>
New Topic
>
Topic Locked
Esato Forum Index
>
Regional >
Europe, Middle East and Africa
> Slovak forum (archive)
Bookmark topic
B1,vazne to je pre teba,pre mna usmevne
--
Posted: 2005-12-26 14:42:00
Edit :
Piste pomenej, ja neviem rychlo citat
--
Posted: 2005-12-26 14:51:00
Edit :
pocuj sipe ... mame tu taku debatu, (ciste teoreticky) ked ti dakto da na nos, budes sa usmievat ?
no flame war
--
Posted: 2005-12-26 14:54:00
Edit :
Jo, odkedy nechodite vo dvojici,jeden vie citat a druhy pisat tak ti to ide pomalsie :D Jo fijok, ty brdo to je. Ale tam asi nepojdem, ak tam nie je nejaka nova sedacka tak to tam nema vyznam, som tam bol pred 3 rokmi, bol som znechuteny. Na novu holu spravili novu sedacku? Neviete niekto ako to tam vyzera? Hai tvoje odpovede mi nepripadali moc usmevne, ale budis ;)
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-12-26 14:57:28
Edit :
B1 na Brde nie je nic nove. Na Donovaloch je new sedacka na Novej Holy, ale nedoporucujem, je tam riadny natresk. Dobre, ze aj v tej sedacke nemusis stat, aby si si zmestil... O svahu uz ani nehovorim, total full.
--
Posted: 2005-12-26 15:00:04
Edit :
Podsuchaaa, vie niekto kde to je? Tam stravim na chate silvestra, bude nas zo 20 ludi :) fijok pred silvestrom bude asi vsade natresk, co odporucas ty? Inac na tom svahu moze byt fakt natresk, hlavne na tej zakrute v spodnej casti... Tam to byvalo vzdy vesele, ked tam ludia zacali svahovat :) sipe ten post ze nestihas citat som myslel ze napisal brakin :)
This message was posted from a Nokia
--
Posted: 2005-12-26 15:06:01
Edit :
B1: vidis, ja citam pomaly, ale Ty nevies citat

B2: Co s nosom? Nechapem

Fiju: Malino Brdo je podla mna fajn, a nova 6 sedacka na NH je tiez OK. Tak ci tak, boli ste dakedy na Chlebe? Je tam nova kabina v prevadzke a je tam nadherne. Dolomiti to ale niesu
--
Posted: 2005-12-26 15:18:00
Edit :
pocuj B1, este dobre ze vies citat ty, o mysleni nerozpravam, mas na to niekoho ?
--
Posted: 2005-12-26 15:19:00
Edit :
nazdarek,tak cez WIFI a ftp pristupujem na exter. HDD 250GB z looxa,len kurna potrebujem to priamo zdielat,aby mi to tahalo files priamo z toho disku a nie az po stiahnuti do looxa,ide to len si nevim spomenut ako

samozrejme bez zapojeneho PC,lebo nemam sietovku v PC,cize vsetko nastavujem v Looxe cez http rozhranie.....
ps nemame kontakt na CZ,SK link carty do satelitu ? potrebujem zohnat pre kamosa za lacno PM pls
--
Posted: 2005-12-26 15:47:09
Edit :
Citko a jadrova elektraren bude kedy vo dvore?

Tie tvoje vymysli su vcelku

brakin: budem mat meskanie
--
Posted: 2005-12-26 15:50:00
Edit :
New Topic
Topic Locked