>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Jugoslovenski forum
Bookmark topic
Koliko mi je poznato, T9 za srpski ne postoji....imam jedno drugo pitanje: odakle mogu da skinem video recorder za P800?
Dali ga veæ neko ima, i ako, dali je beta ili "prava" verzija i koliko je stabilna?....
--
Posted: 2003-12-18 11:15:57
Edit :
mozda gresim,ali koliko ja znam p800 moze da snima samo video,ne zvuk i to samo u trajanju od 9 sekundi...
cemu onda taj video recorder?
This message was posted from a T68i
--
Posted: 2003-12-18 11:34:24
Edit :
Da tako je. I jos uvek je deklarisan kao beta, ima na yahoo groupsu, vidi na nekim od najpopularnijih, p800_software npr, ima na vise mesta
--
Posted: 2003-12-19 02:13:15
Edit :
hrvatski ili srpski i slovenski,ceski,slovacki t9 imaju najnovije verzije za t610,t100,t310 a t230 vec dolazi sa njim u prvoj verziji softwarea mislim da ce i z600 isto, za t68/t68i nisam cuo ! livnjak nase balkanske midije mozes naci na
http://www.mobisux.com ili preko wapa na wap.mobisux.com site je slovenski ! kusturin moj email je
damircroatia@vip.hr pa pitaj sto te zanima !
[ This Message was edited by: croatia on 2003-12-22 19:29 ]
--
Posted: 2003-12-22 20:24:40
Edit :
molio bih kusturina i branka iz beograda da mi ovdje napisu dali su dobili moje odgovore na njihov privatni email pozdrav
--
Posted: 2003-12-23 11:59:05
Edit :
ne,meni nista nije stiglo...
--
Posted: 2003-12-24 06:47:44
Edit :
ovako kontaktirao me branko iz beograda koji bi se htio prijaviti na ovaj nas forum ali na ovaj nacin na koji sam se ja prijavio ovdje iz zagreba njemu u beogradu ne ide pa bih molio nekoga iz beograda ili srbije da mu ovdje napise kako se registrirao na ovaj forum on ce pratiti ovaj forum pa ce to vidjeti hvala kusturin poslao sam ti da ne koristim p800 za sinkronizaciju sa kompjuterom vise kao hard disc za melodije slike itd imam verziju softwarea r2d na kojoj je jos uvijek prisutan problem kao i na prvoj verziji r1g da ne moze slati mms nego samo primat ali posto na t610 nemam takvih problema tj uredno saljem i primam pa se puno ne zamaram s tim inace t610 je puno bolji od t68i nisu bas skoro isti kao sto ti to kazes eto pozdrav i dajte pomozite branku da se prijavi po mojim uputama mu bas ne ide ne znam mozda se tamo esatove stranice prikazuju na nesto drugaciji nacin nego tu u zagrebu iako sumnjam p.s. branko mi je poslao jedan link za melodije na wapu pa provjerite link je wap.yukaraoke.com ! pozdrav !
--
Posted: 2003-12-24 15:30:03
Edit :
E pa evo za Branka spec. ja sam se ladno registrovao s tim nemam nikakvih problema, sve je standardan postupak kao i na bilo koji drugi forum (nasao sam dobar site
www.tsixtyeight.com takodje, za T68i).
Ponekad medjutim ovi forumi mogu prilicno zbuniti coveka, koliko god mu i pomognu. Naime, nasao sam negde da T610 (kojeg sam taman nameravao uzeti) ne moze slati mail, tj. da mu je smtp. server opcija nesto sjebana. Da li je to tacno? Isto tako najveca rezolucija kamere je upola manja, nego recimo moje koju prikljucujem na T68i! Tu sam inace nasao info o skrivenom meniju dok je kamera prikljucena *##*, tamo stoji vrednost 13 a treba je narihtati na 25, pa vec mnogo bolje fotke ispadaju.
I jos jedno pitanje, da li je koriscenje modema ugradjenog na T68i moguce i sa cabelom, i sa USB Bluetooth adapterom, ili samo sa PC Bluetooth karticom (ako neko nesto vise zna o ovoj kartici neka mi se javi please!)
Hvala, moji kontakti su tu pa Branko javi se ako i dalje budes imao problema!
POzdrav
--
Posted: 2003-12-24 21:07:11
Edit :
Pozdrav svima! Evo i mog problema vezanog za T610. Kada koristim WAP via GPRS ne mogu primati pozive niti poruke. Telefon odmah kod ulaska pokaze ikonu prekrizene slusalice iako su podesenja korektna.
Preferred service-> GPRS and GSM
Allow calls-> automatic
Operater kaze da je u pitanju softver kod SE telefona? Moja kartica radi u Nokiji bez problema. SW je R1L. Rjesava li mozda R3C ili R4C taj problem ili je u pitanju nesto drugo.
--
Posted: 2003-12-26 18:21:00
Edit :
Pozdrav svima! Evo i mog problema vezanog za T610. Kada koristim WAP via GPRS ne mogu primati pozive niti poruke. Telefon odmah kod ulaska pokaze ikonu prekrizene slusalice iako su podesenja korektna. Preferred service-> GPRS and GSM Allow calls-> automatic Operater kaze da je u pitanju softver kod SE telefona? Moja kartica radi u Nokiji bez problema. SW je R1L. Rjesava li mozda R3C ili R4C taj problem ili je u pitanju nesto drugo. Koga god sam kontaktirao prvi put cuje za takav problem.
[ This Message was edited by: Corttex on 2003-12-26 19:06 ]
--
Posted: 2003-12-26 18:22:00
Edit :
New Topic
Reply