>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
citko downgrade ano, ale vistu tam uz potom nedostanes s tym istym lic. klucom
--
Posted: 2007-10-22 17:35:00
Edit :
17.12.2007 bude vysílán 12tý nebo 13tý díl třetí série. Poté bude následovat 4 měsíční pauza a 14.4.2008 se Prison Break vrátí na obrazovky a bude bez dalších přestávek odvysílán až do konce třetí série. O této přestávce poběží v Americe nový seriál Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Seriál založený na filmech o Terminátorovi.
tak po tomto zisteni uz definitivne na PB serem.
--
Posted: 2007-10-22 18:50:29
Edit :
Majkle nebudem sa hadat,ale tvrdili mi ze s tym co dostanem mozem prechadzat zo systemu na system podla lubovole,ale aj tak vistu nechcem.cafte jdu makat.
--
Posted: 2007-10-22 19:22:00
Edit :
Njn Fiju...

Tiez ma to nejak soklo.. ale ved pockaj, ked Losti naseru 3 mesacnu prestavku a bude ti aj PB dobry
Citko: tak mi to povedal obchodak z Gama.. nieje to uplne tak pravda s tym prechadzanim sys na sys.. ale tiez neviem viac podrobnosti.. nejak ma to netrapi.. mam oficko vistu pre dell bez aktivacie, aj xp pre dell bez aktivacie, ked budem potrebovat, reinstallnem a je ok..
--
Posted: 2007-10-22 19:25:08
Edit :
Nic take sa neudeje, LOST 4 pojde naraz bez presatvok. Preto je teraz 8 mesacna prestavka, aby sa stihli natocit a zostrihat vsetky (aj ked ich bude iba 16), aby sa potom nemuseli robit prestavky.
--
Posted: 2007-10-22 19:34:21
Edit :
No uvidime
--
Posted: 2007-10-22 20:04:31
Edit :
cafte, som s5 z divociny, aj ked tato internet kaviaren to je daco

taka chajda drevenna, steny obhadzane hlinou

rychost pripojenia 45 kbps
ale hodka inetu tu stoji 1000 Bolivarov co je ca 8 Skk
pani, inak odporucam venezuelu ako super turisticku destinaciu, nastastie masovy turisticky ruch sa sem este nedostal, tak ked clovek ide po ulici vidi ako si ho domaci obzeraju

nas sprievodca pre nas chytil kajmana, 3 metrovu anakondu a este nejaku obriu korytnacku... za tieto 4 dni sme toho videli fkt dost, heh, chytali sme pirane na pitlacku, boli na veceru a veru fajne... aj sladkovodnych delfinov sme videli, som si hned spomenul ze ci to nie je Boto medzi nimi

no a z jazdy na koni ma este teraz boli zadok
foto dodam neskor ked doma rozchodim kartu.. totiz moja nova sd karta sa naplnila tak dopoly a potom vyhodilo ze card full a write error a uz mi na nu nedovoli fotit... a fotky co som spravil v ten den co mi to spravila sa nedaju vo fotaku prezriet... musim kupit novu kartu a doma pospekulujem co s tou zlou... vraj je daky soft na zachranu fotiek... nepohladate to niekto?
tak zatial cafte, vecer sa presuvam na pobrezie do mesta Coro, blizko su piesocne duny ako na Sahare a potom dalej po pobrezi, pohladat nejake bielopiesocne plaze a nejake chiksy pre B2
--
Posted: 2007-10-22 21:54:40
Edit :
Branimir wrote:
......pohladat nejake bielopiesocne plaze a nejake chiksy pre B2

dikes kamo, zatial bodujes
Branimir paste:
--
Posted: 2007-10-22 23:41:59
Edit :
Braki zacala nam rano vrzgat fabia. Ale riadne, zda sa mi ako keby to slo od laveho predneho kolesa, ale semtam to pocut aj od zadu. Taka haluz. Jo a robi to si pomalych zakrutach s nerovnostami. Stabilizator?
--
Posted: 2007-10-23 12:40:00
Edit :
Pravdepodobne, stabilizator len vrzga, daj dolu koleso a to zbadas.
--
Posted: 2007-10-23 12:45:00
Edit :
New Topic
Reply