>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
majkle,len tak,kto ma novu hracku?
ps kua konci mi cestna dan a niekde som zapatrosil protokol z STK a papier z DVLA ,ktore potrebujem na novu TAX
--
Posted: 2007-10-26 18:18:00
Edit :
tak som to poriesil elegantne,cez net
--
Posted: 2007-10-26 18:39:00
Edit :
Muj denicek
19.brezna 2006
Muj mily denicku, dnes jsem slavila 14.narozeniny. Prijelo hodne pribuznych a taky
jeden cizi pan a pani. Tatinek pana predstavil jako strycka Jiriho.
Oslava byla moc pekna, dostal jsem darky a meli jsme dort. Strycek Jiri se na me
celou dobu dival a rikal tatinkovi, ze uz jsem kus zenske. Hrozne jsem se stydela. Pri
louceni mi strycek Jiri zaplacl komara, ktery mi pry sedel na zadku. Podekovala jsem
mu a dala mu za odmenu pusu. Strycek rekl tatinkovi, ze ted bude muset
prevleknout. Nerozumela jsem proc, vypadal uplne cisty. Asi jsem ale neco prehledla,
protoze tatinek rekl potichu mamince, ze strycek je pekne prase.
26.brezna 2006
Dnes nemam narozeniny, ale zase prijel strycek Jiri. Misto pozdravu me polibil. Asi
bude zubar, protoze mi jazykem prosmejdil celou pusu.
Potom se tatinek se stryckem zavreli v kuchyni a asi hrali karty. Poznala jsem to
podle toho, ze tatinek porad volal: To je malo!“ a strycek odpovidal: „Jsem svorc, ty
hovado!“ Kdyz dohrali, strycek se rozloucil, znova mi zkontroloval jazykem pusu a
odjel.
2.dubna 2006
Zase nemam narozeniny a pritom zase prijel strycek Jiri. Asi si privydelava jako
dorucovatel, protoze hned po prijezdu podaval tatinkovi nejakou tlustou obalku.
Tatinek si ji vzal a rekl, at si to strycek uzije, ale ze nechce zadneho sviste. Ja bych
sviste chtela, hrala bych si s nim misto naseho Alika. Ano, denicku, Alik umrel.
Bracha rikal, ze si na nej omylem sedla teta Zuzka. Neco na tom bude, protoze jsme
divne zplacateleho Alika pohrbili v krabici od pizzy.
Strycek Jiri je ale asi prece jen lekar. Rekl mi, ze pujdeme do meho pokojiku a
budeme si hrat na pana doktora. Tuhle hru jsem neznala a moc jsem se tesila.
Strycek zacal delat pana doktora a nejdriv mi dukladne zkontroloval jazykem pusu.
Docela se mi to libilo. Pak strycek kontroloval, jestli spravne dycham. Poslouchal me
uchem na prsou asi pet minut a pak rekl, ze jsem nemocna a on musi udelat
hloubkove vysetreni.
Hloubkove vysetreni se mi vubec nelibilo, protoze to moc bolelo. Uz jsem si nechtela
dal hrat na doktora, ale strycek se smal a dal me drzel za vlasy. Uz ho nikdy nechci
videt!!!
Ted je vecer a ja mam prusvih. Po tom vysetreni od strycka nemuzu sedet. Zkusila
jsem si sednout na polstarek, ale stejne to hrozne bolelo.
3.dubna 2006
Prusvih ve skole. Dostala jsem poznamku, protoze jsem celou hodinu stala a
nechtela si sednout. Pani ucitelka mi nekolikrat rekla, abych si sedla, a pak mi dala
poznamku. Je uplne blba a ma stesti, ze ji jeste nikdo nedelal hloubkove vysetreni!
4.dubna 2006
Porad nemuzu sedet, tak me tatinek napsal omluvenku a nemusim do skoly. To je
moc dobre, strycek Jiri prinasi aspon neco hezkeho – zajisti, ze se clovek muze
flakat.
9.dubna 2006
Vcera jsem si konecne mohla sednout. Jenze dneska rano nekdo zazvonil a hruza –
byl to strycek Jiri!!! Ani se s rodici nepozdravil, jen vrazil tatinkovi do ruky obalku a
hned me tahl do pokoje. Rikal, ze pan doktor se tak tesi na dnesni hru, ze celou noc
stal a cekal. Rekla jsem, ze si hrat nebudu, protoze to boli. Strycek se smal a rekl,
abych byla rada, ze si se mnou nekdo chce hrat. Mam se pry podivat na tetu Zuzanu,
s tou uz si pry bude hrat jenom zubata.
Pak jsem si hrali a bolelo to. Ale min nez minule. Rekla jsem to stryckovi a on se
smala rikal, ze je to normalni a ze se ke mne zanedlouho vejde cely. Jeho kamarad
Bohous mu pry rikal, ze se vsude natlaci jak buldozer. Zajimalo by me, jestli si
Bohous po hrani taky nemohl tyden sednout?
11.dubna 2006
Strycek mel pravdu, po tehle hre na pana doktora jsem nemohla sedet jen dva dny.
Mam ale strach, aby mi ten otvor od strycka Jiriho v tele nezustal. Az bych se sla
v lete koupat, mohla by mi tam natect voda a ja bych se utopila. Musim se nekoho
zeptat.
12.dubna 2006
Zeptala jsem se Lidusky. Liduska rikala, ze nevi, ale zepta se doma maminky.
13.dubna 2006
Liduska ma od maminky zakazano se se mnou bavit!!!
Jsem smutna a uz se nebudu nikoho ve tride ptat, abych neprisla o dalsi kamarady.
14.dubna 2006
Dneska rano me napadlo, ze se zeptam Karla. Karel je nezlobivejsi kluk ve tride a
vubec mi nebude vadit, jestli mu rodice zakazou se se mnou kamaradit.
Zeptala jsem se Karla. Karel se mi nejdriv smal a rikal, ze se slepici se nebavi. Pak
se ale nechal presvedcit a tak jsem se ho mohla zeptat. Pani, jak ten se zmenil!!!
Zacal na me koukat uplne jinak a pak zaseptal, ze ode me by tohle teda necekal. Pak
prisli kluci a chteli, at jim pomuze zmlatit Novotneho z 8.A. Karel kluky poslal pryc
(ale rekl to jinak, hrozne sproste) a rekl jim, at nerusi, kdyz se bavi dospeli! Pak
zvonilo a Karel rekl, ze me asi miluje a chce se se mnou sejit po vyucovani!
Jsem stastna!!! Karel, ten nejdrsnejsi borec z nasi tridy a chce se mnou chodit!!!
Taky ho miluju!!! A Fanyna Krtkova se zblazni, protoze doted chodila s Karlem ona.
A to jen proto, ze nahlas rekla, ze uz ma kramy. To je toho, my mame doma kramu
plnou garaz a taky kvuli tomu nebalim kluky! Krava!!!
Odpoledne jsme se s Karlem sesli v housti za skolou. Karel chtel, at se ho znova
zeptam. Zeptala jsem se a on mi rekl, ze to je uplne v poradku a ten otvor se naopak
musi pravidelne protahovat, jinak brzo umru. Rozplakala jsem se. Karel je fakt
borec!!! Rekl, ze me fakt miluje a bude me zachranovat, abych neumrela! A klidne
pry kazdy den! Rekla jsem Karlovi, ze staci dvakrat tydne, protoze o vikendu uz me
zachranuje strycek Jiri a ja bych zase nemohla sedet.
Karel me pro dnesek zachranil, ale bolelo to mnohem vic nez se stryckem Jirim.
Strycek Jiri je asi zkusenejsi zachranar nez Karel.
16.dubna 2006
Je nedele a strycek Jiri samozrejme prijel. Dneska tak spechal, ze tim svym cernym
bourakem se ctyrmi kolecky na kapote malem prejel starou Rabasovou. Stara
Rabasova strasne nadavala a kdyz uvidela, ze to je strycek Jiri, zacala se krizovat a
volala neco o bozim trestu. Strycek Jiri na ni ukazal panovi, ktery s nim prijel a rekl,
ze tahle baba by zaslouzila skoncit jako Mrazik. Nerozumela jsem tomu. Mrazik
prece skoncil svatbou Nastenky a Ivanka! Ale ze by se stara Rabasova vdavala???
Vzdyt uz je vdana a starej Rabas by asi nemel radost, ze by k nim domu prisel dalsi
manzel.
Strycek Jiri pak sel za mnou. Ukazal na toho ciziho pana, co s nim prijel, a rekl, ze
tomu panovi muzu rikat Cicinka, ze na to slysi. Pan byl opravdu umel krasne
mnoukat jako kocicka. Pak strycek Jiri rekl, ze se mnou ma nejakou praci, a pana si
odvedl tatinek. Jeste jsem zaslechl, jak pan tatinkovi rika, ze ho rad poznava,
protoze Viktora Cistice uz dlouho shani.
Pak jsme si se stryckem hrali na pana doktora a me uz to skoro vubec nebolelo.
Strycek mel radost a rikal, ze zkusi neco noveho a foukne to vedle. Nevedela jsem,
jak to mysli. Za chvilku uz jsem to vedela, bolelo to jeste vic nez kdykoli predtim.
17.dubna 2006
Karel me chtel zachranovat, ale rekla jsem o stryckovi. Karel rekl, ze teda pocka do
zitra. Je to borec a miluje me!!!
18.dubna 2006
Dneska me Karel zachranoval a bolelo to. Rekla jsem mu o stryckove foukani vedle a
Karel se smal a rikal, ze strycek je pekne prase. Pak se zamyslel a rekl, ze strycek
neni prase, ale frajer, protoze on, Karel, uplne zapomnel, ze spravne se musi
zachranovat dva otvory. A hned se nabidl, ze me bude zachranovat. Je to borec!
Ale bolelo to jeste vic nez se stryckem Karlem.
20.dubna 2006
Jsem nejlepsi holka ze tridy! Vsichni kluci na me obdivne cumi! A holky taky!!!
Liduska prisla, ze se mnou zase chce kamaradit, protoze jsem prvni pichacka ze
tridy a ona me obdivuje! To je bomba!
Rozhodla jsem se, ze se pochlubim a napisu do redakce Bravicka. At vidi, ze jsem
fakt husta! Rozhodla jsem se, ze si udelam vetsi slavu tim, kdyz napisu nejdriv
o stryckovi Jirim a pak v druhem dopisu o Karlovi ze tridy! Dva dopisy v Bravicku, to
nema nikdo a ja budu megahusta!!!
Napsala jsem dopis a poprosila tatinka, jestli by mi opravil chyby, aby nebyla za
kravu, co neumi psat. Tatinek si zacal cist a najednou zezelenal. Pak zmodral, potom
zcervenal a nakonec spadnul na zem a pokadil se. Maminka musela zavolat
zachranku, prijeli doktori a hodinu tatinka ozivovali. Nakonec se probral a kdyz ho
nesli, podal mamince muj dopis. Maminka si ho precetla, ale vubec nemodrala ani
necervenala. Jen rekla, ze to tusila a ze fotra zmackne, aby ji daval pulku penez. Pak
me pohladila po hlave a rekla, ze jsem skvela, ale ten dopis nesmim poslat, protoze
by mi nekdo mohl zavidet. Byla jsem smutna, ze nesmim napsat dopis, ale taky
stastna, ze je maminka spokojena. Jsem megamegahusta!!!
21.dubna 2006
Tatinek se vratil z nemocnice. Otevrel si lahev rumu a kdyz ji vypil, cetl si znova ten
muj dopis. Pak vstal, nic nerikal a jen si stahl kalhoty. Myslela jsem, ze me chce
zachranovat, ale misto toho vytahl z kalhot remen a hrozne me serezal.
Vecer jsem si nemohla sednout.
23.dubna 2006
Strycek Jiri prijel a hned jsme si sli hrat. Dneska to vubec nebolelo. Strycek byl
vesely a rikal, ze jsem mu uplne zmenila zivot. Ptala jsem, co tim mysli. Strycek
neodpovedel a zakousl se mi do zadku. Ale jen trochu, vubec to nebolelo. Kdyz
strycek vstaval, podivala jsem se na nej a lekla se. Neco mu viselo mezi nohama!!!
Strycek rikal, ze je to ptacek a ze mu pomaha pri hrani. Zda se mi to nejake divne,
musim se zeptat Karla.
Kdyz jsem si prestali hrat, zjistili jsem, ze prijel i nejaky cizi pan. Strycek ho oslovoval
Bohousi a tak jsem si vzpomnela, ze to asi bude ten Bohous, co o stryckovi rikal, ze
je buldozer. Bohous celou dobu stal, asi ho to se stryckem bolelo.
24.dubna 2006
Rekla jsem Karlovi, aby mi ukazal ptacka. Karel vyvalil oci a pak rikal, ze ho
prekvapuju a jsem fakt cool a megahusta! Byla jsem moc stastna!!!
Odpoledne mi Karel ukazal ptacka. Hned mi bylo jasne, proc me to s Karlem boli a
se stryckem ne. Karel ma mnohem vetsiho ptacka, asi jako velky parek, zatimco
strycek asi jako muj prostrednicek. U nohy.
28.dubna 2006
Karel mi dneska rekl, ze me nemuze zachranit, protoze ma unaveneho ptacka! Bala
jsem se, ze umru, ale nastesti mi Karel rekl, ze kdyz budu ptacka pusinkovat, urcite
se uzdravi. Jsem megamegamegahusta, uzdravil se skoro hned!!!
30.dubna 2006
Dneska prijel strycek Jiri, tak jsem mu nabidla, jestli nechce vylecit ptacka. Strycek
nevedel, o co jde, ale kdyz jsem mu to vysvetlila, byl moc nadseny a chtel vylecit
ptacka. Ale byl prusvih – strycek Jiri se zrejme nemyje tak casto jako Karel, ten se
casto chlubi, ze se kazdou sobotu pul hodiny sprchuje. Stryckuv ptacek pachnul jako
ta slepice, ktera chcipla a zustala mesic lezet za domem. Poblinkala jsem se. A moc.
Strycek Jiri se ale vubec nezlobil a rikal, ze se priste umyje. Rekla jsem mu, ze priste
jeho ptacka lecit nebudu!
Strycek se zasmal a rekl, ze on si umi koupit kazdeho. Nerozumela jsem mu, ale on
sahl do penezenky a podal mi petistovku. Petistovku!!! Za to muzu jet s kamoskama
a Karlem do Mekace!
1.kvetna 2006
Premyslela jsem o vcerejsku. Strycek Jiri se mi zacina libit. Jestli mi pokazde da pet
stovek, klidne se pokazde poblinkam. Stejne si zacinam pripadat desne tlusta a
Liduska rikala, ze kdyz se precpe sladkym, tak jde na zachod a vyblinka to. Jenze
ona za ty sladkosti musi platit a za blinkani nic nedostane. Ja dostanu sladkosti od
strycka Jiriho a za blinkani dostanu pet stovek!
Jsem extramegasuperhusta!!!!
3.kvetna 2006
Dneska jsem s Karlem po skole bezeli do krovi za skolou a Karel me hned zachranil.
Uz nam to zacina jit fakt dobre. Rekla jsem to Karlovi a ona se smal a rikal, ze
muzeme natocit dalsi dily Pobrezni hlidky. Pry videl nejake extra video s Pamelou
Andersson a tu taky zachranovali jak o zivot.
5.kvetna 2006
Dnes vecer prekvapeni – strycek Jiri prijel uz v patek! Hned jsme si sli hrat a ja se
zeptala, kdy se mam poblinkat. Strycek rekl, ze se dnes vykoupal, ale ze mi tu
petistovku stejne da. Byla jsem stastna a za odmenu jsem mu lecila ptacka skoro
dve hodiny. Stryckuv ptacek je ale asi moc nemocny, protoze jsem ho stejne
nevylecila a strycek rikal, ze vypada jako by bylo tricet pod nulou. Tomu jsem
nerozumela, ale bylo mi to jedno, hlavne ze jsem dostala pet stovek. Rekla jsem to
stryckovi a on mi rekl, ze jsem fakt dobra.
Jsem stastna, Karel me miluje, strycek me chvali, tatinek mi rika, ze jsem zivitelka
rodiny a maminka me hladi po hlave. Jsem stastna a hlavne megahusta!!!
7.kvetna 2006
Strycek dneska prijel a rikal, ze asi nebude mit na hrani cas, protoze musi neco
vyresit s tatinkem. Taky prijel pan Cicinka a zamnoukal mi. Pak s tatinkem resili
nejaky prusvih. Pak ho asi vyresili, protoze se moc smali. Radsi jsem se preptala
maminky, jestli uz to vyresili, ale maminka rikala, ze vyresili pendrek a jsou pod
obraz.
Vecer nakonec strycek prisel a chtel si hrat. Ale jeste nez zacal, poblinkal me. Moc
se mi omlouval a dal mi tisicovku, abych to nikomu nerikala. Tisicovku!!! Jsem cool a
nejhustejsi na celem svete!!!
8.kvetna 2006
Pocitala jsem to a kdyby pri kazde navsteve strycek Jiri poblinkal me a ja jeho,
dostala bych pokazde patnact stovek. To je mesicne sest tisic! Tolik nema jako
kapesne ani Venca a to jeho tatinek jezdi mercedesem!!!
14.kvetna 2006
Strycek dneska prijel, ale neblinkal a ja taky ne. Ale moc smutna jsem nebyla, stejne
jsem dostala petistovku. Strycek byl nervozni a rikal, ze jeste prijede dvakrat a pak
bude ten pekelnej pruser.
16.kvetna 2006
Karel mi dneska rekl, ze zna novy zpusob, jak me zachranovat. Byl jsem tak
zvedava, ze jsme to museli vyzkouset o poledni prestavce. Bylo to super, i kdyz
Karel si potom stezoval, ze ho boli jazyk. Mne se to ale moc libilo a az potkam
Karlovu segru, musim ji rict, ze naucila Karla super zpusob zachranovani!
18.kvetna 2006
Dneska me Karel zase zachranil. A ne jednou! Je hustej a ja jsem
supermegamaxihusta!!!
20.kvetna 2006
Strycek Jiri prijel uz dnes, i kdyz jindy jezdi az v nedeli. Hned jsme si sli hrat a ja
jsem mu rekla, ze chci, aby me zachranoval jako Karel. Strycek mi ale nerozumel a
tak jsem mu musela vysvetlit, jak se zachranuje jazykem. Strycek byl prekvapeny a
ptal se, ve kterem filmu jsem to videla a jestli ma tatinek takovych filmu vic. To jsem
byla prekvapena zase ja a rekla jsem mu, ze nevim, o jakem filmu to mluvi a ze me
to naucil Karel. Strycek byl jeste prekvapenejsi a chtel vedet, kdo je to Karel.
Vypravela jsem stryckovi Jirimu o Karlovi a strycek me hladil a rikal, ze jsem sibalka.
Pak se nejak zarazil a zeptal se, jestli jsem o nem rikala Karlovi. Rekla jsem
stryckovi, ze ano, protoze Karel me chtel chodit zachranovat i v sobotu a v nedeli a ja
mu musela vysvetlit, ze v tyhle dny uz me zachranuje strycek. A protoze me zacal
zachranovat jako prvni, nebylo by pekne, aby ho Karel jen tak vystridal. A taky mi
Karel nedava petistovku, ale to jsem stryckovi nerekla.
Pak jsem se hrozne lekla, protoze strycek Jiri zacal menit barvy, uplne stejne jako
tatinek, kdyz cetl muj dopis do Bravicka. Uz jsem se chystala, ze pujdu rict mamince
nebo tete Zuzce, aby zavolaly zachranku, ale strycek Jiri ani nespadl na zem ani nic
jineho jako tatinek. Prestal si ale hrat, oblekl si kalhoty a nekomu telefonoval. Moc
jsem tomu nerozumela, protoze mluvil nejak divne, porad opakoval, ze ma velkej
problem, ktery by ty hovada novinarsky rozmazaly a je potreba toho maleho hajzla
posadit na lochnesku smer Orlik.
Kdyz strycek dotelefonoval, podival se na me, ale tak nejak divne. Zeptal se, komu
jsem o nem jeste rikala krome Karla. Rekla jsem, ze uz nikomu. Strycek Jiri si nahlas
odfoukl, jak kdyby kouril, ale pritom nekouril. Pak sahl do kapsy a vytahl penezenku a
dal mi tisicovku! A znova se zeptal, jestli to fakt nikomu nerekla. Tak jsem znova
rekla, ze jsem to nikomu nerekla, jen jsem to chtela napsat do Bravicka. Strycek
zbledl a musela jsem mu vypravet o dopisu a o tom, jak mi ho tatinek zabavil a spalil.
Jak jsem vypravela, strycek menil barvy a drzel se za prsa. Za svoje prsa, ne za
moje, jako kdyz si hrajeme. Kdyz jsem dovypravela, vyskocil a vytahl penezenku.
Pani, ta byla tlusta! Strycek Jiri ji otevrel a zacal z ni tahat tisicovky a hazel mi je na
hlavu. Pritom volal, abych uz nikdy nic nikam nepsala, ze by vsechno bylo v prdeli a
ze se to nikdo nesmi dovedet. Tatinek asi stryckuv krik slysel, protoze se prisel
podivat, co se deje. Kdyz me videl, jak lezim nahata na postylce a jsem posypana
tisicovkama, chytil se za srdce a spadnul na zem, takze maminka tu zachranku prece
jen musela zavolat.
Sotva odjela sanitka s tatinkem, prijel ten pan, co umi tak hezky mnoukat. Rekla jsem
mu: „Cicinko, zamnoukej!“, ale strycek Jiri me odstrcil a schoval se s tim panem do
auta. Pak se tm oba o necem bavili a koukali pritom na me. Taky nekam telefonovali
a pak vystoupili z auta. Pan rekl stryckovi Jirimu, ze sud to jisti a odjel. Strycek byl uz
klidnejsi, ale hrat si nechtel. Zato ale sel do meho pokojiku a spocital tisicikoruny,
kteryma mela posypal. Odpocital deset tisic a dal mi je a zbytek si vzal zpatky. Vubec
mi to nevadilo, mam deset litru a muzu pozvat celou tridu do Mekace!!! Budu
nejhustejsi z cely skoly!!!
22.kvetna 2006
Hruza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karel se vcera ztratil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dneska nebyl ve skole a pak prijeli policajti a rekli, ze Karel vcera odpoledne neprisel
domu. A jestli o nem nekdo neco nevime. Zacala jsem brecet a nektery dalsi holky
taky.
Za pul hodiny prisli policajti znova a odvedli si me do reditelny. Rekli mi, ze Novotny
z 8.A rekl, ze ho Karel mockrat zmlatil a taky ze ja a Karel spolu pichame. Rekla
jsem, ze Novotny lze a az se Karel vrati, rozbije mu hubu. Policajti ale chteli vedet,
jak je to s tim pichanim. Tak jsem rekla, ze nevim, o co jde, ze Karel me jenom
zachranuje, abych neumrela. Policajty moc zajimalo, jak takove zachranovani
vypada a tak jsem jim o tom vypravela.
Policajti vsichni poslouchali, i pan reditel poslouchal. Dokonce poslouchal tak, ze si
ani nevsiml, ze mu pritom kapou sliny na kalhoty. Pak jeden policajt rekl, ze Karel je
pekny vykuk a ze se mnou musi sepsat protokol, protoze nam sice ani jednomu
nebylo patnact let, ale i tak to neni uplne v poradku. Rekla jsem, ze se plete, protoze
ja jsem diky Karlovi a stryckovi Jirimu uplne v poradku. Policajt zbledl a zeptal se,
kdo je strycek Jiri. Takze jsem jim musela vypravet o tom, jak si hrajeme se stryckem
Jirim. Zase vsichni poslouchali a pan reditel slintal tak, ze mel na kalhotach veliky
mokry flek.
Pak jeden policajt rekl, ze tohle uz je fakt mazec a ze budeme sepisovat dva
protokoly. A chtel vedet neco o stryckovi. Tak jsem mu rekla, jak se strycek jmenuje.
Policajti zbledli a pan reditel se pokakal. Pak jeden policajt sebral ze stolu noviny a
ukazal mi je, jestli tam uvidim strycka. Strycek byl hned na prvni strance a tak jsem
na strycka ukazala. Policajti ale byli nejaci divni. Jeden se drzel za hlavu a rikal, ze
bud je v prdeli kariera nebo moralka. Druhy nekam volal a kricel do telefonu, at si
sem prijedou kontrasi, ze tohle odmita delat, protoze neni Bruce Willis, aby se z toho
pak prostrilel. Dalsi policajt si svlekl uniformu a rekl jinemu policajtovi, ze tady nikdy
nebyl, nic neslysel a zabije se radsi sam. Mezitim prisel zpatky pan reditel a kdyz ty
policajty videl, znova se pokakal.
Pak me drzeli v reditelne cele dopoledne a nepustili me ani na obed. Ten mi prinesl
jeden z tech policajtu. A nebyl to obed ze skolni jidelny, ale privezl mi Big Mac Menu
od Mekace! Moc jsem mu podekovala a taky jsem se pochlubila, jak me strycek
posypal nahatou tisicovkama a ja ted muzu pozvat do Mekace celou skolu. Policajti
se na sebe divali a kroutili hlavami a pan reditel rekl, ze si jde koupit Pampers, ze uz
ma ve skrini posledni ciste monterky.
Odpoledne prijely tri auta nejakych panu a musela jsem jim znova vypravet o me, o
stryckovi Jirim a taky chteli neco o Karlovi. Ale mela jsem takovy dojem, ze Karel je
moc nezajima, i kdyz se ztratil. Pak me napadlo, ze se mozna ztratil i strycek Jiri.
Zeptala jsem se jednoho z tech panu a on mi odpovedel, ze strycek se sice neztratil,
ale az tohle praskne, tak se bude muset ztratit zatracene rychle. Pak prijela sanitka
pro pana reditele, protoze pan reditel zapalil dve svicky a zakapal si voskem usi a oci
a volal, ze o nicem nevi a nechce, aby ho Bradavice zaslapala do zeme. Kdyz si pan
reditel zkousel zakapat voskem i nosni dirky, skocili po nem policajti a zavolali
sanitku. Pan doktor panu rediteli oblekl takovou hustou mikinu se zasitymi rukavy a
nekam ho odvedl.
Navecer si pro me prisel tatinek. Policajti mi rekli, ze je pruser a tatinek jim rekl, ze to
snad zamazne pet litru jako obvykle. Policajti tatinkovi rekli, ze tohle je neco jineho
nez kdyz jede uplne ozraly autem a prejede starou Rabasovou, protoze ta si to stejne
zaslouzi. Ale tohle pry je moc veliky pruser a pry prijeli i plukovnik Kalina a kapitan
Zeman z Prahy. Tatinek zbledl a jako obvykle spadl na zem, takze policajti volali
sanitku. Mezitim jeden policajt rikal druhemu, aby si priste ty blby fory z majora
Zemana nechal pro sebe.
Nakonec me policajti dovezli domu. Maminka plakala a rikala, ze to bude pruser,
tatinka zavrou, me odvezou do decaku a hlavne nebudou prachy od strycka na
chlast a cigara.
23.kvetna 2006
Karel se porad nenasel!!! Asi uz brzo umru!!!!!!
Ale ve skole jsem megamegamegahusta! Cela skola uz vi, ze jsem Karlova
pichacka. Novotneho z 8.A zkopali jeho spoluzaci, protoze policajti nechali posekat
motorovou pilou krovi za skolou a uz se tam neda chodit zachranovat.
25.kvetna 2006
Tatinek se vratil z nemocnice. Nez jsem ho stacila pozdravit, strasne me serezal a
kricel, ze nas ted strycek Jiri posle vsechny na gulag. Maminka rekla, ze to se uvidi
az za tyden, jestli to strycek neprojede na cele care, ale tatinek serezal i maminku!
Jsem nestastna a nemuzu si sednout!
26.kvetna 2006
Nemuzu sedet, ale ve skole se tomu uz nikdo nedivi. Ani poznamku jsem za to
nedostala, jenom pan ucitel prirodopisu mi rekl, ze by rad vedel, kdo je ten novy
stastlivec.
27.kvetna 2006
Strycek Jiri prijel! Cekala jsem, ze se bude zlobit kvuli tem policajtum a panum
z Prahy, ale strycek se usmival a rekl tatinkovi, ze to Bublifuk smaznul a nic nebude.
Tatinek se uklidnil a pak mi se stryckem oba domlouvali, ze priste nesmim nikomu
nic rikat. Rekla jsem, ze policajtum se prece musi rikat pravda. Strycek Jiri se smal a
rikal, ze jsem jeste naivni a ze si me vezme do uceni, abych videla, ze cim vic se lze,
tim vic prachu clovek ma. Tatinek vrtel hlavou a rikal, ze se nic nesmi prehanet a
nejaky krejci je pry toho jasny dukaz. Strycek rikal, ze ten krejci je debil a ze kdyby
stryckovi zaplatil jako ostatni, tak se mu nic nestalo. Strycek pak taky rekl, ze se
sibaly zatoci po bolsevicku a sli jsme si hrat.
Vecer jsem byla stastna – neumrela jsem a strycek me dneska tak zachranoval, ze si
zase nemuzu sednout!
28.kvetna 2006
Strycek se dneska zastavil jen na deset minut. Dal tatinkovi obalku a mne tisicovku.
Hruza! Vcera jsem byla tak stastna, ze me zachranil, ze jsem si na prachy ani
nevzpomnela. Rekla jsem to tatinkovi a tatinek rekl, ze aspon vidim, jaky je strycek
charakter. Sice pry kazdeho oje***, ale tomu, kdo se necha, dobre zaplati. Budu se
muset preptat pani ucitelky, tohle prislovi neznam a nerozumim mu.
30.kvetna 2006
Karel se porad nenasel. Ale o velke prestavce za mnou prisel Machacek a rekl mi, ze
me ted bude zachranovat on! Zeptala jsem se, jestli umi zachranovat. Machacek
tvrdil, ze se to naucil od svoji mamy.
V poledni pauze prusvih!!! Machacek rekl, ze kdyz je pryc krovi za skolou, zachrani
me na zachodcich v satnach, protoze tam stejne nikdo nechodi. Jenze kdyz jsme
tam vlezli, zjistili jsme, ze uz se tam zachranuji pan telocvikar s panem skolnikem!
Asi dostanu dvojku z chovani!!!
31.kvetna 2006
Machacek je megahustej! Jeste pred zacatkem skoly jsme vlezli do stareho
autobusu, ktery je u skolni zahrady jako bouda na naradi. Machacek me zachranil a
fakt to umi! Pred autobusem jsme nasli Novotneho z 8.A. Lezel na zemi a smal se
jako blazen. Kdyz se konecne prestal smat, rekl nam, ze mel dojem jakoby autobus
postihlo zemetreseni.
Odpoledne prijel strycek Jiri! Vubec si ale nechtel hrat a jen se bavil s tatinkem, ze
neco prasklo a vsechno je v prdeli. Mluvili oba hrozne sproste, ze jsem se radsi
schovala v koupelne. Strycek Jiri pak odjel a tatinek byl nejaky zadumcivy a divne se
kyval, zdalo se mi dokonce, ze se usmiva.
1.cervna 2006
Jsem nestastna a asi umru!!!
Machacek me uz nechce zachranovat, protoze si pry jeho rodice povidali, ze uz me
zachranuje strycek Jiri!!! Machacek taky rekl, ze se me ani nedotkne, protoze mu to
mama zakazala. Pry me strycek urcite necim nakazil, minimalne cervenkou.
Machacek je hlupak, zadna nemoc cervenka urcite neexistuje!!!
2.cervna 2006
Prijel zase ten pan, co mnouka. Chytil tatinka za ruku a rekl mamince, ze kdyz nic
nepraskneme novinarskym hovadum, tak tatinek nebude potrebovat invalidni vozik.
Pak si tatinka odvedl do auta a nekam jeli. Maminka me zamkla do koupelny a rekla,
ze me pusti az v nedeli. Jsem smutna, asi umru!
3.cervna 2006
Maminka me pustila uz dneska odpoledne. Za chvili privezli nejaci panove tatinka.
Zeptala jsem se, kde je Cicinka a jeden pan mi rekl, ze boss uz chlasta a nema cas.
Pak prijel strycek Jiri, ale jen na chvili. Hrali jsme si jenom kratce a strycek byl nejaky
nervozni. Rikal mi, ze nevi, jestli jeste priste prijede, protoze pry hovada volila
nekoho jineho. Nerozumela jsem mu ani slovo.
Kdyz strycek odjel, tatinek nekam volal a ptal, kolik stoji letenka na Sejsely. Maminka
mi rekla, ze to strycek Jiri pekne projel a ted bude muset hodne zametat. A maminka
by pry nechtela, abysme skoncili jako Karel. Nevim, jak to maminka mysli, Karel se
prece ztratil, ne?
4.cervna 2006
Dneska jsem byla na prochazce a zastavil me nejaky cizi pan. Rikal, ze je z televize
a ze se me chce zeptat, jestli me pry strycek Jiri pouzival. Nez jsem mu stihla
odpovedet, vybehl z domu tatinek s vidlemi a hnal toho pana az na konec ulice. Pak
se tatinek vratil a odvedl me domu. Byla jsem smutna, ale tatinek mi prinesl par
obrazkovych casopisu, ze sve sbirky, jak rikal. Asi to byly nejake casopisy pro
doktory, na vsech strankach byly fotky a lidi se tam zachranovali jak o zivot.
5.cervna 2006
Jsem porad jeste megahusta!!!
Karel se nenasel a Machacek me nechce, ale uz je mi to jedno. Prohlizela jsem si do
noci ty casopisy od tatinka a naucila se, jak se zachranovat sama! A slo mi to uplne
super!!! Jsem megamegahusta!!!
6.cervna 2006
Dneska jsem nesla do skoly. Tatinek mi prikazal sbalit si veci a pripravit se na cestu.
Strycek Jiri nam pry zajistil ctyrletou dovolenou v Jizni Americe a vratime se az to
tady konecne rozseka a rozvesi po stromech. Moc tomu nerozumim, ale na cestu se
tesim. Ctyri roky dovolena, to budou ve skole cumet. Uz musim koncit, je tady auto.
Moc hezke auto, ma silna skla, dvere bez kliky a ridi ho pan Cicinka. Tatinkovi se do
auta moc nechtelo, ale kdyz mu jeden pan prostrelil nohu, prestal se branit. Ja uz
taky jdu, tak ahoj, muj mily denicku…
--
Posted: 2007-10-26 19:44:12
Edit :
tak toto je supermegamaxihuste
filip, kupil sisi Bravicko ? ale davaj bacha nech sa nestratis
imho toto su lepsie clanky nez od madara
--
Posted: 2007-10-26 21:14:00
Edit :
nekupil, mam predplatene
--
Posted: 2007-10-26 22:18:41
Edit :
Tak toto bolo vycerpavajuce. .

Piky. . Ale sikovne dievcatko. . Co sa za mladi nauci,na starost ako by nasla. .
--
Posted: 2007-10-27 08:55:00
Edit :
to bol urcite najdlhsi post esata

ja to docitam len z booku radsej
citko to je nie nasa hracka. Skoda, celkom dobre to funguje.
Btw sused u ss kupil novy subwoofer do auta a skusal ho vecer o desiatej kkt. Toledo rezonovalo jak svihnute
--
Posted: 2007-10-27 09:48:00
Edit :
Mike a GPS ide?
--
Posted: 2007-10-27 14:14:00
Edit :
zaujimava robota...

mozno by ma to aj bavilo... piky.. musim ist na skolenie..
mal som trosku volna..
p.s. mozte aj okomentovat... sak teraz ked sem boto nechodi som uz najhorsi fotograf ja..
[ This Message was edited by: sorac on 2007-10-27 13:43 ]
--
Posted: 2007-10-27 14:42:30
Edit :
ta posledna fotka sa mi strasne paci, inac vsimnite si tu dlhu cervenu sekanu ciaru, to bolo asi auto a malo ABS
--
Posted: 2007-10-27 15:43:59
Edit :
New Topic
Reply