>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Turkish SonyEricsson Forum
Bookmark topic
@seckin & bubsy
Sagolun az once baktim pilin uzerine ve 03w21 benimki. Su hissing olayi telefonla gorusme esnasinda kulakligin sesini sonuna kadar actigimda cikmasi gereken ses degil mi ben yanlis bilmiyorum heralde ? Eger oyleyse ses filan yok yani sorunda yok o zaman. Amaaaa iste birseyden emin olamiyorum hani bazi telefonlar sorunluydu da sonra servise gidip sesleri kisildi boylece polyphonicler filanda kisildi, iste benimkinin o telefonlardan olup olmadigini nasil anliyabilirim onu merak ediyorum. Bunu anlayabilmenin bir yolunu bilen var mi ? Veya IStanbul Suadiye civarlarinda olupta MIDI lerin seslerini kiyasliyabilicegim baska bir T610 sahibi var mi

?
--
Posted: 2003-06-15 14:39:56
Edit :
Hissing Problemi olan T610 lar tamirden sonra melodiler daha sessiz caliyor. Bu demekki ses ayariyla birseyler yapiyorlar. Benim de birkactane hissing'li T610 var ve onlardan cok memnunum. Niyemi? Cünkü okadar az islik varki, hic rahatsiz etmiyor. Hissing problem'i olmayanlar'da melodiler baya farkli caliyor. bazen gelen aramalari kaciriyorum. Öbüründe öyle diyil.
Selamlar
Hala türkce melodi ariyorum
--
Posted: 2003-06-15 15:57:15
Edit :
bence ses seviyesi oldukca yüksek. en azindan t68i den daha yüksek.
türkce melodi icin waptan tagtag.com/melodigrafik adresine bakabilirsin. ama buradakilerin ses seviyesi biraz düsük.
ücretli melodi alinabilecek
www.polimelodi.com sitesi var. ama almanyaya gönderirmi bilmiyorum.
--
Posted: 2003-06-15 16:41:31
Edit :
@sinop1985 & quanax
Evet o sesi kisma olayindan haberdarim. Fakat asil sordugum soru benim T610'un sesi kisilanlardan mi yoksa direk fabrika cikisi duzgun olanlardan mi oldugunu nasil ogrenebilecegim ?? Ayrica kesin olarak sesi kisilmamis olan bir T610 bulabilsem onunla kiyaslicam sesin yuksekligini fakat baska T610 yok su anda cevremde. Bir sekilde kiyas yapabilecegim bir telefon bulabilirsem kesin emin olabilirim.
--
Posted: 2003-06-15 17:52:24
Edit :
telefonun arkasinda 21w03 yazarsa sorun yok demek, benimkiler o tarihden önce yapilmis, birisi kisik birisi normal.
Nekadar verdiniz siz T610 lariniza??
Menü'de almanca varmi?
SElamlar
--
Posted: 2003-06-15 18:32:27
Edit :
burada pahali. 830 milyona aldim ben. 500 euro civari yani. (3650 de ayni fiyata satiliyordu bir an 3650 mi alsam diye kararsiz kaldim. telefoncuda ikisinide inceleyip hemen vazgectim

)
menüde almanca yok. sadece türkce , ingilizce ve bir de yunanca yada rusca bir dil var ne oldugunu anlamadigim. 3 dil var sadece yani.
Journey sanirim yurt disindan gelme ilk üretimlerden birini bulmak lazim karsilastirma yapabilmek icin.
--
Posted: 2003-06-15 19:21:07
Edit :
memleket'te 3650 ler 500 Euro'mu?? Paya pahali. almanya'da 300 Euroya var. Vallahi, buradan telefon isteyen varsa yazsin bana. Yazin getirecem.
8310, 7210, 7650, T68i ve t310 lar ne kadar orada??
Selamlar
Aranizda OSS'ye katilan varmi??
Cok sükür almanyada yok öyle sinavlar.
--
Posted: 2003-06-15 21:41:02
Edit :
Arkadaslar hepinize merabalar burda konunun ilk baslarinda bir cok kisi p800 u satip t610 a gectiklerini yazmis dogrusu bir p800 kullanici olarak bunu nasil yaptilar anlamis degilim.P800 ile ilgili bi kac sorum var ben tukcell hatti kullaniyorum ve opera browser la web/wap sayfalarini acamiyorum(sadece telefon usb ile bilg e bagli ve bilg internet e bagliysa bilg uzerinden acabiliyorum) buna benzer sorun yasayan vari .Diger sorum sa yazilim lariniz nedir ben yeni r2f yi yuklettim ilk basta r1d idi.Son olarak p800 u verip t610 alan arkaslar bana t610 un p800 den gelismis ozelliklerini yazarsa sevinirim(boyutu dısında:)).ve t610 un isletim sistemi felan nedir belirtirseniz sevinirim.Kisisel olarak p800 un sevmedigim yani camera sensorunun korumasız ve acikta olmasi ve pil omru(uygulamalari kullaninca 1 gun gidiyor yani yazilim yuklettikten sonra bu sure artti biraz)
--
Posted: 2003-06-15 22:30:27
Edit :
@sinop1985
Evet iste arkasinda 03w21 yaziyor demek sorunsuz seriden iyi guzel icim rahatladi o zaman

Ben T610 u 710 milyon TL ye aldim yalniz bir tanidik araciligiyla indirim oldu o yuzden bu fiyata geldi yoksa normal fiyati 830 - 850 milyon TL arasi degisiyor.
@quanax
830 milyon TL ye nerden aldin sen ? Ben estore.com.tr den aldim birde yaninda 3'lu havlu seti hediye ettiler

Bana 710 milyon TL ye geldi cok iyi fiyata aldigimi dusunuyorum nazar deymesin

Birde bugun Kadikoy Carrefour'a gittim ve orda SonyEricsson stand acmisti. Ordaki gorevli adamda ilk cikan prototip T610 lardan vardi ve zil seslerini kiyasladim ve ayniydi hatta benimki biraz daha yuksekti diyebilirim. Ama adamin prototip T610 unda hissing problemi varmiydi yokmuydu bilemiyorum. Yurtdisindan gelme bulmak cok zor sanirim. Neyse problemsiz gozukuyor guzel.
@gencetasdemir
Simdi oncelikle sana yazilimin pil omruyle alakasi olmadigini soyliyim. Ben 3 ay kadar P800 kullandim ve gelmis gecmis en gelismis telefon, hatta telefon demek haksizlik smartphone bu cihaz. Ozellikler mukemmel yalniz bence cepte rahatca tasinabilicek bir alet degildi o yuzden satisa cikardim yerine ufak bir telefon ve yanina da bir pocket pc almak icin. Ama malesef satisa cikardiktan sonra arabamdan calindi cihaz boylece satamadan gitti

Neyse bende yerine ufak telefon istedigim icin uzun suredir takip ettigim T610 u aldim ve cok memnunum. Boyutlari ve ozellikleri hakikaten piyasadaki denk modellere gore cok cok daha iyi ve gelismis. P800 ile T610 u kiyaslamak dogru olmaz cunku farkli siniflarin telefonlari bunlar. P800 UIQ (Symbian 7), T610 ise normal SE menusune sahip daha basit bir isletim sistemiyle calisan bir cihaz. T610'u Nokia 7250, Motorola 720 gibi ufak kamerali telefonlarla kiyaslamak dogru olur ve bence hepsinden cok daha gelismis bir cihaz. Su anda P800'u kiyasliyabilecegin bir telefon yok icin rahat olsun. T610'u secenler ozellikle boyutlari yuzunden seciyordur benim gibi. Tabii bu ara T610'un yanina birde Dell Axim X5 400Mhz Advanced pocket pc aldim ve alet mukemmel diyebilirim. P800 de yapilamiyan bircok seyi yapiyorum. Mesela oyunlari PC'deki oyunlarla yarisabilicek kadar guzel grafikli, pili cok guzel gidiyor ve ekrani kocaman, butun ekran divx formatinda olsun mpeg formatinda olsun film izleniyor ve son derece kaliteli 65536 renk cok farkediyor filmlerde (ekran boyutlari ve islemci hizida cok iyi oldugundan hic takilma olmadan izlenebiliyor). Kisaca P800 de bir pocket pc ile kiyaslanamaz

Nasilki P800 diger telefonlara gore daha gelismis Pocket PC ler de P800'e gore cok daha gelismis ve hizli. NEyse yazdiklarim fazla uzadi kusura bakmayin.
--
Posted: 2003-06-15 23:27:59
Edit :
selamlar,
ben de p800 kullanicisiyim ve oldukca memnunum telefonumdan
ama t610 da almak istiyorum. sinop, ne zaman geliyorsun ve kaca getirebilirsin t610'u? (istersen msg atabilirsin). hatta bikac tane bile ismarlayabilirim.
bir tane de r520m var, motion snooze olayi, sensor'lere toz girmesinden dolayi etkileniyormus, sIk sIk temizlemek lazim cihazi yani.
--
Posted: 2003-06-16 09:02:40
Edit :
New Topic
Reply