma ten kriplacky chipset od Intelu...
Chlapce nepukaj mi tu.Preco si myslis ze by toshiba davala nieco s Asusu.

Inac s tymi procesormi tablet si sa trochu zmylil.Toshiba ma v 200 portage 1,5 Ghz a HP (compaq) 1,1 ghz. Ale tam nejde az tak o vykon.Mne by stacila aj trasnmeta 1000 mhz,co bola v predch hp.Horsie je ze este v SR nikto nespravil malu lokalizaciu pre vkladanie slov. znakov bez keyboard .Na to este pockam. No haiku tie nokie a rychlo.
--
Posted: 2004-08-12 16:14:00
Edit :
boto, cize su de facto kriplacke, tie tablety...
--
Posted: 2004-08-12 16:17:00
Edit :
V podstate ani nie ale tu v SR je malo tablet vyuzivany.Je to este nove.Ale oproti ppc alebo palm tu nerobi konverziu a to je vyhoda.Mozes xls alebo doc poslat priamo bez synchro,co u ppc nie je mozne,resp. poslat mozes ale neuvidis nic lebo to je pocket xls a doc. Keby som mal upravovat vsetky makcene a dlhe samo tak by som sa zblaznil.Ale dufam na rok bude aspon soft key ked nie handwriting.
--
Posted: 2004-08-12 16:25:00
Edit :
Na handwriting by som sa nespoliehal, mozno softwarovo, na tomto Tungstene je int. klavesnica, boha je tu vsetko okrem c a s s makcenom...
--
Posted: 2004-08-12 16:32:00
Edit :
Ja pouzivam na pocket soft klavesnicu,lebo neviem pisat tie haky.Ale ze v-raj v palm je to jednoduchsie ako v pockete.Do tabletu sa na screen pise priamo a pozna vsetko ako napises,ze vraj.Ale nenapisem slov. diakritiku len s klavesnicou,tu ale necham doma.Preto chcem len ten hp lebo sa da oddelit display od klavesnice.A mimochodom ten predchadzajuci model stal 33000 sk teda pocket nie je 5x lacnejsi.
--
Posted: 2004-08-12 16:43:00
Edit :
Neviem, ak obe platformy pouzivaju Graffiti, coz pouzivaju, malo by to byt rovnake, T3 ma G2, ta je trochen ina, ale udejne lepsia, mne sa na nej pise perfektne. Ako som uz hovoril Elrondovi rychlejsie ako na soft klavesnici. A k tej cene: tusim tu niekto spominal sumu okolo 60 - 70K, to je min. 4 nasobok ceny ppc.
--
Posted: 2004-08-12 16:52:00
Edit :
Ano ta toshiba stoji 83000 sk ale je velka.Dnes som drzal v tt v tescu v ruke k700.Cena 18000 sk,na pohlad niebje tak pekna ako t610 alebo t 630.Horna cast je strasne hruba.Je to v cine vyrobene pre rusky trh.Ani zadarmo ju nechcem.
--
Posted: 2004-08-12 16:56:00
Edit :
New Topic
Topic Locked