>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Quote:
On 2004-08-19 19:42:00, Elrond wrote:
Jasne, ze hej. Ved ho tam aj predavaju. To je oficialne zastupenie

na Slovensku. Vsetci tam nosia tricka

a cela predajna je v style

. Vyzera to tam pekne.
Tam ho nepredavaju.

Co myslis ze ja ich nepoznam. Raz som mal pokazeny ? zlym softom MC 218 a nevedel som spravit hard reset.Podla navodu to neslo. Myslis ze to tam spravili?Figu. Su to mongoly aj s tymi ich trickami.Az potom mi poslal jeden chlapik z Brna mail z navodom.
--
Posted: 2004-08-19 20:09:00
Edit :
Boha ja mat tak Vase problemy,ze ci K700 alebo T630.Neviem co dat ludom na buduci tyzden na vyplatu,

A hlavne,ze moja draha si tu kupuje koraly zapustene v zlate ako nausnice. Ale nemal som ju pustat samu do mesta.Este si auto pozicala na 3 dni a teraz jazdi jak besna.Aspon ju nemam tu. Zbohom idem off uz ich vsetkych doviezla.
--
Posted: 2004-08-19 20:15:00
Edit :
Boha ja mat tak Vase problemy,ze ci K700 alebo T630.Neviem co dat ludom na buduci tyzden na vyplatu,

A hlavne,ze moja draha si tu kupuje koraly zapustene v zlate ako nausnice. Ale nemal som ju pustat samu do mesta.Este si auto pozicala na 3 dni a teraz jazdi jak besna.Aspon ju nemam tu. Zbohom idem off uz ich vsetkych doviezla.
--
Posted: 2004-08-19 20:15:00
Edit :
Ale predavaju. Ajo tam bol v pondelok a mali ju tam. Mne sa az taky mongoli nezdali, ked som tam bol ja, no ale ja som nemal ziadne problemy, len som chcel novy soft.
--
Posted: 2004-08-19 20:19:00
Edit :
6666
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-08-19 21:28:10
Edit :
Zef co je to za kod,preboha. @Snurko,ta dze ty?Neboj sa este budes mat detiiiiiii a detiiiiiii,len ci tie alimenty budes vladat platit.
Elrond uz aj ty by si mal rozmyslat o niecom takom ako deti a nie sa tu furt bavit aky fone kupit. Atlisek od neustaleho nakupovania fonou a ich nastavenia asi moc vody v Affro nenamuti.Hai no neviem ako to ma vyriesene zo sexom. Boha mnozte sa je nas malo,cygani nas prerastaju bude ich viacej.Inac toto by malo platit na kazdu rozumnu bielu babu.A tiez Quango dufam ze nieco splodil v Michalovciach a Zef ty mas frajerku tiez nehanbit sa a nabuchat.
--
Posted: 2004-08-19 22:17:00
Edit :
Daj pokoj s detmi. Ja mam este cas na deti.

Clovek si musi uzit. Kto potrebuje, aby mu deti rumazgali, v noci nespat, len same starosti su s nimi. Kazdu chvillu nieco potrebuju a furt kup mi hinto, kup mi tamto. No potrebujem to ja? Veruze nie.
--
Posted: 2004-08-19 22:29:00
Edit :
@boto:uprimne, po tom co som si precital tvoj post ma presla chut na sex :-D
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-08-19 22:33:54
Edit :
Ze jo. Ked si predstavis tie starosti s deckami, tak na to clovek nema chut.
--
Posted: 2004-08-19 22:35:00
Edit :
A kdeze su vsetci.Affro to zrejme vzdala potom co jej Atlisek odvrzgal 350 posts.Treba jej vysvetlit ze nie o posty sa jedna.Alebo nech sa zaeviduje pod inym menom.Snurka je nasraty lebo som mu povedal ze nema deti,Hai je nasraty na Snurku lebo mu povedal ze pise ako ja sedliak,ja som nasraty na snurku lebo povedal ze som sedliak,Atlisek sa pochvalil ze ma na novy fone uz to vsetci vedia naco by sem chodil,Affro je nasrata na tych 350 posts co jej Atlisek odfrcal.Boha krista nie su ty Slovaci trochu divny?
--
Posted: 2004-08-19 22:40:00
Edit :
New Topic
Topic Locked