>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
bol som v chorvatsku 6krat a nic extra som nikdy nevidel...
staci mi vyrazit do mesta a najdem viac peknich zuz ako Ty tam x--
--
Posted: 2004-08-18 22:08:33
Edit :
Quote:
On 2004-08-18 22:08:33, 7wcsnurka wrote:
bol som v chorvatsku 6krat a nic extra som nikdy nevidel...
staci mi vyrazit do mesta a najdem viac peknich zuz ako Ty tam x--
Myslim,ze ked si bol v Cro mal si morsku slepotu.Ked myslis tak si zober nejaku z vesnice od Presova a miesto mora budes chodit kopat bandurky ci ako to tam pod Kijiov volate.Hrvatky su naozaj pekne.Analyza - Slovenky nie su spatne,len maju vo vacsine deformovane postavy z jedla a po Tureckych najazdoch.Bol som v Arabii ale o tych pomlcim.V Rusku je zena tazko pracujuca kobula.Nemky bud su tlste [cela Europa],alebo kostnate spatne.Americanky bol som v Bostone a Hartforde - najspatnejsie na svete.Rekyne nosate a smrdia.Turkyne fuj. Talianky degerovane-pari sa to jeden cez druheho.Cesky su jak slovenky len vacsie rite od knedlikov,Polky spinave krky-historicky zname. No a teraz si vy vyberte.Idete sa zenit a nemate na vyber.Hovorim zostavaju Cro zeny.Vidiet ze su zdrave-opalene,budu lahko rodit - sirsie boky, plavovlasky,ciernovlasky z blue eyes a dlhe nohy az po zem.Treba si vsak najst taku co nieco ma napr. hotel,restauraciu alebo bordel ci bar. Presiel som pol sveta ja to vidim.Sice sexualne skusenosti mam len s Natasou s Krasnojarska a par s Madarkami od Komarna a Dunajskej Stredy,predsa ale viem odhadnut zenu.Vy viete,ze ja vam mladym chcem len dobre.Ked si dobre zaprcate aj ten chat tu bude lepsi.Presne tak ako vcera.Zena poslala obe deti na disco a dala im 100 euro miesto 100 kn.Povedala nech su tam aspon do 24,00 hod.Mame sice dve izby ale pred dospivajucimi detmi sa to nechodi.Potom som jej povedal dobre.Ty kachna za tych 100 euro sme sa mohli dat spravit kazdy osve niekde v bordely.Ale to ona nechape az potom jej to doslo.Nuz tak sme sa vzajomne osukali a po 20 rokoch nas to stalo 50 euro - a.Trochu drahy manzelsky sex.No a potom ze s vlastnou zenou je to zadarmo.Zajtra tych soplosov este prehliadnem ja.
--
Posted: 2004-08-18 23:08:00
Edit :
Eej,nova soft eroticka pokec stranka?:-D
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-08-19 11:12:09
Edit :
To hadam nie.
--
Posted: 2004-08-19 11:51:00
Edit :
No ja vas zdravim pani! Kuknite, co mam pod postom! :-D
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-08-19 11:58:59
Edit :
Gratulujem. Uzi si ju.
--
Posted: 2004-08-19 12:03:00
Edit :
@hai
v Cechach ako pravy slovak mam najvyhodnejsi program.. a sice Oskarovo ODEPIS, stoji ma to 10.-CZK mesacne a mam 40 volnych min. do Oskara, ale co je najlepsie, SMS ma stoji trapnych 80 hal. a 1min. na Slovensko (aj na mobil) ma po 18.h stoji este trapnejsich" 3.-CZK, takze ucty mam niiiizke, len si este stale financujem aj slovensky EuroTel 55Viac..
Tak fakt neviem co ti nasi operatori spia ci co...?!
@caff Elrond ..mas nejaky f-cny mail?

[ This Message was edited by: jacque on 2004-08-19 11:08 ]
--
Posted: 2004-08-19 12:06:16
Edit :
Boha, tak ja im radim ako si vybrat zenu a im sa milostpanom este nepaci. Ze vraj soft erotika. :xx
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-08-19 12:11:22
Edit :
@jacque
sefans@szm.sk
Preco sa pytas. Este mam jeden a to moje cislo a to nezverejnim.
--
Posted: 2004-08-19 12:11:00
Edit :
Boto, kedy ides domov?
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-08-19 12:16:28
Edit :
New Topic
Topic Locked