Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Slovak forum V.2
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Slovak forum V.2 Bookmark topic
Page <  123 ... 626627628 ... 161816191620>

boto43 Posts: > 500

Quote:ci na to nemas
fuj,fuj,fuj,fuj,fuj
a jeste chytnu jine veci
fuj,fuj,fuj,fuj,fuj
poslouchat jejich blbe kecy
nebudu se chovat jako woldcid
ani koukat branimirovej gabine
na kozy

--
Posted: 2007-09-17 22:50:00
Edit : Quote

brakin Posts: 1

mike ake to je velke ?

--
Posted: 2007-09-17 23:05:38

A to nie hocijakym sposobom, tato azisjka krajina sa totil rozhodla, le to bude sucasť vycviku proti terorizmu. To by sa dalo ešte pochopiť, ale ked ul niekto povie, le CS je hra realisticka?

Minulu stredu sa totil vyše 300 tianjininskych policajtov stretlo v lokalnej herni a mali doslova trojdnovy bootcamp spojeny su suťalou. Ako hovori Han Zhen, takticky inštruktor miestnych policajtov:

The competition is organized to sharpen anti-terrorist skills of Tianjin's police force, as we find the nature of the game very similar to that of our daily practice. In particular, it trains our officers in the use of weapons and taking advantage of different terrains, and is also a test of mental strength in a duel with a terrorist.

V skratke, CS poulivaju na zdokonalenie svojich protiteroristickych schopnosti, pretole zistili, le hra sa veľmi podoba ich kaldodennemu treningu. Hlavne trenuje ich mulov v poulivani zbrani a ziskavani vyhod na roznych terenoch. Je to taktiel skuška psychickej sily v boji s teroristom.

Pocas podujatia dohliadali na kaldeho ucastnika rozhodcovia, aby sa zabranilo cheatovaniu. Dostalo sa to al do štadia, le momentalne polovica Tianjinskej policie hrava pravidelne CS. Ako hovori Han Zhen dalej, hra je veľmi realisticka a zdokonaľuje znalosti policajtov o terorizme. Nul, neviem si predstaviť ako sa vyrovnaju s bunnyhopujucim panacikom, co dava fastzoomy cez celu mapu, ale molno je to zatiaľ len nonsteam...

--
Posted: 2007-09-17 23:10:20

oltcit Posts: 7

Majkle,ved chcem rychly,ale aj maly a to su uz drahsie veci,len zatial si neviem vybrat a viacej ako 50 tiez nedam,hm
--
Posted: 2007-09-18 00:05:00

Sip Posts: 0

Braki okolo 8GB po nainstalovani. Citko do 50 litrov musis kupit uz fajne delo. Riaditel ma nejake Vaio 11" dam sem potom typ. Jo a co takto Dell Xps M1330?
--
Posted: 2007-09-18 06:06:00

boto43 Posts: > 500

Quote:naky asijec napsal:tato azisjka krajina sa totil rozhodla, le to bude sucasť vycviku proti
jo to ze ste asijci vsichny vime.
ale proc to tu davate? to nevim.
nakonec se mnu ludi nebudu chcit mluviti,ze sa tu bavim s asijci
jinac good morning - asijo
--
Posted: 2007-09-18 06:37:00

Quote:
boto43 wrote:
nakonec na mne ludi budu chcit

jj chcijeme na tebe

--
Posted: 2007-09-18 08:57:00

hm dell,ja ti nevim,robia sa mi vyrazky,ked pocujem dell,ale maju dobry konfigurator na wbe,len njak nedoverujem firme,vyrobky ktorej si nemozem ohmatat,napr. dost touchpadov mi nevyhovuje na dotyk a to nezistis,len vyskusanim. vaia sa mi pacia,celkovo sony design sa mi paci,aj tie hp pavillony su cacane,len strasne rychlo obnovuju sortiment,tak to chce vystihnut cas.nove siemensy budu spckove,len kto vie kedy.acer,asus nestem,lenovo je viac pre biznis ako fun,toshiba je good..alebo ist do nejakej OEM skladcky,to bybolo zaujimave cenovo,ved stale hladam....grafiku nepotrebujem hry nehravam,ale potrebujem funkciu prehravania cd-dvd pri vypnutom compe(pavillony to maju napr.)a hlavne ,Tablet verzi by tiz nbola na zahodeie pre navigaciu cz book,vraj je nky novy soft Truck Navigator pre PC,keby bol tablet,mozm ho lepsie zakomponovat do auta,ale to su ln tak uvahy.no nic,idem spat,s chripkou som to zvladol(600km) bye
--
Posted: 2007-09-18 12:33:00

Sip Posts: 0

Mam aj ja MediaDirect Play na booku, ale dal som to prec.. nepotrebujem to.

A VAIO co ma riaditel, je TZ:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3780

co mi vadi je divna klavka, vyzera to ako ZX Spektrum
--
Posted: 2007-09-18 14:00:06

naa to je ten kombinovany,co som spominal,ale 2700 dolacov je moc a asi slaby procak,ne?
--
Posted: 2007-09-18 14:26:00
Page <  123 ... 626627628 ... 161816191620>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home