>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum V.2
Bookmark topic
braki gps ide super. TomTom aj iGo idu ok

Mno, vymenil som bocne silentbloky stabilizatora. Opravil som aj signalizaciu otvorenia zadnych dveri. Monentalna pozicia N 48.53 676 E 19.50 674. Dokonca igo ma tieto polne cesty
--
Posted: 2007-10-27 16:05:00
Edit :
hmm,ja dneska musel flekovat,ABS nefungovala,bolo klzko a zrazu som isiel tahacom v jednom pruhu a naves v druhom

nastastie nebolo nic vedla mna,inac by dotycny dostal dobru facku od navesu

a hned som ho dal do dielne,nech to pozru,nemienim sa zabit
--
Posted: 2007-10-27 17:56:00
Edit :
btw existuje daka stranka kde zadas GPS poloho (ako arrow teraz) a ukaze ti kde to je ? alebo opacne, daka mapa, kliknes na miesto a ukaze GPS polohu
--
Posted: 2007-10-27 20:30:56
Edit :
jj, google maps by to mal vediet

zajtra smer hungary, idem spat
--
Posted: 2007-10-27 22:54:00
Edit :
trosku som si pospal pri telke,zobudil sa,dojedol puding,potvrdil zmenu systemoveho casu v Looxovi a idem pokracovat v spanii
--
Posted: 2007-10-28 04:36:00
Edit :
na zaklade vasich prani vyjadrenich v mailech v pm atd, abych vas chranil a tvoril antipol szoracsi ,aby vas uz nikoho a nikdy nepodved ,pridavam tenhle post a slibuji,ze budu dbat nad vasi bezpecnosti aby ste jiz nedopadly jako woldcid.
s pozdravem vas boto,moravsky emigrant,tedkom uhersky zemepan
p.s. - jo mam nove zbrane s red dotem a puskohledem.
pristi tejden mame hon s attilem nebo snad na attilu.
jo a cykani hesky vydelavaj,skousim silu vzduchovek na nich.
za 500sk,se mi kazdy postavi na 40m a pak mi zreferuje ,jestli a jako to bolelo.
mam jednu dianu 360 magnum s v0 temer 380m/s (jak malorajda).
arpimu sem s tym ustrelil koule,byla si stezovat jeho arana,ze se mu nezveda,vod ti rany.
dal jsem ji na robertka,at da pokoj.
jo a cykani se nabizeji samy,jakoze kdy si vystrelite milost panko.
je to vod nich hesky i kdyz do deti se mi trafat nechce.je to blby,ze jo.
i kdyz,slovaci,madari a cykani ,a sak vite ..
--
Posted: 2007-10-28 07:17:00
Edit :
tak na toto som si musel zapnut aj extr.klavku
botiku,botiku,pekne ze zijes,lebo smrt sice nieje zla(je to len jedna etapa v tomto svete) a neprajem ju nikomu,necht je jakoukoli spatnej,ale myslim ze tu budes len nenavideny a trpeny.I ked pamatam ze Mansera vyhanali omnoho doraznejsie niektori jedinci a dokonca sa nezastavili ani pred bonzovanim u Velkeho M. Ono totiz pravda je niekedy kruta a boli a urcite veci,ktore nechapeme,alebo nehceme chapat,lebo je pohodlnejsie,alebo vyhodnejsie nechapat jednoducho vo svojej bohorovnosti nepripustaju,ze svet je omnoho zlozitejsi a nielen ciernobiely.Totizto svet bez Antikrista nema zmysel(podotykam som zaryty neznaboh)tak ty ako si spravne napisal vytvaras protipol,ale nie Soracovi,ale vlastne vsetkym tu.Lebo tebe nieje nic "svate" Si odvratena strana malomestiackej lubivosti,sedliackej jednoduchosti,slovenskej zavistlivosti.....si zly,lebo sa na svet divas inac a aj to povies.Ja budem tiez za chuja,lebo sa ta zastavam,resp.nezastavam,len sa ta snazim pochopit a vysvetlit tvoj postoj ako ho vidim ja.ALE hnevam sa na teba ze kvoli tebe sem nechodi Valdo,Elrond,Preludka....atd. ale to je asi dan za internetovsky zivot,vsetkeho sa clovek preje.Tak pekny zbytok dna vsetkym,teda aj tebe.A odteraz ta volam boto alias "Strycek Jiri" co zachranuje

tiez to bol taky chuj
--
Posted: 2007-10-28 13:44:00
Edit :
Konecne na nete:) Sorky pekne fotky, tu pracu by som istotne nerobil, toci sa mi hlava uz ked to vidim na fotkach
Dalsie dve, ta prva je trosku kriva... a druha je haluz... ale pekne
B1: softik mas na ftp pod svojim adresarom.
[ This Message was edited by: Sip on 2007-10-28 15:33 ]
--
Posted: 2007-10-28 16:32:04
Edit :
slovenskej zavistlivosti
woldcide tedkom si to posral
vdyt ja su "cecho-magyar"
[ This Message was edited by: boto43 on 2007-10-28 16:00 ]
--
Posted: 2007-10-28 16:52:47
Edit :
boto43 wrote:
vdyt ja su "cecho-magyar"
cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar, cecho-madar,
.. inac som OK
cavte
--
Posted: 2007-10-28 18:20:06
Edit :
New Topic
Reply