Esato Mobile
Regional : Europe, Middle East and Africa : Kimler Türkiye'den ????
> New Topic
> Reply
< Esato Forum Index > Regional > Europe, Middle East and Africa > Kimler Türkiye'den ???? Bookmark topic
Page <  123 ... 789 ... 131415>

blumx Posts: 73

Oncelikle hosgeldin, sorunun cevabina gelince aynen sitesinde yazdigi gibi cok makul bir ucret aliyorlar ancak! bu fiyatlara Özel iletisim vergisi dahil degil.. Eger internet baglantisi icin kullanmayacaksan bilgisayarinda, fatura icin endiselenme..

--
Posted: 2002-03-19 21:30:00
Edit : Quote

SaDLoveR Posts: 4

blumx bende ir kiti değil notebook var ondaki ir ile alıp gönderiyorum ben
kvk da kablo var ama 40 euro selamlar!
--
Posted: 2002-03-19 21:48:00

LiquidSnake Posts: 39

Selam fifey! Istanbul güzeldir ama gerçek bir tatil istiyorsan Antalyaya git delilik istiyorsan da bodruma
Ben t68 imi satabilirim.Zirrocan gold muydu neydi altın sarıs renkli en yeni sw update i yapıldı hiç bir sorunu yok.Mp3 player hediye edeerim yanında!(bendeki neden kötü ses veriyor anlamadım t39 dada bundada olmadı 64 mb lık başka kart taktım yine olmadı deli çıkacam!her türlü cd ,sw,e kayıt opsiyonun denedim ama olmadı dip gürültü ve cızırtı var)Genpa dan aldım daha 9 ay filan garanti altında hayrettir bu güne kadar ilk defa bir telefonu düşürmedim!Ayrıca Compaq ipaq h3660 da satılık usb cradle vs vs ile veririm tabiki onu düşürdüm ve ses kayıt butonun orda hafif bir zede var çalışma problemi yok 40-50 sw de yanında alana veririm.T68 pazarlıklı 530 pazarlıksız 490 milyon ipaq da pazarlıksız 275$
vipracing@turk.net
--
Posted: 2002-03-19 23:46:00

Liquid: T68'İni satma sebebini cok merak ettim.. Daha iyi bir telefonmu buldun. Yoksa faize yatirim P800'u mu bekleyeceksin..
--
Posted: 2002-03-20 19:37:00

LiquidSnake Posts: 39

Puhahahah! Bu iyiydi.Yılların 9110 kullanıcısını ne pocket pc kesti ne de t68 gerçi t68 şu anda bence dünyada ki en iyi minik ve full özellikli cep telefonu olduğu kanatindeyim ama benim bir cep telefonundan fazlasına ihtiyacım var 9210 fiyaskosundan sonra t68 i aldım yoksa ben mutlu mutlu tuğla Nokia mı kullanıcaktım.
Yanlız alacağım aletlerin hiç birinde Microsoft ve Sybian olmıyacak o kesin
Sony nin p800 üde bana göre değil.Arkadaşıma 3870 getirttim ve bt ile onun t68 ile çok da güzel senkronize edip nete çıkarttık ama o da bana göre değil.6310 da t68 in yanına bile yaklaşamaz en azından bt yi hbh 15 ile kullanırken devamlı açmak zorunda kalıyorsunuz 68 den sonra çok yavan ve az özellikli kağıt üzerinde yazana inanmayın tek artısı gerçekten hızlı bir menüsü ve sms var artı çok iyi bir pili.Gerçi en iyi fiyat özellik ve performans r520 de ama o da kalmadı 2-3 ay üretildi ve kaldırıldı.Sanırım bana en ideal alet Handsping treo nun renkli ekranlı olanı(ve numerik padli) çıkıca onu almak istiyorum ben biraz iriyimdir bu parmaklarla sms vs hiç kolay olmuyor o chatboard rezaleti de beni iyice ümitsizlendirdi Nedenler bunlar.

--
Posted: 2002-03-21 00:53:00

hakkan Posts: 14

Haklisin aslinda, T68 en iyi telefon gibi ama P800 ve ozellikle yakinda cikacak olan Smartphone prototiplerini gorunce T68'in o kadar da muhtesem olmadigina karar verdim. Ozellikle Smartphone'lar Windows isletim sistemine sahip yani bir anlamda ipaq + telefon gibi. Tabii ekranlari ipaq kadar degil ama T68'den de cok daha buyuk.

Cikinca bir de bunlari denersin artik )

Bu kadar tecrubeyi de degerlendir bari ! Bu urunlerle ilgili gorus ve tecrubelerini aktar da bizleri, bunlari almayi dusunenlere referans olsun...

Smartphone'lara goz atmanizi oneririm !
--
Posted: 2002-03-21 13:19:00

Herkese selam, arkadaslar acikcasi henuz bilgisayarda yapabileceklerimi telefon kadar kucuk bir cihazda yapabilecegimi düsünmüyorum. Yakin gelecekte telefonumda olmasini istedigim extra ozellikler kaliteli fotograf cekmesi ve full color oyun olabilir.

Liquid'in soyledigi gibi kucucuk cihazlarda office programlari kullanmak, yazisma yapmak iskenceden farksiz.

O halde ince, hafif bir notebook ve lu bir telefon mobil calisanlar ve mobil office ihtiyaci olanlar icin idealdir diye dusunuyorum.

Sonuc olarakta, telefon olarak t68 su günlerde en iyi cözüm bence..

[ This Message was edited by: blumx on 2002-03-22 09:07 ]
--
Posted: 2002-03-22 09:06:00

hakkan Posts: 14

Hayrola arkadaslar ! Ses soluk kesildi, haydi canlanin biraz, bilgi paylasilirsa degerlenir, duyduklarinizi, ogrendiklerinizi yazin ki grup Turkiye olarak bir adim one cikalim !

Blumx, bahsedilen T68, SW update'i dogru mu gercekten. Sen arastirdin galiba ! Son durum nedir ?

Bu arada su T68 ve T39'larda yapilan indirim ulkemize ne zaman yansiyacak bilen var mi ?
--
Posted: 2002-03-25 08:44:00

Selam hakkan, bizimkiler de (DENPA) sw'i EMMAII'den cekiyorlar. Yani tüm dünya ile ayni anda cikacak bizdede. Servisten sordugum biri upgradein kesin olacagini soyledi. Su 16.Hafta olayi olabilir belki..

!! ONEMLI !! : R2B ile Türkçe T9 problemi çözülüyor artık 60-70 karakterden fazla yazabiliyorsunuz ancak,

- Mesajin icinde ş,ğ,ı harfleri olduğu zaman mesaj standart formatta gönderilemiyor ve yine 60harf/SMS oluyor.
- ö,ü,ç harfleri kullanilinca 160harf/SMS gönderilebiliyor.
--
Posted: 2002-03-25 10:29:00

ionur Posts: 103

arkadaslar, dediginiz gibi normal telefon ucretleriyle email olayi biraz tuzlu oluyor. GPRS super, ama ben su an GPRS bulunmayan bir yerde bulundugum icin tuzlu tuzlu idare etmek durumundayim. Data kablosu gibi aksesuarlar turkiye'de bayagi pahali. Yurtdisindan ucuz bir sekilde getirtmek lazim. Mesela Ingiltere'de hersey mevcut ama orasi bizden pahali. Ornek: HBH-15 bluetooth kulaklik hepsiburada'da 250 milyon civari, expansys.com'da 120 sterlin civari+posta parasi. Ben bluetooth sistemi biraz daha oturduktan ve telefonun software upgrade'i ciktiktan sonra amerikadan bir USB bluetooth adaptoru getirtmeyi dusunuyorum
--
Posted: 2002-03-25 19:01:00
Page <  123 ... 789 ... 131415>

New Topic   Reply
Forum Index

Esato home