>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Quote:
On 2004-08-23 17:34:07, Afrodite wrote:
Botka, mas pravdu. Hrubka penazenky a dlzka vypisu uctu.
This message was posted from a T630
Dievca si sa tusim chytrej kasi najedlo.A s to bitkou,co si myslis ako sa ludstvo rozmnozovalo na pociatku.Praveky nadrzany muz zenu chytil a tam nebola dohoda nejaka v rukavickach ako dnes.Dobre ju zmastil co sa do nej vmestilo a potom ju oprcal.Ked ju pritom nezabil aj mozno porodila.Preto bitka k sexu patri aj dnes.
--
Posted: 2004-08-23 17:45:00
Edit :
Lodicky alebo nohy?
--
Posted: 2004-08-23 17:49:00
Edit :
Ja by som ti dala hned za cerstva jednu-dve, este stastie ze mam skveleho muza. Ktory to nepotrebuje...
--
Posted: 2004-08-23 17:51:01
Edit :
Dufam, ze naozaj zenu nebije. Bo bez urazky muz ktory bije zenu je slaboch a zena, ktora sa necha je sprosta.
--
Posted: 2004-08-23 17:56:00
Edit :
Caute, mam zalusk na K700 a mam jeden dotaz: kedze K700 ma vraj web prehliadac, je teda mozne stahovat, kopirovat napr. mp3, obr., apl. atd. priamo do mobilu? Cize odpada pripojenie k PC via BT, IrDa, kabel? Dik za vysvetlenie.
This message was posted from a T300
--
Posted: 2004-08-23 18:13:57
Edit :
Zuza otrasnicka. Franta Vrana :Mohla si si klidne sedet na stangastu lavici v hospode primo vedle byt po moji pravici,v taxiku se cestou domu na me telo naladit po Lezakach jak Lidice ho vyhladit. Za vsetko co mam vdacim horam a horolezectvu.Dokonca aj za Zuzu.Raz na kolejich sam ma spytal jeden spolu trpitel "Borisi,ty snad studujes psychologii nebo co rekni, mi proc do nasich radu tahnou lecjaki podivini,psychicky naruseni lidi a snad i blazni".A ja mu na to"Ivane ty snad lezes taky".Spomenul som si na to o par rokov ked nas horolezecky oddiel VS v Prahe mal ist na zajazd na Kaukaz.Dali sme ziadost na UV CSTV a dlho nic.Cabelka veduci oddielu a moj kamos c.1 bol s toho nervozny."Borisi,zavolej tatovi" prikazal mi.Tak som zavolal do Trencina na velitelstvo Vychodneho okruhu a o 2 tyzdne sme boli pozvani ja a Cabelka na UV CSTV.Sedelo ich tam 7 -8 sudruhov a sudruziek a nad nimi plagat Diamir -Nanga Parbat-diamantova cesta -Orolin-Fiala.Hosi je v tom problem, z 20 zadatelu ma 18 zaznam na psychiatrii.Bolo nam oznamene.Snad nemame ty blazni pustit do CCCP.Vtedy ma cosi napadlo a ukazal som na plagat Diamir -strma cesta a povedal im."Ta sudruzi popatrice ta to tam na tu scenu Nanga Parbatu,co vy dumate,ze normalny clovek tam pujdze lizt" Vsetci sa otocili k tomu plagatu a bolo vidiet ze suhlasne prikyvuju.Nakoniec sa nas ten sef co o tom rozhodoval spytal co vlastne maju spravit.Cabelka sedel ako obareny ja som sa postavil a povedal " sudruzi,ta te blazni puscite na kaukaz a te 2 normalne zochabce doma".
Tak aj bolo a tak som sa aj ja dostal do Mineraljnich Vod na Kaukaz.Len Cabelka bol nespokojny nemal ten zapis zo psychindy a tak na kaukaz nesiel.Z mojou zenou som liezol len jednu cestu vo V.Tatrach
to sme este spolu nechodili a ani neprcali.Nad teryho chatou ako sa ide na razcestie Sedielko -Priecne sedlo je presne v strede Siroka veza,Stanislavskeho cesta nieco prijemneho a pekneho.Co som tam zazil zo Zuzou nema obdoby.Bola to jej 3.tura ale pri stene sa mi priznala ze vlastne 1. Tu prvu si odpustila lebo prsalo,pri 2.zistili pod stenou ze namaju lano a tato 3. teda 1. bola nasa.Spociatku bolo vsetko OK.Az ked sa zuza pod stenou vyzliekla do galotiek a podprsenky a zacali nas s turistickeho chodnika fotit cesky turisti.Ta asi kvoli nej.Potom si dala vypasovane pancuchace ktore ju robili v bokoch a v nohach mimoriadne pritazlivu az sa mi stoporil.Stoporeny som spravil prvu lanovu dlzku.Na stande mi dala s kladivom po vtakovi zistila asi moj stav.Spravila OK asi mesiac som nebol stoporeny.V polovicke steny kricim Zuza daj mi vklinenece a skoby.Co pyta sa? Boha ona to nevyberala a nechavala v stene.250 m asi v 4.terene sme mali preliezt s 1 skobou a 2 vklinencami.Tam moj hardware za 6000 Kcs v prdeli,potom mi to isli kamosi vyberat do steny a uctovali si rum za vklinenec pivo za skobu.Nakoniec sme to vyliezly takmer v duchu free,sice Zuzu som istil z hora.Posledny stand som chytil euforiu a od radosti som vytiahol vtaka a stal dole skalou.O chvilu sa ozvalo" co tu prsi" a zuza asi 5m pod mnou ziza na mojho vtaka ako ju ostava.Reflexivne sa odsunula od skaly a ja som ju drzal na lane z jednou skobou a pod nou 400 m priepast.Udrzal som ju,keby nie nemal by som dnes zenu a ani ona mna.Az na mensi sok som bol Ok.Zuza ziadala odom mna len to aby som nikomu nepovedal ze som ju ostal.Samozrejme vecer na chate som v deliriu vykrikoval - Boha,kto si ju taku ostanu zoberie.A este to ze som pre niekoho zachranil manzelku a matku deti a preto by som mal mat pravo svadobnej noci.Boha kto to mal vediet ze si ju nakoniec zoberiem ja.
--
Posted: 2004-08-23 22:22:48
Edit :
Chlastas boto?
Zef dik za spolocnost dnes vecer! Nabuduce pijeme viac!
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-08-23 23:26:30
Edit :
Chlapi mi sme boli na pive s Jo-ZEF-om. Ta bolo super. Idem spat, len som Vam to chcela napirat. Ta Caute...
--
Posted: 2004-08-24 00:02:03
Edit :
Wiam, mam K700i, prehliadac zvlada len jednoduchsie stranky, ale napr. na wap.seclub.org najdes zopar desiatok veci na tento fon. Inak jednoducho stiahnes mp3 do fonu z pocitaca.
This message was posted from a K700i
--
Posted: 2004-08-24 00:02:11
Edit :
Franta Vrana, Kratky logo na tri cinsky znaky.
Boha jeho niekedy som bol turistom VHT,horolezcom,bezkarom na bezkach.
A dneska som uz len waperom a chaterom,ale kurva ani to nie je zle.
JEBEX - kdyz paradne roztavim se nekdy se to stava ,na pijem se JEBEXU a zabrany jsou pryc.Rano obcas podivim se kde vlastne vstavam
Ted je mi hur ten prst zhnisal

&

hope they dont destroy my life

[ This Message was edited by: boto43 on 2004-08-23 23:20 ]
--
Posted: 2004-08-24 00:18:26
Edit :
New Topic
Topic Locked