>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Ludia kto niekedy fici na nete cez orange GPRS, co mam nastavit, meno je moje tel. cislo, potrebujem heslo? A to cislo s
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-12-23 21:08:06
Edit :
B1: Meno a heslo nemusis nastavovat, si lama.
www.orange.sk/gprswww.orange.sk/internetbtw, ty si na Vianoce bez Zabky? divne...
--
Posted: 2005-12-23 21:39:00
Edit :
Neviem ci je to specialita nokie ale niektore znaky nema rada. Ked dam do postu znak percenta tak mi vyhodi nieco, ze invalid web address ... V predchadzajucom poste bol po s znak mriezka a este dalsich par viet, ktore v pohode orezalo ... Kua nudim sa a to som doma len 4 hodiny :x kde je moje chello? :x hodte mi sem to nastavenie pripojenia :xx a vy co nic nepisete? Nemozem poslat tento post dpk :x a ze kamaratov spoznas ked ich najviac potrebujes, hovno, vsetko je inak :D ved v superstar je prestavka, vsetci este upratujete ci co? Ludka uz je prestahovana? Heh, tatko je uz trochu nahluchly, viete ako nam tu huci telka? Lol horsie ze ja mu musim vsetko opakovat :D Mi ukradol prave dialkove a dava este hlasnejsie telku :x
--
Posted: 2005-12-23 21:40:21
Edit :
sipe za cely zivot som nebol na vianoce doma len 2x
raz ked som bol na vojne a raz som bol u svokrovcov ...
so Zabkou sme sa kedysi dohodli ze pokial nie sme svoji tak budeme s rodicmi
nasi ostali sami, bratia maju rodiny a tak si vies predstavit ako sa mi na vianoce tesia

nemam to srdce ich nahat samych
btw Peter Cmorik rules
--
Posted: 2005-12-23 22:20:22
Edit :
Quote:
On 2005-12-23 22:20:22, Branimir wrote:
btw Peter Cmorik rules
aj ja si myslim... ale Arrowov favorit je furt nejaky vychcany George
--
Posted: 2005-12-23 22:33:44
Edit :
Ja som mal len jedneho favorita a ten sa dalej nedostal... Fiju ho pozna, kazde kuknutie do zrkadla mu ho pripomina
--
Posted: 2005-12-23 22:41:00
Edit :
Vyd*bane xp. Som bol 5 minut pripojeny cez ow mini a ten xuj stihol stiahnut nejakych 3 MB aktualizacii :xx dpc kto je georg? Kto je arrow?
--
Posted: 2005-12-23 22:45:19
Edit :
Potrebné vybavenie
Nastavenia
Mobilný telefón
Pripojenie na internet
Vaša e-mailová schránka
Ako ušetrit
Spät na úvod
Nastavte si vlastnosti modemu pre službu Orange World
Toto nastavenie platí pre operacné systémy Windows 95/98/ME. Ak chcete nastavit internetové pripojenie pre službu Internet cez mobil (GPRS) pre operacné systémy Windows 2000/XP, kliknite sem.Kliknite na "Start>Settings>Control Panel" (Štart>Nastavenia>Ovládací panel). Dvakrát kliknite na ikonku "Modems" (Modemy).
V zozname nainštalovaných modemov zvolte ten, ktorý si želáte využívat pre pripojenie k službe Internet cez mobil (GPRS) a kliknite na tlacítko "Properties" (Vlastnosti). V záložke "Connection" (Pripojenie) kliknite na tlacítko "Advanced..." (Spresnit…).
Do riadku "Extra settings" (Špeciálne nastavenia) vpíšte AT príkaz AT+CGDCONT=1,"IP","internet" a následne potvrďte kliknutím na tlacítko "OK". V oboch zvyšných oknách taktiež kliknite na tlacítko "OK".
Vytvorte si telefonické pripojenie k službe Internet cez mobil (GPRS)
Existuje niekolko možností pripojenia vášho mobilného telefónu k osobnému pocítacu: sériový alebo USB kábel, infracervený port, BlueTooth a PCMCIA karta. Niektoré mobilné telefóny je možné dokonca pripojit niekolkými rôznymi spôsobmi. Predtým, ako sa rozhodnete aký spôsob pripojenia zvolíte, odporúcame vám pozorne si preštudovat manuál k Vášmu mobilnému telefónu .
O tom, ci je prepojenie Vášho mobilného telefónu a osobného pocítaca správne nastavené, sa presvedcíte nasledovným spôsobom:
- Kliknite na "Start>Settings>Control Panel>Modems" (Štart>Nastavenia>Ovládací panel>Modemy).
- Zvolte záložku "Diagnostics" (Diagnostika).
- V stlpci s nadpisom "Port" (Port) oznacte komunikacný port, na ktorom je pripojený Váš mobilný telefón.
- Kliknite na tlacidlo "More info…" (Dalšie informácie…). Po niekolkých sekundách sa otvorí okno s výsledkom diagnostiky.
Kliknite na "Start>Programs>Accessories>Communications>Dial-up Networking" (Štart>Programy>Príslušenstvo>Komunikácia>Telefonické pripojenie siete). Otvorí sa okno s ikonou "Make New Connection" (Vytvorit nové pripojenie). Dvakrát kliknite na túto ikonu a spustí sa "Wizard" (Carodejník), ktorý vás bude krok za krokom navigovat pri vytvorení nového pripojenia.
V položke "Type a name" (Zadajte názov volaného pocítaca) pomenujte pripojenie. V položke "Select a device" (Vyberte zariadenie) vyberte zo zoznamu mobilný telefón, cez ktorý sa budete pripájat . Kliknite na tlacítko "Next" (dalšie).
Polícko "Area code" (Smerové císlo) nechajte nevyplnené. Vyplnte "Telephone number:" (Telefónne císlo) *99***1#. Položku "Country or region code:" (Smerové císlo krajiny) nastavte na Slovak Republic (421) a kliknite na tlacítko "Next" (dalej).
Zoznam podporovaných mobilných telefónov bude aktualizovaný na
http://www.orange.sk
Upozornenie: Niektoré mobilné telefóny pripojené prostredníctvom infracerveného portu nie je možné týmto spôsobom spolahlivo otestovat.
V položke "Select a device:" (Vyberte zariadenie) budú zobrazené len zariadenia, ktoré sú správne nastavené pre Váš osobný pocítac.
Dalšie okno vás informuje o úspešnom zadaní všetkých potrebných informácií. Kliknite na tlacítko "Finish" (Dokoncit).
Kliknite na "Start>Programs>Accessories>Communications>Dial-up Networking" (Štart>Programy>Príslušenstvo>Komunikácia>Telefonické pripojenie siete).
Pravým kliknutím na práve vytvorené telefonické pripojenie k službe (napríklad názov uvedený v príklade Internet cez mobil (GPRS)) vyvolajte menu, v ktorom zvolte položku "Properties" (Vlastnosti).
V záložke "General" (Všeobecné) kliknite na zaškrtávacie okienko "Use area code and Dialing properties" (Používat smerové císlo UTO a vlastnosti vytácania) tak, aby zostalo prázdne (ako to je zobrazené na obrázku).
V záložke "Server Types" (Typy servera) odstránte zaškrtnutie pri položkách "Log on to network" (Prihlásit sa do siete), "NetBEUI" (Protokol NetBEUI) a "IPX/SPX Compatible" (Protokol IPX/SPX a kompatibilné).
V prípade Windows ME pracujete na záložke "Network" (Siet). Na tejto záložke ponechajte zaškrtnuté "Enable software compression" (Povolit softvérovú kompresiu) a "TCP/IP".
Volbu potvrdte kliknutím na tlacítko "OK". Okno sa zavrie a vy znovu uvidíte okno "Dial-Up Networking" (Telefonické pripojenie siete) s ikonou "Internet cez mobil GPRS".
Dvakrát kliknite na ikonku "Internet cez mobil (GPRS)". Polícka "User name" (Meno používatela) a "Password" (Heslo) nechajte nevyplnené.Skontrolujte, ci položka "Phone number" (Telefónne císlo) obsahuje znaky *99***1#, pripojte Váš mobilný telefón k osobnému pocítacu a kliknite na tlacítko "Connect" (Pripojit).
--
Posted: 2005-12-23 22:51:00
Edit :
Dik sipe, ale ak si precitas moj predchadzajuci post pochopis ze uz som to spojazdnil :) kua s motkou by som tolko dat nestiahol :x
--
Posted: 2005-12-23 22:56:50
Edit :
Ale stiahol by si aj s motkou.... sice, ta nema EDGE, vsak?
--
Posted: 2005-12-23 23:01:00
Edit :
New Topic
Topic Locked