>
New Topic
>
Reply<
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Romanian Forum
Bookmark topic
Ma intreb daca as lua sa zicem T610,si as pune un programel java care poate sa-mi arate pagini html,as putea naviga pe html free?
Inca o chestie:m-am chinuit cu mms studio de la sony ericsson,am facut niste mms-uri cu gif-uri animate dar nu-mi arata decat primul frame
Ce trebuie sa fac ca sa pun un gif animat in mms?Excludem varianta in care imi trimit imaginea separata si sunetul deasemenea,pt. ca asa am reusit.Vreau sa fac treaba asta intr-un mms direct,sa vad daca atunci un gif de 143k imi ocupa tot ~500k
--
Posted: 2003-10-22 10:41:26
Edit :
hehe,nu ar merge pe t610! Am incercat eu pe p800 cu un prog java,requireless web viewer(cel mai bun) si nu merge via wap! doar via speed sau internet! Se pare ca numai browserul intern al p800 poate asta... Legat de problema cu giful,nu te mai chinui degeaba ca nu merita! Am avut t300 pt 2 luni si l-am dat imediat ce mi-am putut lua p800! E prea lent si gifurile animate ocupa de 3-4 ori mai multa memorie decat marimea normala! E tel bun in rest dar la animatii e prea lent!
--
Posted: 2003-10-22 22:24:20
Edit :
@ bogdan: sa mor daca inteleg de ce te agiti atat.Adica inteleg, dar CHIAR asa???!:O
--
Posted: 2003-10-23 00:44:09
Edit :
Ma agit pentru ca vreau cu orice chip sa ma scot cu internetul
desi lucrez la o sala de net de cateva saptamani
in sensul ca vreau sa am net-ul cu mine si in padure lol
Mai nou ma agit sa cumpar o placa de sunet pe la 1 milion dar buna rau de tot,si nu stiu ce anume sa iau ;(
--
Posted: 2003-10-23 15:24:16
Edit :
P800 e in Timisoara pe piata neagra la 250 euro.
--
Posted: 2003-10-23 15:29:37
Edit :
Ceeeeeeee?
Pai cred ca fac un drum pana acolo!!!!
Ai cumva detalii,ceva?Da-mi un pm daca stii cumva o sursa.Sa nu fie prashtie telefoanele!
--
Posted: 2003-10-23 16:43:25
Edit :
furate sigur....aici e 490 cu garantie inca 6 luni...si cred ca e mai bine decat sa cumperi la 250 euro de pe piata neagra...Nu poti sa stii ce i-au facut la soft...si nu poti sa faci nimic cu el!
Oricum dupa ce se lanseaza P900 in mai multe tari si scade pretul un pic o sa am eu un p800 de vanzare! Cu licenta la cele mai bune softuri..
! L-as vinde acum dar nu am de unde sa fac rost de p900...
--
Posted: 2003-10-23 16:48:31
Edit :
Legat de P800 ala, cu softul nu mi se pare o problema,poate doar sa fie o..inconvenienta.Poti face update si gata.Este adevarat, ca poate te va costa ceva dar avand in vedere cat costa si ce face, nu este o problema.Sa nu aiba o prob ...fizica.Totusi, Bogdan1978, daca tot lucrezi acolo,de ce nu faci si tu un pustiu de bine la..oameni sa faci un cd cu midis,wallpapers, themes...daca vrei, eu iti pot da un thread aici cu vreo 40 de adresa de wap si web...as face-o eu , dar nu am timp .Ce zici, te bagi?
--
Posted: 2003-10-24 08:29:08
Edit :
@701 da-mi un p.m. si detaliaza.
Oricum si eu stau cu timpul cam nasol dar ce nu fac pt. patrie ?
--
Posted: 2003-10-24 16:28:27
Edit :
Am primit pm-ul tau 701.Deci ce vrei sa fac?Sa dl tot ce gasesc pe acolo si sa fac un cd cu ele?
M-am chinuit si eu cu wap unlimited pe calculator,dar nu stiu ce naibii am facut ca nu primesc decat aproape 220 biti.Nu cred ca am facut bine niste setari.Cine s-a o cupat de asta,sa-mi zica si mie ce anume a facut ca sa imi rezolv si eu problema asta,k?
See ya !
--
Posted: 2003-10-28 15:14:41
Edit :
New Topic
Reply