>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> SErbian forum- Srpski forum
Bookmark topic
Ovaj GPRS otkad se poceo naplacivati jos je gori i na 063 i na 064, 2/3 dana nije u funkciji!
This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-10-04 22:45:42
Edit :
Ma ja Vojo vise i ne koristim GPRS, prebrzo mi ode kredit, a i stvarno zna da zeza, mahom sada postujem sa PC.
Nego Djordje kako napreduju review-i?
[ This Message was edited by: maki101 on 2004-10-04 22:56 ]
--
Posted: 2004-10-04 23:54:33
Edit :
Vojo, sa malim kassnjenjem, prodao sam T630 - kupljen 28.maja2004.! Prodat za 130e - kupljen za duplu lovu; biznis do jaja i svih organa!!! Imam nokiu 3210 u ssteku i nju rabim! Nikome ne zzelim ovakvu akciju! SSta od ova tri: Motorola V525(ili V600), blokia 6600(lepa cena:full 260e) ili SE K700i ? Iskreno, favorit je motorola!
This message was posted from a T610
--
Posted: 2004-10-05 05:09:24
Edit :
@maki: dobro ide, imam dva telefona zavrsena sa slikama, ali treba mi jos dosta vremena... @guru: just listen to your heart.
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-10-05 06:49:52
Edit :
Sta da ti kazem Guru brate! Symbian je symbian!
--
Posted: 2004-10-05 11:09:54
Edit :
@guru54 Nikako motorola, mislim dobar je telefon ali je motorolin meni toliko ocajan da sve ostalo pada u vodu. Od ta tri definitivno k700 jer 6600 izgleda toliko jeftino, kao igracka sa buvljaka.
@djordje Tvoj Dumix mi trazi 50ojra za decustomizaciju K700. Urgiraj nesto...
--
Posted: 2004-10-05 13:15:58
Edit :
pozdrav svima... moramo nekako da zivnemo ovaj forum...gledam ove ljigave slovake koliko postova ima njihov forum blah...
nego jos niko nista nije postovao vezano za firmware za k700i...ja sam zvao infotim i rekli su mi da za sada jos uvijek ne mogu da flash-uju phon uzas moram da cekam...
takodje sam citao na forumima dosta ljudi koji su se pokajali sto su kupili k700... ja sam medju njima ali trpim...fon izgleda fenomenalno, ekran mu je savrsen, melodije se cuju vise nego dobro, pogotovo mp3, cak ni Nokia 7610 nema tako dobar zvuk medjutim za 350 eura koje sam dao za ovaj phone(a mogao sam prosjecan racunar da kupim za te pare) ocekivao sam zaista nesto dobro ali gle cuda iako sam pratio komentare koji su me prevarili...baterija je neshvatljivo losa, kamera ocjena 3, mada ni s700 sa megapiksel kamerom me nije odusevio kvalitetom fotki, mnogo je bolja kamera na 7610...takodje naljepnica QuickShare se odlijepila tako da je moram superlijepkom zalijepiti da ne bi otpala a to se desilo mnogima koji posjeduju ovaj fon...i dugmad su trebala da budu metalizirana a ne providna i plasticna, trebali su staviti kao na nokia 6600 da se memorija moze prosiriti... neshvatljivo je da su pustili fon sa ovoliko bugova... fon ne daje u meniju missed calls vrijeme kada ste imali propusten poziv nego morate da to pogledate u dijelu dolazni pozivi, takodje ne mozete vidjeti cjeli broj telefona nego morate da novi broj koji ste primili ako ga zelite zapisati da idete nekim oklnim putevima... zvuk kamere se ne moze ugasiti... ne znam, ocekivao sam bolji fon bez ovih sranja update i te fore... mislim da je sonyericsson morao da izbaci ovakav fon bez bugova i sranja sa baterijom....ne postoji fon bez bugova ali opet....jedan lik je dao dobar komentar vezano za naljepnicu QuckShare koja mu je otpala, on kaze "To vam je isto kao kada bi kupio mercedes i otpadne mu znak sa haube iz cista mira"... poentu shvatate....
sada zelim skupljati pare i prodati k700 da bih kupio neki novi SE smartphone, nadam se da ce izbaciti nesto vrijedno i nesto sto ce biti uzvisenije u odnosu na odvratne plasticne nokia telefone koje organski ne podnosim.... mada mi p900 zaista mi se dopada..
pozdrav
--
Posted: 2004-10-05 22:45:13
Edit :
Svaka cast STEVANE sto si bio iskren u vezi k700. Od Darka i DJORDJA to nikad nebi cuo, a sto se tice DJORDJA nebi on kupio p900 da je k700 savrsen kako prica. A Darko mozda za tebe nije nista 260-280e ali za vecinu je to ljudu PARA. Ja sam bio na skoro svim forumima i nisam video da sa neko zali na 6600, sto nije slucaj sa k700! Imaju i symbian tel neke propuste ali 90% tih propusta mozes jednostavno resiti skidanjem odgovarajuceg sis programa. Jos jednom svaka cast za iskrenost!
--
Posted: 2004-10-05 23:04:44
Edit :
@Darko:mnogo je,izgleda da su povisili cene!Ja tu nista nemogu da uradim,jer nemam nikakav uticaj. @stevan:Lepo su bili svi topicsi u vezi svih problema koje si ti pomenuo,trebao si prvo njih da pogledas.Ja sam sasvim zadovoljan onim sto pruzi i jedino u cemu se slazem sa tobom je memory stick.Kamera je,za ono za sta meni treba fenomenalna,snima super filmove i slike.Ekran stvarno nigde bolji nisam video.Podrzava mp3, mp4, 3gp...Mozes i da slusas muziku,radio,gledas video,to sam ocekivao za te pare...
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-10-05 23:11:55
Edit :
Ljudi nije samo nama srbima i crnogorcima puno 350 eura dati za telefon!!! Komentare slicne mojima mozete vidjeti svuda, 350 eura je ne bas mala para...
djordje slazem se sa tobom da fon ima radio, mp3, mp4, da su fotke solidne ali opet baterija koja drzi jedan dan a napisu ti na zvanicnom sajtu kako moze trajati po 4 dana(zaboravio sam koliko sati razgovora) e to se zove *ebena prevara u trgovini i imam pravo biti razocaran kao i mnogi... ja sam samo realan, iako mi se fon po funkcijama dopada opet sve je trebalo da bude bez ovih cuda oko update firmwara...mislim da je SE izbacio na brzinu ovaj fon a cekao sam ga negdje od maja da se pojavi... ubuduce cu biti vrlo vrlo oprezan sa kupovinom SE telefona...
--
Posted: 2004-10-05 23:34:14
Edit :
New Topic
Reply