>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
Quote:
On 2005-12-24 21:37:27, Branimir wrote:
Vyhlasujem sutaz o najklasickejsie darceky. Ja som dostal 3 ks trenky, 2 ks slipy, 1 ks pyzamo, vy sa pochvalte
This message was posted from a Nokia
ja ani neviem. darceky som este nerozbalil. posledne 2 hodiny po veceri som stravil len takym sedenim, pocuvanim hudby, piti caju a hladenim do blba. neviem, ale na takych veciach ako su darceky (materialne) mi v poslednom case zalezi minimalne a viac sa sustredujem na veci ine. teraz by som bol bez mihnutia oka schopny obetovat vsetky elektornicke zariadenia a podobne veci za uplne jednoduchu vec... uz viem ze "EVERYDAY MUST BE FUNDAY" neplati... ale dost uz takychto krepych viet a fraz... hajde do vodorovnej polohy...
Quote:
On 2005-12-24 21:09:00, A-79 wrote:
Fiju ide aj o to, ako sa s tym kazda osoba vysporiada sama. Netvrdim, ze mne osobne dotycna osoba nechyba, to vobec, ake ked si spomeniem, vzdy ostane to najkrajsie co sme zazili. Aspon podla mna. Zivot treba brat tak ako je... ale dost na tuto temu, uz som tu raz kvoli tomu rozruch urobil...
ano to mas pravdu, lenze podla mna tie utrzky (aj zle) v Tebe ostanu vzdy. ja sa nemusim (resp. nemozem) vracat len k tym peknym spomienkam, pretoze ide o nieco ine
no dobre, ja uz vazne koncim, ak som niekoho tymto otravoval, tak pardon.
PS: boto prepac, ze som toto sem napisal, viem, ze ty by si to nikdy neurobil, dufam, ze mi bude z Tvojej strany odpustene.
[ This Message was edited by: Ing. FijoK on 2005-12-24 23:04 ]
[ This Message was edited by: Ing. FijoK on 2005-12-24 23:15 ]
--
Posted: 2005-12-24 23:52:06
Edit :
tak ja to tu dnes asi aj zacvaknem... tak bru vsetkym
--
Posted: 2005-12-25 00:32:19
Edit :
cvaky,cwaki,zcwackey
--
Posted: 2005-12-25 01:50:00
Edit :
@oltcit uz to mam vsetko stiahnute.
a mam aj iGO, ale predoslu verziu a slape mi. vola sa to inak a je to namakane. super to vyzera, uz sa tesim kedy to vyskusam. konecne cele SK detialne

a hlavne to ma hlasovu navigaciu. tesime. ak chcete, tak to dam na server.
tak aspon nejaky darcek mam, takeho stastneho ma to urobilo ze az...
--
Posted: 2005-12-25 02:07:05
Edit :
get up,
... tak a ja uz v sluzbe
--
Posted: 2005-12-25 08:33:00
Edit :
bre ranko vospolok
--
Posted: 2005-12-25 09:04:00
Edit :
Bre ranko.
El: vola sa to navngo? Ako si to crackol? Ak by sme to dali dokopy s tou mojou verziou, slo by to?
--
Posted: 2005-12-25 10:41:00
Edit :
@acko jj, je to ono. no to som stiahol cracknute. len som to dal na kartu, ihned sa mi pustila instalacia, ale najprv mi vypisalo chybu ze card mismatch, please reinstall, tak som to skusil este raz a uz to nabehlo. vsak dam to na server
--
Posted: 2005-12-25 10:53:00
Edit :
Quote:boto prepac, ze som toto sem napisal
hej temelin
veze hazi vlidnij stin
hej temelin
uz se tesim az si rozsvitim
o weekendu happening
a greenpeace hrajou prim
tanci crazy i rabin s plejzi
a s bombou anonym
jihocesky matky s
buclatymi zadky
skauti drzi straz
a vsechno ridi
sahula
ten stary satanas
hej temelin,hej temelin
nad rakouskem rozsvitim
--
Posted: 2005-12-25 10:54:20
Edit :
Peto skus to dat spakovane na elzones. Ja mam NAVNGO madarko a izrael, ktore funguju ale vlastne igo som aj po upravach nerozchodil. Pls, uploadni to, ja to stiahnem cez EDGE, kolko je to MB?
--
Posted: 2005-12-25 11:04:00
Edit :
New Topic
Topic Locked